SundhedSygdomme og betingelser

Førstehjælp til en slange bid: den rigtige handling

Førstehjælp til slangebid bør gives korrekt og til tiden. I dette tilfælde er den vigtigste ting - at undgå en række fejlagtige handlinger, der ikke alene ikke hjælpe offeret, men også kan føre til alvorlige komplikationer. Førstehjælp til slangebid under alle omstændigheder bør ikke omfatte sele overlay, da det vil tilstoppe blodcirkulationen og øge henfald af væv på stedet for beskadigelse. Som en konsekvens - ekstra forgiftet nedbrydningsprodukter og næsten 100% sandsynlighed for koldbrand. Desuden er det umuligt at ætse, skæres og vikles våd kaliumpermanganat. Alkohol og mad og ville kun forværre situationen. Anvendelsen af stoffer, der indeholder syre, kogende olier og aske kan forårsage sårdannelse og efterfølgende koldbrand.

Korrekt pleje under en slange bid er øjeblikkelig immobilisering af offeret helt eller sårede lemmer. Dette gælder især for angreb en viper. Giften af denne slange breder gennem kroppen ved lymfekar, og enhver bevægelse af musklerne vil øge hastigheden på dens spredning. Af denne grund, førstehjælp til bid af en hugorm bør omfatte indførelse af stram forbinding stof. I dette tilfælde bør bandagen ikke forstyrre blodgennemstrømning, men i nogen grad at bremse spredningen af giften på en lymfe. Optimal stofspænding kraft - er, når under det du kan presse igennem to fingre. I processen med at øge hævelse af bandagen skal gradvist løsnes.

Når det er den første sundhedspleje slangebid offer, når du skal lægge så hovedet var under niveauet for fødderne. På grund af denne omsætning vil blive gemt i hjernen til næsten acceptabelt niveau, da på grund af giften af væsken vil blive ødelagt.

Førstehjælp til slangebid bør omfatte at reducere mængden af giftigt stof. For at gøre dette, lige efter starten af immobiliseringen til fjernelse giften fra såret, klemme og sutte det i mindst 10-15 minutter. Med mængden af gift kan reduceres ved hjælp af disse procedurer næsten fordoblet. En person, der bistår ikke være bange for forgiftning, hvis det ikke har nogen sår og sår i munden, fordi den orale slimhinde gennem blod kan indtaste kun en lille dosis af giften. Efter denne første støtte til slangebid vil blive leveret, bør såret renses. Man fjerner giften, er det nødvendigt fra tid til anden for at spytte ud spyt og efter indgrebet, skylle munden med vand.

At reducere koncentrationen af giftige stoffer bidt af en slange bør gives masser af drikke. Med en kraftig forringelse af offeret væk fra medicinske faciliteter er det nødvendigt at komme ind i blodet anti-hormonel middel. Transport bidt person bør sikre sin maksimale immobilitet. Den bedste mulighed - overførsel af offeret på en båre eller på hænderne, hvis det er et barn. Den syge arm eller ben er bedre til at løse med hjælp fra dækkene. Vi bør ikke glemme den moralske støtte af offeret, som mange mennesker slangebid opfattet som visse død. Desuden kan han begynde visioner, hallucinationer, depression. Det er nødvendigt at overbevise bidt person, er det ikke så skræmmende.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.