SundhedSygdomme og betingelser

Akut dissemineret encephalomyelitis: klinisk billede og objektiv prognose

Det hævdes, at akut dissemineret encephalomyelitis er smitsom natur. En generel mønster, hvilket antyder, at denne patologi skrider på baggrund af en viral infektion eller purulent sinusitis, otitis media. Identificer de vigtigste patogen helt stadig ikke har imidlertid overbevisende vist, at den dominerende rolle i udviklingen af sygdommen spille allergiske reaktioner medfører demyeliniserende proces i rygmarven og hjernen. Sygdommen viser flere fokuspunkter perivaskulære der kan fremherskende i bagagerummet, og den hvide substans i de cerebrale halvkugler af hjernen, såvel som direkte i rygmarven. Diagnosticeret patologiske proces i rygmarvsnerverne og rødder af lemmer, desuden Myalgic encephalomyelitis kaldes ofte kronisk træthedssyndrom.

Hvis du husker den præcise definition, kan det siges, at akut dissemineret encephalomyelitis er placeret som en akut inflammatorisk sygdom i centralnervesystemet, som er kendetegnet ved at strømme spontant formidles demyeliniserende inhibering af hjerne og rygmarv, hvor dynamikken i tungtvejende betydning mekanismer autoimmun oprindelse.

Prøv at bestemme patogenesen af sygdommen. Det er vigtigt at bemærke, at begynder akut dissemineret encephalomyelitis i den akutte form, som i det væsentlige ligner en almindelig virusinfektion. Således, at patienten begynder at føle en generel utilpashed, appetitløshed , og kan hurtigt "hoppe" temperaturen, men det er også muligt, og psykomotorisk agitation, paræstesi. Normalt synes meningeal skilte, mod hvilke fokale symptomer forekommer inden for et par dage, hvilket indikerer sostredotochenii nederlag i halvkugle eller hjernestammen, men også i rygmarven. Hvis vi taler om spinal symptomer, er det nødvendigt at afsætte en manifestation af para- og tetrapareses alternativt perifer parese. Disse abnormiteter medfører dysfunktion af bækkenorganerne. Hvis vi taler om stamceller symptomer, er det betød bulbar parese, der påvirker status og præstationer udledning og ansigtets nerver. Desuden, når den patologiske proces udnyttes, og de optiske nerver ved hjælp af optisk neuritis.

Det kan være ganske forståeligt konklusion, at det er ekstremt ubehageligt og meget farlig sygdom er akut dissemineret encephalomyelitis, hvis symptomerne ikke bare påvirker vitale organer og funktioner, men også bringe en masse smerte for patienten og fuld af ubehag.

At dømme på denne formular encephalomyelitis, det haster natur med intensive flere tegn, men i medicinsk praksis, og der er kliniske billeder, når patologi udvikler langsigtet, og dens symptomer dannes op til et par uger. Hvis vi drage en parallel med konventionel sygdom som dissemineret sklerose, er det muligt at finde fælles træk i lyset af en række autoimmune reaktioner på myelinantigener. Dog i modsætning til multipel sklerose, er akut dissemineret encephalomyelitis karakteriseret ved en hurtig inflammation. Og en slags "vejledende" autoimmune reaktioner er den specifikke virus, men ikke ignorere de sygdomme og giftige indikatorer, der kan øge sekundær demyelinisering.

Det er vigtigt at understrege, at prognosen er meget gunstige, og ofte kommer det ultimative opsving, men nogle gange som en sedimentære fænomener er parese, nedsat syn og følsomhed lidelser. I mere alvorlige former, kan eller ved utidig reaktion føre til døden, så sygdommen kræver tidlig diagnose og øjeblikkelig behandling, der skal udføres af en kyndig ekspert.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.