Hjem og familieTilbehør

Ved du, hvordan man laver lysende snørebånd improviseret?

Moderne shows og dansesteder oversvømmede dansere med lysende elementer af kostumer - forskellige "robotter" og afbrydere, som kjoler besat med nogle fortryllende ledninger. På trods af at mange i publikum ikke forstod, hvad det er, et stort resultat! Det er nok til at slukke lyset, og alle omkring stoppene på den slags glødende silhuet og dens dynamiske bevægelser i mørket. Intet under, at hver teenager i dag ønsker at have i sit arsenal "pohvastushek" noget lignende. Hvordan man laver en glødende snørebånd improviserede? Prøv at forstå og finde svaret.

maling

Da det viste sig, at opnå den ønskede behov meget lidt. Du skal blot male de sædvanlige snørebånd særlige maling.

Så hvordan man laver lysende snørebånd improviseret? Sagen er enkel nok, processen kan klare selv meget ung opfinder. For at gøre dette, købe et fluorescerende farvestof. Solgt det eller i butikker eller i afdelinger af kontorartikler supermarkeder eller butikker LED-teknologi. Købt. Nu tager vi de sædvanlige snørebånd, gennemblødt dem i malingen, og derefter tørret. Miracle belysning sæt! Du kan nu prale af nyt tøj foran venner og tale eller ikke om hvordan man laver lysende snørebånd improviseret, du beslutter dig.

Ud over de fluorescerende farvestoffer er kommercielt tilgængelige andre materialer til at realisere dine drømme til virkelighed. For eksempel en fluorescerende farvestof. Hun kun oplyst af UV-stråling, det vil sige, at demonstrere din stolthed objekt skal være belyst rum, det er ligegyldigt, hvad det vil være let - kunstige eller naturlige dagslys.

En anden mulighed - den selvlysende maling, som tværtimod, lyser i mørket. Men det er nødvendigt først at oplade lysenergi. Til dette ready snørebånd (allerede farvet) blev placeret under en lyskilde i flere timer, og derefter i mørke kan nyde vidunderlige lysemitterende mønster.

Det skal bemærkes, at farverne er forskellige kvalitet - nogle mister deres virkning efter to vaske. Der er også dem, der gør det muligt at slette snørebånd mindst 100 gange, og de vil stadig blive belyst.

LED kabel

Der er intet ønske om at kommunikere med maling? Ingen spørgsmål. Der er en anden måde at gøre lysende snørebånd hjem. Dette vil kræve en normal LED streng. Imidlertid vil sådanne tilbehør nødt til at rumme flere batterier. De kan indføres i tætningsskoen eller sneaker print sideværts. For at gøre dette, skal du bruge batterierne ved at vikle ledningen, og du får en stor lysende spiral.

kold neon

De mest fashionable lysende snørebånd 2 generationer - det er en elektroluminescerende ledning, der løber fra strømforsyningen og indeholdende en kold neon.
Sådanne snore anvendes ofte som en lysende komponent dragter, især til en sort viser. Innovation er virkelig spektakulært, men det rejser en række problemer. Først og fremmest er det nødvendigt at installere high-power batterier eller tilknytning til en højspændingsledning. Dette design kan anvendes i formuleringen, men det begrænser bevægelsen af ejeren som de oprindelige snørebånd.

Stå i virksomheden!

Således i dit arsenal af viden er der nu et par enkle muligheder for registrering af de kjoler er meget moderne trend blandt unge - glødende tilbehør!

Intet kompliceret i skabelsen af denne form for kostume elementer er ikke. At have en grundlæggende viden om skolens fysik Selvfølgelig vil hver barn forstå hvordan man kan gøre lysende snørebånd improviseret. Uanset hvilken metode du vælger, vil resultatet være positivt. Og har i deres ammunition lysende snørebånd - at midler svarer til billedet af en stilfuld teenager og holde trit med tiden!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.