SundhedPræparater

Brugen af "Magnesium B6", anmeldelser af forberedelse

Alle har brug for optimale mængde af vitaminer og mineraler, som er ansvarlige for sundheden for alle organer og systemer, samt generelle sundhed. Magnesium hjælper med at justere hele kroppen. Men for at dette sporstof at assimilere godt, skal det anvendes i kombination med andre vitaminer.

Hvad er brugen af "Magnesium B6" stof

Tilføjelsen af "Magnesium B6" meget effektivt og på kort tid genskaber hele kroppen takket være det enorme antal nyttige egenskaber. Regelmæssig brug af magnesium:

- det hjælper til at lindre nervøse spændinger og lindrer depression;

- regulerer funktionen af det kardiovaskulære system;

- forbedrer stofskiftet;

- fremmer strømmen af eventuelle diabetes;

- fører tilsyn korrekt transmissionen af nerveimpulser;

- forhindrer aterosklerose.

Sammensætningen af denne formulering indbefatter vitamin B6, som hovedsagelig magnesium satellit. Det øger dens virkning flere gange. Også, fremskynder dette vitamin stofskiftet og har en god effekt på nervesystemet som helhed.

frigivelse Form

Dette præparat indeholder fabrikanten i to former: kapsler og tabletter.

Væsken i hætteglasset har en brun farve og ganske behagelig smag og aroma. Tag den løsning, du har brug for indeni.

I dette tilfælde hvert rør er meget let at bruge. Simpelthen nadlomat sin øvre ende og hælde indholdet i et glas.

Bemærk, at kun én tablet indeholder 50 mg magnesium, mens i hætteglasset - 100 mg.

"Magnesium B6": brugsanvisning til tabletter

Før du tager medicin, skal du kontakte din læge og læse instruktionerne. Efter alt, kan forkert dosering skade kroppen. Dette gælder især for børns sundhed.

For at bruge tabletten kan være direkte under måltider eller umiddelbart efter det. Hver kapsel spule med rigeligt renset vand. Andre drikkevarer kan ikke anbefales. Sædvanligvis kan en daglig dosis af flere tabletter om dagen.

Når magnesium mangel i kroppen hos voksne og børn over tolv år anbefales at bruge omkring fem til seks tabletter dagligt.

anbefales Dette stof til børn, der har nået en alder af seks. I dette tilfælde den gennemsnitlige dosis er to til fire tabletter.

Som regel brug af magnesium varer omkring en måned, hvorefter udnævnelsen skal stoppe.

Magnesium i ampuller: brugsanvisning

ampuller behandling, samt tabletter, udføres inden for en måned, hvorefter udpegningen bør suspenderes. Med væske er indeholdt i hver ampul, er det nødvendigt at fremstille en opløsning, der anbefales at drikke under et måltid.

Forrykke en skarp ende af ampullen og hæld den flydende karamel farve i glasset. Tilføj omkring hundrede milliliter varmt vand og blandes.

Tag magnesium kapsler anbefales en til tre gange om dagen. Hvor mange stykker anvendes specifikt i dit tilfælde, fortæller lægen. Voksen vil være nok tre eller fire kapsler om dagen. Barnet vil også være noget af en par hætteglas.

Er der nogen bivirkninger

Anvendelse af magnesium ifølge instruktionen, fjerner muligheden for bivirkninger. Men undtagelser er mulige. Oftest negative virkninger omfatter allergiske reaktioner, eller fiasko i fordøjelsessystemet. Ved tilstedeværelse af bivirkninger, skal du kontakte din læge til råds.

Typisk overdosis - det er sjældent nok, da det overskydende mængde af magnesium meget enkelt elimineres via nyrerne. Men lægemiddel "Magnesium B6", hvilken ansøgning er kontraindiceret til nyresvigt, kan udløse udseendet af disse reaktioner:

- at hæve eller sænke blodtrykket;

- kvalme og opkastning;

- anløber en depression.

Brugen af narkotika i graviditeten

Læger anbefaler at begynde at tage denne medicin før graviditet planlægning. Dette skal gøres for at reducere risikoen for forekomsten af den kommende baby, og også for at holde orden i nervesystemet af moderen. Men det er værd at være opmærksom på, at magnesium ikke er det vigtigste element, som er ansvarlig for den korrekte dannelse af fosteret. For at gøre dette, skal du bruge et kompleks af vitaminer og andre sporstoffer, en læge udnævnelse.

Nervesystem vordende mor er meget vanskeligt at operere uden tilstrækkelig mængde magnesium i kroppen. Derfor, i de tidlige stadier af graviditeten, læger anbefaler at spise store mængder mad, rig på magnesium. Disse omfatter bælgfrugter, tørrede frugter, og forskellige korn. Men jo mere intens fosteret vokser, jo mere kroppen har brug for, magnesium. I dette tilfælde, læger anbefaler brug af narkotika "Magnesium B6." Brugen af dette stof, selvom sikkert for kroppen, men under graviditeten konsultation simpelthen et must. Fortæl din læge om din helbredstilstand før og efter anvendelsen af magnesium.

Normalt "Magnesium B6" gives til gravide kvinder i følgende tilfælde:

- Patienten er konstant deprimeret, klager over dårlig søvn eller meget hyppige ændringer af humør;

- Dette spormineral er i stand til at hæve tonen i livmoderen, hvilket reducerer risikoen for spontan abort;

- et lægemiddel ordineret til hårtab, og i mangel af muligheder for at spise ordentligt afbalanceret;

- ved tilstedeværelse af krampagtige sammentrækninger i musklerne;

- ved en meget hurtig træthed.

Magnesium til børn

"Magnesium B6" (brugsanvisning, er svarene angivet i denne artikel) er oftest ordineret til børn med åbenlyse mangel på mikronæringsstoffer. Hvis dit barn klager over vedvarende søvnløshed, angst, stress, er det sandsynligt, indikerer dette en mangel på magnesium i kroppen. Men gør ikke selvmedicinering. Vær sikker på at kontakte din børnelæge og fortælle ham om dine problemer. Måske er den banale søvnløshed skjult mere farlig sygdom. Selvfølgelig er magnesium er sikker og meget let fjernes fra kroppen, men det anbefales kraftigt at selvmedicinering.

Men efter brug af lægemidlet "Magnesium B6" mor begyndte at lægge mærke til deres børn er blevet mere rolig og normal søvn og mistede en tilstand af konstant angst.

vigtige anbefalinger

Når en alvorlig grad af magnesiummangel, eksperter anbefaler at begynde at tage denne mikronæringsstoffer ved injektion, og først derefter gå videre til den oral anvendelse.

Hvis der ud over magnesiummangel, også observeret mangel på calcium, før genopbygge bestandene først, tage sig af restaureringen af den anden. Så begynder at tage medicin, der indeholder calcium, og spise så meget som muligt antallet af mejeriprodukter.

Bemærk venligst, at regelmæssig indtagelse af alkohol reducerer indholdet af magnesium i kroppen. Det kunne også omfatte stress og konstant oplevelse.

Personer med diabetes bør være opmærksomme på, at tabletterne "Magnesium B6" laktose dækket shell.

"Magnesium B6 forte"

"Magnesium B6 forte", hvilken ansøgning med den korteste tid normaliserer af magnesium i kroppen kun fremstilles i tabletform. Stand til at kompensere for manglen på magnesium og vitamin B6 hos voksne og børn. Det er involveret i stofskiftet, samt en del af knoglevæv. Samtidig ansvarlig for muskelsammentrækning og rydder nervesystemet.

Fremstillingen omfatter også pyridoxinhydrochlorid, magnesium hjælper absorbere fra mavetarmkanalen og samtidig sikre dets levering til cellerne i hele organismen.

dosering

Tabletterne skal anvendes med stor forsigtighed for at undgå at beskadige den ydre skal. Efter alt, kan det påvirke absorptionen af lægemidlet. Hver kapsel er nødvendigt at drikke masser af renset vand.

Spis piller helst med et måltid, og det bør ske i et par receptioner. Typisk skal en voksen spiser tre til fire tabletter om dagen.

lægemidlet anbefales ikke til børn under seks år at gøre. Daglige børns sats er to til fire tabletter.

Tag "Magnesium B6 forte" bør være i løbet af måneden. Efter denne tid, bør stoppes brugen af lægemidlet.

Forsigtig

Bemærk, at dette produkt er kun beregnet til personer, der har nået seks år, forudsat at de har en vægt på mere end tyve kilo.

Anvendelse af store mængder pyridoxinhydrochlorid i over en lang tidsperiode fører til sensorisk neuropati, som er vist i strid følsomhed og følelsesløshed i lemmerne.

Men når du stoppe med at bruge stoffet alle symptomerne forsvinder.

Anmeldelser af forberedelse

Ifølge læger og patienter, stoffet er "Magnesium B6" er meget effektive midler, fylder magnesium reserver i en organisme. Del af vitamin B6 magnesium forbedrer fordøjeligheden, endnu højere grad effektivt værktøj.

Ifølge observationer af læger, gravide kvinder, der indtager tilstrækkelige mængder af magnesium, tolerere graviditet meget lettere. Mistet følelse af angst og søvnløshed. I dette tilfælde er fosteret udvikler ordentligt.

Magnesium (ansøgning bedømmelser er beskrevet i denne artikel) - en meget vigtig komponent nødvendige for korrekt udvikling af barnets krop. Anmeldelser af læger og forældre anbefale stoffet for at kompensere for magnesiummangel hos børn.

Det er dog ikke nødvendigt at selvmedicinering. Kun komplekse metoder og rådgivning af en læge vil være i stand til korrekt og hurtigt løse dine problemer.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.