SundhedPræparater

'Gastal': indikationer for brug

Almindeligt anvendte lægemidler til behandling af gastrointestinale sygdomme er "Gastal". Præparatets sammensætning omfatter som aktive vigtigste aktive stoffer , aluminiumhydroxid i kombination med magnesiumcarbonat gelbase. Som hjælpestoffer piller "Gastal" indbefatter natriumcyclamat, mannitol, magnesiumstearat, lactose, talkum, aroma og andre pipermint. Medikamentet fremstillet af fabrikanter i form af pastiller.

Farmakologiske egenskaber "Gastal" består i, at denne kombination syreneutraliserende medikament er i stand til at neutralisere den saltsyre i fordøjelseskanalen. Denne effekt fører til fald gastrisk aktivitet og derved bidrager til at overvinde dyspeptiske lidelser. Lægemidlet fordi det indeholder to aktive stoffer sikrer hurtig og vedvarende virkning, hvis varighed er to timer. Endvidere tilvejebringer "Gastal" omsluttende gastrointestinal slimhindevæv, hvilket reducerer virkningen af forskellige faktorer, der påvirker dem. Medicinen er ikke kilden til sekundære hypersekretion.

Disse egenskaber giver en meget bred vifte af gastrointestinal dysfunktion, som anvendes til behandling af "Gastal".

Indikationer for brug af stoffet indbefatter sygdomme, såsom akut gastritis og kronisk gastritis type forværring, fordøjelseskanal ulcus, reflux esophagitis. Det er også anvendes til behandling af brok af esophageal åbning.

I overensstemmelse med den, der findes for drug "Gastal" anvendelsesindikationer, instruktion bestemmer anvendelsesmåden af lægemidlet. Præparatet anvendes til intern administration, den farmaceutiske form er således, at tabletten ikke skal sluges helt ved modtagelsen, men bør opløses gradvist. For voksne patienter medicin "Gastal" indikationer for brug anbefale denne modtagetilstand. Om natten skal du bruge stoffet tre til fem gange på to tabletter. Det anbefales derfor at tage medicinen efter ca. en time efter måltider og lige før sengetid. Den totale dosis modtaget på sådan bør ikke overstige otte tabletter og medicin ansøgning periode bør ikke vare mere end fjorten dage.

Når du modtager stoffet "Gastal" indikationer for brug kan medføre et behov for korrektion af modtagetilstand, bør dette ske er receptpligtige. Den ovennævnte dosering og anvendelsesmåden af lægemidlet er relevante i det tilfælde, hvor lægemidlet anvendes til at fjerne halsbrand. For børn, i alderen fra seks til tolv år, anbefales det at installere en halv dosis dosering "Gastal".

Før du tager "Gastal", skal du læse listen med bivirkninger, der opstår, når der modtages. For eksempel, instruktion vedrørende brugen lægemidler indikerer, at der kan være diarré, forstoppelse, er der nogle yderst sjældne allergiske reaktioner.

Vi anbefaler ikke at tage "Gustav" patienter, der er diagnosticeret nedsat nyrefunktion, er der en øget følsomhed over for lægemidlet. Instruktioner angiver listen over kontraindikationer Alzheimers sygdom.

Du må ikke tage medicin under graviditet og hos børn under seks år.

Ganske ofte, "Gastal" er tildelt i den komplekse behandling eller som en forebyggende foranstaltning, så skal du omhyggeligt gennemgå den måde, hvorpå komponenterne interagerer med andre lægemidler. Disse oplysninger er tilstrækkelige til at fastlægge de instruktioner til brug af lægemidlet.

Særlig opmærksomhed skal rettes mod det faktum, at instruktionen ikke anbefales til en lang tid til at tage medicinen til patienter, der har reduceret vægt, mens du ammer, og hos patienter, der har diabetes.

Selv om der var ingen symptomer på overdosering bør det bemærkes, at når man tager medicinen i større doser end angivet i instruktionerne, kan øge bivirkninger.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.