Nyheder og SamfundFilosofi

Absurd - er grænsen for sund fornuft

Dette synes at være et simpelt koncept. Betydningen af dette ord er intuitivt for alle. Men her er at give ham en klar definition er ikke så meget let. Absurd - er alt, der er i modstrid med den indlysende sund fornuft. Synonymer af ordet i den russiske sprog - nonsens, absurditet, misforhold.

Absurd - er ankeret i verden af opfattelsen

Dette koncept for den normale spidsborger bevidsthed markerer grænsen for, hvornår begynder galskaben og delirium. Og denne situation er berettiget. Normal normal person at gøre uden for rimeligt sund verden absolut intet. Og der er ingen grund til at springe over barrieren adskiller den virkelige verden fra det absurde. Absurd - det er vanvittigt, og normale mennesker i det behøvede ikke det. Men det er bare der er nogle kategorier af mennesker, der er tvunget til at gå ud over grænserne for almindelig sund fornuft. De har sådan en mission. Det er alle mulige tænkere, analytikere, kunstnere, digtere og musikere. Selv for matematikere er meget betydelig og vægtig koncept. Og i debatten er en meget almindelig og effektiv drift teknik til debat - at bringe de absurde argumenter modstandere i tvisten. Dette giver dig mulighed for at vise den manglende sammenhæng i konceptet, som skal udfordres. Men oftest denne teknik anvendes med et underskud på reelle argumenter. Tilsvarende, når der ikke er noget at argumentere om fordelene præsenterede argumenter plejer at sige kun ét ord - nonsens.

Dette er et komplekst og flerdimensionalt begreb. Den er baseret på en paradoksal vision af verden, der ligger til grund for mange af de fænomener kultur, religion og kunst. En masse af absurditet i politik. Med hensyn til den teoretiske dokumentation og praktiske gennemførelse af ideer om forskellige ledere og Führer. Typisk struktureret noget helt modsat af, hvad der blev lovet i praksis af deres ideer.

Surrealisme som apoteose absurditet

Absurd - det er det, der ligger i hjertet af nogle af de vigtigste tendenser i litteraturen, drama, teater, maleri og biograf. Disse strømninger finde deres oprindelse i logikken i begivenhederne i det tyvende århundrede. Der er en "absurd teater", baseret på drama af klassikere som Ezhen Ionesko og Semyuel Bekket. Men det mest absurde var indbegrebet af organisk surrealisme - en af de centrale begivenheder i æstetik i sidste århundrede. For at forstå og forstå betydningen af ordet absurd, ikke nødvendigvis læse ordbøger. Det er nok at se gennem et album med gengivelser af den store spanier Salvador Dali. Denne kunstner blev den største klassiker af det tyvende århundredes maleri. Han var i stand til at vise offentligheden, hvordan udtryksfulde kan være absurd. Og det er uendelig i sine forskellige manifestationer. Absurde billedsprog kan fortælle en tænkning publikum er meget større end tidligere udtryksmidler af æstetiske systemer. Ikke overraskende, de samme mennesker var på oprindelsen af denne tendens i maleri og biograf. Klassikere af genren var filmen Luisa Bunyuelya "Den andalusiske hund". Dette geniale absurd arbejde hører til en ven af Salvador Dali, for at øve den samme opfattelse af verden, at det er umuligt at forstå rationelt.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.