Sport og FitnessHockey

Gromov Dmitry - en fremtidig legende af russisk hockey

Ishockey på isen - en form for sport, der udvikler sig godt i Rusland. VM hold får ofte den endelige, og ofte fejre sejren. et par stjerner af sporten er: Mozyakin, Ovechkin og Anisimov. Hockey kritikere opmærksomme på nogle unge atleter, der kan opnå gode resultater i ishockey. For eksempel er dette Gromov Dmitry.

CV

2 juli 1991 Gromov Dmitry blev født i Moskva. Biografi af den unge mand ikke indeholder fakta om hans familie, slægtninge og barndom. Hvad er kendt er, at dreng på skøjter stod i en meget tidlig alder - i fire år. Først var det en forbipasserende fancy, men så er det forvandlet til ægte kærlighed. Den unge mand har ændret sig, så snart gik til isen, bliver det mere aktiv, adræt og munter.

På syv år sendt sine forældre ham til en Moskva skolesport, "Wings of Sovjet" Gromov Dmitry gik konstant til uddannelse, forsøger at bevise over for sine forældre, at han kan opnå gode resultater i denne sport.

første skridt

I 2008 den unge ishockeyspiller var i stand til at opnå succes. I en alder af 17, blev han bemærket af en sports agent under konkurrencen for deres skole og modtog en invitation til MCC. Nogen tid senere, han underskrev med klubben "Severstal", og gjort det deres første resultater. Han sluttede sjette, fulgt på tredjepladsen i den første League. Om en ung mand gradvist begyndte at tale, og snart begyndte det at blive betragtet som den hårdeste forsvarer på ungdomsområdet hockey klub.

24 Jan 2012 Dmitry pludselig besluttet at ophæve kontrakten med klubben, som han spillede for mere end tre år. Årsagen til hans afgang, fortalte han ingen måske årsagen var konflikten med de vigtigste træner. To dage efter "affyring" Gromov Dmitry underskrevet en kontrakt og blev en vigtig aktør i Karaganda klub "Saryarka"

kritikeranmeldelser

Sport kritikere følger ofte karriere Gromov, de varsle hans gode fremskridt på området hockey og tror, at den unge forsvarer er i stand til at finesse en modstander pludselig score pucken og spille aggressivt. Dmitri selv ikke planlægger sit fremtidige liv, han forsøger at få succes i et område, hvor der er lige nu. For ikke så længe siden, ishockeyspiller vendte 26 år, og i sine yngre år som han formået at blive den bronzemedalje i mesterskabet Kasakhstan, vinderen af VHL i 2013, deltager i den første Challenge Cup MHL ejer Bratina Bratina Cup finalist og tombola.

Pigerne, selvfølgelig, er af hensyn til en ung mand ved navn Gromov Dmitry. Foto protektor er meget populære blandt de kvindelige. I øjeblikket er ishockeyspiller er en pige, der, ifølge ham, brød hans hjerte, og han kunne ikke forestille sig nogen anden i stedet. Bryllup og fødsel af børn, han ikke har planer om den begrundelse, at han ikke havde været i stand til at finde sted i sit liv som en reel forsørger. Dmitry Gromov ikke bare elsker, det lever og ånder hockey. Utvivlsomt er det venter på en stor succes i hans valgte aktivitet.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.