Sport og FitnessHockey

Sådan binde skøjter? Vi lærer!

Skøjteløb - en stor tidsfordriv. Og denne besættelse som ikke kun børn, men også mange voksne. Kunstskøjteløb eller ishockey mesterskabet er ofte indsamlet før fjernsynet hele familien. Hårdt mandlig sport eller elegante kvinder dans efterlader ikke nogen ligegyldig. Ønsket om at gå der for alle, der nyder denne sport. Optagning behageligt tøj og købt skøjter, kan du gå til skøjtebanen.

Og så opstår spørgsmålet, hvordan man binder skøjter. Fordi det påvirker komforten i ridning. Det er umuligt at bevæge sig frit i foden højderyg, men trækker også snørebånd ikke er for ønskelig. Der kan være blærer, eller hurtigt få trætte ben. Så ønsket om at køre i lang tid gået.

grundlæggende regler

Sådan binde skøjter? Hvem vil fortælle. Først skal du lære et par enkle regler.

 1. Skøjter at vælge udelukkende på størrelsen af fødderne, så de holder længere. Før du køber være sikker på at prøve på de sokker, som er planlagt skøjteløb.
 2. sko model, og dens hårdhed er også meget vigtigt. Det afhænger af, hvilken type sport (kunstskøjteløb eller ishockey) og uddannelsesniveau. Hvis der er behov skøjterne kun til gåture, købe billige og bløde modeller.
 3. Bedre at vælge sko, hvor den øverste del har kroge (snørehuller). De er lettere at sætte på og tage af hurtigere. Derfor ofte kan løsne der hvilede en fod eller fingre varmet op.
 4. Særlig opmærksomhed bør rettes mod de snørebånd. Ideelt set bør de være nylon, og en lille strækning, men kan gå op og enkel, ikke meget tyk. Hvis snørebånd købes separat, skal du sørge for at være opmærksom på deres længde.
 5. Snøre sko bare sidder og før de beskyttende dæksler fjernes.

figur skøjter

At ride var behageligt, bør du vide, hvordan man korrekt binde en figur skøjter.

 1. Slap hele snøring til foden kom løs og i stand til at bevæge sig inde i skoen.
 2. Leg strækning, slappe fingrene.
 3. Start snor med tåen, bør tæerne passe stramt til indersålen. Men ikke stramme for stramt, så de ikke følelsesløs.
 4. Retning snøring - nedefra og op og ydersiden til indersiden, således at passage lå på tungen af skoen. Dette vil give en bedre pasform til foden og stabiliteten i kørsel.
 5. Under snøring konstant kontrollere, hvordan komfortable foden i skoen. Anklen skal være fin og smertefrit flytte. Ikke desto mindre er der behov for den mest stramme snøring i området af anklen.
 6. Over anklen at binde skøjterne kan være lidt svagere. Afstanden mellem krogene gå mindst 2 cm.
 7. Den øvre del af den snørebånd kaster over den første krog, og derefter gled under hans bund igen og føres til toppen, til den næste. En løkke hjælper med at holde stram snøring.
 8. Enderne er bedst at fastsætte en dobbelt knude. For at gøre dette, bøje dem i form af sløjfer og tilslut. Snørebånd skal sikres. Ellers ikke undgå skader på is.
 9. Hvis blonder er placeret korrekt, vil det ikke være et skub og lillefinger.

hockey skøjter

Mænd, selvfølgelig, mere interesseret i spørgsmålet om, hvordan man korrekt binde en hockey skøjter. Efter alt, at kvaliteten af den blonde afhænger af hastigheden af bevægelsen i spillet. Og det er meget vigtigt. Disse skøjter er bundet, også på alle de ovennævnte regler, men med en forskel - det afsnit fra tå til foden bøjning plads snor nødt til i højere grad og være sikker på at sikre denne del af den simple knude med en passage.

At vide, hvordan at binde skøjter, kan du undgå skader på ankelleddet. Også lært at binde disse sko til deres børn.

Coaches rådgive efter køb flere gange for at binde og løsne hestene før og under kørslen. Det fremmer bedre og mere stramt på foden. Og i de første par træning ikke at snøre de øverste kroge på skøjter på alle. Så det vil være lettere at bøje et ben, indtil musklerne ikke vænne sig til belastningen.

Tips

Hver nybegynder skater skal vide, ikke kun hvordan man binder skøjter, men også hvordan de transporteres og opbevares. Dette er nødvendigt at tænke på forhånd, at der ikke var nogen besværet. Skøjter rådes til at holde i bløde dækker, og bære - i hårdt for at undgå personskader og skader på andre ting i posen. Det er bedst egnet til sådanne formål, slidstærk rygsæk.

Det kan købes på ethvert sportsforretning eller får mest ud af den tætte materiale. Ud over en rygsæk, skal du bruge mere og dækker til sko. De vil beskytte snørebånd og læder skøjter overflade mod ridser og snavs.

konklusion

Nu hvor du ved, hvordan man binder skøjter. Læs omhyggeligt alle anbefalingerne, kan vi kun anvende denne viden i praksis. Lær at håndtere snørebånd én gang for alle, er det muligt at opnå automatik færdigheder og nyde en tur på skøjter eller spille hockey.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.