TravelingRetninger

Tula, attraktioner og turistmål: et foto og en kort beskrivelse

Når tænker gennem rejser til Rusland bør nødvendigvis indgå i planen for Tula. Attraktioner og turistruter, der passerer gennem denne by, vil være interessant for voksne og børn, udlændinge og russiske statsborgere.

Historie i korte træk

Formelle skriftlige kilder, hvori Tula, dateret 1146 år. Arkitekt-, kulturelle og historiske arv af byen er usædvanlig rig. Dog oplevede byen, ikke kun blomstrer, men også vanskelige perioder i historien.

I 1382, det blev bekendt med de fundne krøniker, Tula blev hærget under invasionen af Khan Tokhtamysh. Vi har ikke bare komme her Tartarerne Zolotaya Orda. Under regeringstid af Ivan III begyndte byen at rangere som fyrstendømmet Moskva. Og i det 17. århundrede blev det erobret af Ivan Bolotnikov.

Under Kejser Alexei Mikhailovich igen Tula blomstrende, fordi der produktion åbne arme. Efter et andet århundrede Peter Jeg besluttede, at det var en våbenfabrik åbner i Tula. Sådan blev bygget Nikita Demidov.

interessante funktioner

I din rejseplan inkluderet Tula? Attraktioner og turistruter rundt i byen for at hjælpe med at få bekendtskab med denne gamle sted, i dag kendt over hele verden. Men i gamle dage, var tingene lidt anderledes, som det fremgår af den blotte navn af landsbyen. Filologer sige, at navnet stammer fra ordet "Zatula", som henviser til skjult, skjult sted.

Deraf navnet på floden gik, flyder i urskove. Og den dag i dag det har bevaret sin historiske navn - Tulitsa. Men på de indre vandveje og senere kaldte forliget, der voksede på dens bredder.

Skal du på en turist rute Tula, den rejsende erfarer, at byen tiltrukket sig opmærksomhed fra magthaverne i 1146, da han søgte frelse fra fjender af Novgorod-Seversky Prince. Først gik han til vyatichi, og derfra kom til Tula, hvor han besluttede at indsamle hyldest, underkaster sig den nærliggende jord. Det første skriftlige omtale af landsbyen allerede haft. Og nu, er det stadig uklart, Tula dukkede op i hvilket år.

alternativ historie

En anden version af, hvordan byen blev kendt, forbinder den gamle historie tatarerne og hustru Khan. Ser rundt om seværdighederne i Tula på én dag, vil den rejsende høre legenden blev Khans kone ved navn Taydula. Det var her og der var navnet på forliget.

Efter nogen tid kom han i besiddelse af Prins Oleg, og senere dukkede op i Dmitry Donskoy.

Den strategiske betydning

I gamle dage, Tula var ikke anderledes end andre nærliggende bosættelser. Det var ganske små, men fra fjenden forsvarede fængslet. Ved første mennesker bosatte på en lille ø dannet Tulitsa og Upoy.

By flyttede fra Ryazan Fyrster Moskva, men aldrig blev selvstændigt. Tula var et strategisk vigtigt punkt, fordi fæstning bygget her lov til at forsvare sydlige tilgange. Det er derfor, det er så rig på militære historie, berømte Tula måde. Attraktioner og turistattraktion punkt - det er også et område, hvor der var slaget ved Kulikov, da denne begivenhed fandt sted nær byen. Vigtig kamp skete i 1380.

Tula Kremlin

Hvis rejsen er inkluderet Tula, attraktioner og turistmål ikke undvære kærlighed til rejse med den lokale Kreml. Og i dag er det en vigtig gammel konstruktion ser godt ud, viser den luksus træ arkitektur, hvis eksperter har boet i disse steder generations håndværkere.

Kreml - som et stykke legetøj, og hans skønhed efterlader ikke ligeglade. Det er dateret til det 16. århundrede, da Rusland havde brug for en fæstning, som ville hjælpe med at forsvare mod Krim tatarer. I dag konstruktion er ophørt med at spille en strategisk betydning, men er blevet et symbol for byen, tiltrækker nysgerrige turister fra forskellige lande.

Først blev Kreml bygget på hovedvejen, der bar navnet Muravskaya Way. At det gik Krim krigerisk nation, bygger på rigt bytte. Det hændte, at befæstningen var for svage til at forsvare byen, og re-rejst bygning på venstre bred, er ikke omfattet af oversvømmelser.

Hvis din rejseplan var Tula, attraktioner og turistruter nødvendigvis holde en nysgerrig person ved bredden af Upa, nisin Rzhevsk Gati, såvel som den mest betydningsfulde ud fra et militært synspunkt skæringspunktet mellem Upoy Murawski Shlyach.

Rekonstruktion og genoprettelse af Kreml

Siden opførelsen af den gamle, er det ikke bare under omstrukturering. Især er reparationen er startet på initiativ af Katharina II i 1784. Da kejserinden ikke har bragt før arbejderne til opgave at bevare udseendet af strukturen, den moderne Kreml er helt ulig den, han havde været et århundrede siden.

En anden renovering er startet i år 1820. Det blev derefter dekoreret med træ kuppel kupler. Men de levede mindre end et århundrede. Allerede i det XX århundrede hele bygningen med udhuse og ekstra jord var tæt på at bryde sammen. På det tidspunkt, vigtigt, smuk og historisk vigtige bygning ikke bare optrådte øde, men forvandlet til en by dump. Området er ikke blevet renset, og så er det besluttet at bygge stadion. Kreml er støder op til drivhuseffekten kompleks og døv fabrik hegn.

Væsentlige ændringer i historien om Tula Kremlin fandt sted i 1948, da den sovjetiske regering besluttede på restaureringen. Arbejde, der afsluttes i 1957, genoprette løbegange og porte. I 1975 og begyndte at genoprette Cathedral of the Assumption.

Hvis den planlagte kortvarig tur til denne gamle by, se seværdigheder i Tula kan være kortvarigt besøger Kreml territorium. Det er her, at alle de mest interessante og betydningsfulde i kraft af historien.

Kirken De Tolv Apostles

Hvis du udforske de seværdigheder og Tula-regionen, vil du bemærke, at der ikke er mange kirker. Situationen er endnu værre situation i slutningen af det 19. århundrede, som er specielt overraskende, når man ser på et kort, det er virkelig stort område, ganske tæt befolket af mennesker.

Overvejende Tula kirke beliggende i byens centrum. Men stiftsrådet ark XIX århundrede skrev, at de eksisterende kirker ikke kan opfylde folks behov.

Problemet har tiltrukket sig opmærksomhed Preosvyaschennogo Pitirima fanget i disse dele i 1896. På det tidspunkt blev det besluttet at iværksætte et program til opførelse af kirker i udkanten af byen. Det er præcis, hvad der blev lagt:

 • Kirke De Tolv Apostle.
 • Zion Church.
 • Hellige Znamenskoye.
 • Kirke opkaldt Feodosiya Chernigovskogo.

Det mest interessante historie om de tolv apostle i kirken, oprindeligt bygget af træ. Hjælp med at skabe det havde en tømmerhandel, der ejede de rige pakhuse i den sydlige udkant af landsbyen. I skabelsen af templet hjulpet og Providence, så i opførelsen af kirkerne var den ældste af Nikolskoye Chistikov. Fælles indsats formået at sætte et tempel lavet af eg, som senere blev erstattet med en sten.

I betragtning af at repræsenterer Tula (foto - på denne side), skal du huske at se på det indre af templet enhed. Planlagt at etablere det med tre altre i navnet:

 • Tolv Apostle.
 • Nikolaya Chudotvortsa.
 • Catherine.

Temple of Serafima Sarovskogo

Sørg for at besøge dette tempel, hvis der er byen Tula og attraktioner i din rejseplan. Åbent dagligt. Liturgi begynder klokken 8 og tjenesten aften holdes, begyndelsen - på præcis 05:00. Der er regelmæssige salmer, der blev afholdt på torsdage, fredage og søndage.

Historien om denne kirke begyndte i 1905. Rejst en bygning på de penge afsat købmænd Stefanović og Ermolaevo-Zvereva. Der har længe været i drift et krisecenter for gadebørn, ældre. Chronicles anfører, at i 1914, under pleje af templet bestod af 130 personer.

I de stiftsrådet aviser Serafima Sarovskogo Temple skrev, at det er ren og hyggelig, ligesom et kapel. Det er kendt, at Saint Seraphim foretrak at bede i en lille celle, han levede beskedent og beskyttet nødlidende. Kirken er i fuld overensstemmelse med sin livsstil og vaner.

I 1976 blev kirken overdraget til arkivet afdeling af den regionale forretningsudvalg. Det var meningen at bruge det til dokument opbevaring. Det område udlejet til døve samfund her var udstyret klub.

Men i 2002 var der et afkast på en vigtig kirke bygninger sikkerhedskopiere troende. Liturgi for første gang efter en lang pause blev afholdt 4 oktober 2002.

Hvis dine rejseplan templer, Tula, vartegn, billeder af Thrones sikker på at behage rejsende. Nu de to af dem, både du kan tage et billede, hvis at besøge dette tempel. De altre er opkaldt efter:

 • Serafima Sarovskogo.
 • Serafima Vyritskogo.

I 2004, da kirken var i stand til at åbne en børns søndagsskole. Undergår restaurering, reparationer, genopbygning, der er designet til at genoprette strukturen i den historiske udseende.

Hvad med cookies?

Er du interesseret i Tula, vartegn, fotos med en beskrivelse? Så sørg for at være opmærksom på Tula honningkager. Det hændte, at han var bare et symbol på byen. Hvem spørger ikke - selv beboerne i Sakhalin, selv om Kaliningrad, selvom Kaukasus, alle vil vide om Tula honningkager. Når du er i byen, kan du nyde friske, lækre, duftende, unikke konfekture. Umuligt at modstå!

Honningkager og samovar - at de to hovedpersoner mentalitet af de russiske folk. Tula honningkager på tryk fra det XVII århundrede. For at finde ud af, hvordan det blev gjort før, og hvordan produktionen er etableret nu, bekendt med de sorter af kager og smage de friskeste produkter, kan du besøge det lokale museum "Tula honningkager".

Siden oldtiden til i dag

Lokale legender siger, at honningkager Tula startede med at lave en lang tid siden - længe før samovars og kanoner. Efter at have besøgt museet, kan du ejer øjne til at sørge for, at gulerod - det er ikke bare god mad, men også folkekunst.

Det hændte, at guleroden i Rusland var et symbol på velvære, velstand i huset. Derhjemme ofte blev han en rituel objekt.

Hvis din rute Tula, attraktioner, hvad de skal se i byen, fascineret honningkager? Gå ikke glip af synet af de fantastiske skulpturer skildrer denne lækker dessert!

Hvilken slags cookies er der? Arter blev opfundet af en stor Skare, og de vises i en tematisk museum:

 • historisk;
 • registreret;
 • souvenir;
 • afsat til ferien;
 • gjort til rituelle begivenheder (wake, bryllupper);
 • hæderlig;
 • krøllet.

I oldtiden, Tula honningkager altid tjente til den kejserlige, kongelige bord. I øvrigt omtales de selv i "Eventyret om fiskeren og fisken."

Og hvad i museet?

Efter at have besøgt museet, kan man se for mig selv, hvad cookies produceret til mærkedage (såsom årsdagen for slaget ved Kulikov), der blev lavet til ære Ivana Susanina som udødeliggjort bedrifter af soldater i den russisk-tyrkiske krig i 1870. Særlige poster med motiver 1812 krig er blevet frigivet, samt dedikerede krydser "Varyag".

Du kan ikke kun se, men også at spise: til salg er altid en souvenir honningkager og et bord til prøvesmagning. For gæster organiseret te pause.

I dag i Tula opererer to fabrikker til produktion af honningkager:

 • "Yasnaya Polyana".
 • "Gamle Tula".

Er du interesseret i Tula seværdigheder med adresser? Adgangskoder og honningkager museum fremmøde: Oktober gade, 45a. Tilbud fra ti om morgenen til klokken fire om eftermiddagen.

Tula samovars

Da vi talte om honningkager og te, for ikke at nævne de Tula samovars. Det er ingen hemmelighed, at det er en russisk opfindelse, der er en masse indflydelse på traditioner, vaner og regler for adfærd, reception, funktion i samfundet.

De fleste ældre modeller - er træ. Udover Tula, produceret sådanne værksteder, der ligger i Moskva og St. Petersborg, såvel som i den Vyatka provinsen og Yaroslavl, flere steder. Tula har en chance for at blive kendt i vid udstrækning på grund af sin nærhed til Moskva, den overflod af indskud. De viste sig selv og de lokale håndværkere, som havde overtaget produktionen og forbedring af disse komplekse produkter.

Mange af Tula fabrikken og samtidig gjort samovars og kanoner. Ved en bestemt historisk periode i deres arbejde så meget som halvtreds! De fleste var ud over floden side af landsbyen. Det er her, arbejdede legendariske mestre i det 19. århundrede:

 • Nikolai Malikov.
 • Ivan Batashev.
 • Vasiliy Lyalin.

Samovars fremstillet af kobber og nikkel-sølv, forgyldt og dekoreret silvering. Men fundamentet er altid hældes fra en messing. Fra århundrede til århundrede, er mode ændrer sig, hvilket påvirkede de formede produkter. Men metoderne til produktion, mærkeligt nok, næsten ingen ændret over tid. Til fremstilling god samovar og har brug for at have i dag:

 • Kobylin;
 • gnedku;
 • lodning;
 • Metal saks;
 • ambolt;
 • stempel.

Allerede i slutningen af det nittende århundrede var det kendt i mere end hundrede stilarter samovars. I anden halvdel af dette århundrede var byen blev et centrum for samovar. Desuden er produktionen af forfalskede, ikke kun i landsbyen, men også de nærliggende landsbyer.

Samovars og deres popularitet

Det er svært at forestille sig en udstilling af russiske folkemusik håndværk uden en samovar. Producenter, der producerede de bedste modeller, blev tildelt medaljer, hvis derefter udskriver prydet væggene i de nye produkter. Ved at studere de moderne attraktioner i Tula, et foto og en kort beskrivelse, skal du sørge for at være opmærksom på museet af samovars, som gør det muligt at få at vide præcis, hvordan man skaber de bedste elementer.

I dag Tula fortsætter med at være centrum for Samovar produktion. Storslået eksemplarer af fremstillede produkter i disse steder sælges ikke kun i Rusland, men også på verdensplan. De præsenteres i de bedste souvenirbutikker. Vintage elementer er i private samlinger og samlinger af store museer.

Tula og våben

Et andet aspekt, der tiltrækker i historien om Tula turister og nysgerrige rejsende - et våben fremstillingen. Det er blevet etableret i disse lande siden gammel dengang, og den første fabrik åbnede efter ordre fra kejser Petra Velikogo. I dag kan man besøge en speciel museum, der fortæller om den militære historie af byen og om, hvor og hvordan man laver et våben. I øvrigt, i gamle dage foretaget i Tula våben blev det betragtet som en af de bedste i verden!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.