TravelingRejsetips

Chesme Palace i St. Petersburg: Historie, adresse, fotos

Mellem St. Petersborg og Tsarskoye Selo i regeringstid af Katharina II et fritids-kompleks under den lange vej blev bygget. I anledning af 10-årsdagen for sejren af den russiske flåde dukkede navnet "Cesme Kirke" og "Chesme Palace", som minder om militær herlighed af den russiske flåde. Palace oplevet forskellige tidspunkter, men altid forblev en dekoration af St. Petersborg.

sted

På trods af at den blev bygget som et spor, i dag er Chesme Palace i St. Petersborg (adressen på dens Gade Gastello, 15). Og i den tid af Katarina den Store, blev det ubeboet, hede. Det område gik til Rusland som følge af den nordlige krig og blev kongens besiddelser.

Stedet hedder på finsk Kikerikiksen, som oversat betyder "frøen marsk", hvilket er grunden til symbolet på fremtiden for slottet var den grønne frø.

I 1717, er stien blevet sporet til en bolig i Tsarskoje Selo, og dette begyndte historien om beboelse navngivne sted. I dag, som allerede nævnt, er Chesma palads ligger inden for St. Petersburg.

historisk kontekst

For at komfortabelt at rejse til sin sommerresidens i Tsarskoye Selo, Ekaterina Velikaya bestilt syv miles fra hovedstaden til at bygge en sti. Så Chesme Palace blev udtænkt i St. Petersborg, hvis historie har været lang og interessant.

Det blev oprindeligt kaldt sommerhuset. Men når arbejdet på opførelsen af slottet blev afsluttet, kom nyheden om sejren af den russiske flåde i slaget om Chesma. Det skal bemærkes, at sejren over Tyrkiet var meget vigtigt for Rusland. Selvom det ikke er i stand til at erobre Konstantinopel som drømte, men selv erobringen af Azov og Kerch var yderst markant i løbet af denne krig. Nu russiske handelsskibe kunne frit passere gennem Sortehavet, og det lovede en masse fordele.

I Rusland var der en tradition hver stor sejr i det tyrkiske krig fejre enhver monument. Så i Tsarskoye Selo var tyrkisk scene og pavillon, Krim og Chesme kolonner, og godserne adelen rejst bygningen i byzantinske og orientalske stilarter. Derfor er det logisk at nævne et nyt spor Chesmensky Palace, samt kirken bygget ved siden af.

arkitekt

Ekaterina Velikaya er kendt for sin store skala og en masse kærlighed til at bygge. Under hendes regeringstid hele landet, og St. Petersborg i særdeleshed har fået en masse luksus bygninger og paladser.

Dronningen er en masse grund til opførelse af nye bygninger, såsom den lange rejse fra hovedstaden til Tsarskoje Selo. Hun ønskede ikke at stoppe på det forkerte sted, fordi det er overalt ønskede at føle sig godt tilpas. Når Kejserinde besluttet at bygge en ny palads - "cottage" - hun vendte sig mod Yuri Matveyevich Felten, en af de vigtigste arkitekter i hovedstaden.

Arkitekten studeret på Kunstakademiet, arbejdede i flere år med Rastrelli, efter hans død, han afsluttet opførelsen af den store arkitekt. Erfaringer og talent gjorde Felten sammen med Vallin de la Mothe førende arkitekt af St. Petersborg. Af 1774, havde hans konto allerede blevet bygget på en sådan luthersk og armensk St. Catherines Kirke, Lille og Stor Hermitage, Palace Embankment og den berømte hegn af Summer Garden.

Charged Chesma palads blev arkitekten for den slags eksperiment. Ja, i hovedstaden ville have været utænkeligt at bygge et palads i gotisk stil, men uden for byen tillod sådanne friheder.

konstruktion Historie

Chesmensky Travelling Palace blev grundlagt i 1774, og tre år senere fejrede kejserinde housewarming. Hastighed af byggeriet blev leveret af det faktum, at arkitekten Yu. M. Felten var i stand til at planlægge arbejdet korrekt. Og, selvfølgelig, bidrog til opførelsen af hastigheden på en masse en masse penge til at bygge, at Catherine brugt.

Det område under slottet blev isoleret ikke den mest velstående, så i den første fase var det nødvendigt at gøre det dræning området, blev også gravet en grøft på omkredsen af webstedet for at fortsætte marsken har ikke skadet slottet. Det styrker følelsen af slottet og efterligning af akslen, som er lavet fra jorden af grøften.

Slottet Komplekset omfatter en hovedbygning på to etager med en kuppel og hjørnetårne, den stenkirke i Fødselskirken af Ioanna Krestitelya og flere udhuse. Ved slottet komplekset blev udført af vej-tarmkanalen, toppet af to sten gate i gotisk stil.

Arkitektoniske elementer af slottet

Chesma palads blev undfanget i den pseudo-gotisk stil, og arkitekten var i stand til at opretholde denne idé. Inspirationen til arkitekten havde låse på de østlige bredder Bosporus. Orientalske elementer forsigtigt skrevet i gotisk stil, har de ikke fange øjet, og er blot en blid påmindelse.

Med hensyn til de vigtigste palads bygning er en ligesidet trekant med runde tårne med brystværn i hjørnerne. Hvert tårn er komplet lampe med halvcirkulære kupler. Ydervægge bygningen var over højden af bygninger i form af den oprindelige gear krone. I stueetagen af slottet blev dekoreret med rustication, øverste etage - pudset murværk. Smukke buede vinduer skaber en følelse af en middelalderborg. Monumental arkitektur og grundig Chesmensky Palace imponerer pålidelig befæstet borg.

interiør

Af den måde, Chesma Palace (St. Petersborg), eksternt indrettet i lozhnogoticheskom stil indeni er ikke den mindste antydning af gotisk. Interiøret er designet i stil med Catherine favorit tidlig klassicisme.

På væggene kan man se de paneler, medaljoner, lister, kranse og guirlander af blomster, der er blevet varemærket for Yu. M. Feltena. Det vigtigste volumen af huset indtager den vigtigste rum i trekanten, er det dekoreret med skulpturer af F. Shubin galleri skildrer de russiske grand hertuger og konger.

For projekter Felten var alle dekorerede sale og gemakker på slottet, han holdt optagning møbler og tekstiler, som ville være værdig til at dekorere det indre af slottet. Især for sin nye bopæl Ekaterina bestilt i engelsk porcelænsfabrik Wedgwood stel af 952 elementer, som hver især legede en frø - tegnet Chesmensky Palace. I dag er denne service - udsmykning af Hermitage kollektion.

Historie hårdt behandlet den smukke indre af slottet. Det forblev lidt - portrætter og skulpturer blev overført til museet, møbler gradually forvirret. Men i 2005 blev det renoveret vigtigste kollegium, er han nu hedder St. George.

Palace og Ekaterina Velikaya

Chesme Palace i St. Petersborg blev en af de foretrukne steder for kejserinde. Hun ofte besøgt ham, og når den udføres i festlighederne, festlighederne.

Og i 1792, Catherine gav slottet til kapitel af bekendtgørelse af St. George. Siden her i den runde hal på anden sal, har været afholdt et møde mellem Ridderne af bekendtgørelsen, som ofte overværet af kejserinden. Anbring straks dem styre, arkiv og skatkammer.

Efter døden af Catherine stort palads, desværre, det var i ruiner.

år af forsømmelse

Paul, der kom til magten, absolut ikke ønsker at bruge slottet. Da Alexander den Anden og slottet var tom, kun to gange i den hvilede pigen af Catherine Institute.

Under Nicholas Første Kirke af slottet blev brugt til at udføre forberedelserne til begravelsen af Grand Dukes. Hvor du tilbragte natten af kongens bror liget af Alexander, her er det flyttet til en luksus kiste og taget til begravelse her. Det samme skete med Elizabeth Alekseevna krop.

Almshouse

Kejser Paul kunne ikke lide noget, der mindede ham om hans mor, så han Chesma palads ikke deltog, og foretrak at tilbringe sin tid i Gatchina. Han ønskede selv at give Palace en fattiggård, men projektet blev ikke gennemført. Kommissionen fandt det umuligt at organisere det, forklarer den fejlslagne vandmangel.

Om denne idé husket Nikolaj I, der i 1830 udstedt et dekret om etablering af Chesma palads militære almshouses for handicappede og veteraner fra 1812 krigen år. Således endte historien om slottets bygninger.

For nemheds skyld og øge arealet af slottet har forpligtet sig betydelig omstrukturering. A. Shtaubert arkitekt blev bestilt til at omarbejde slottet til hotellet for handicappede. Han fuldender de samme tre-etagers bygninger, der forbinder dem med nye passerer gennem de hjørnetårne. Med tårne selv er blevet fjernet og erstattet fortandede brystværn af kuplen. Brick gate erstattet med ny støbejern.

På 2. sal af kirken blev indviet vinter. I stedet for skove og enge foran pause regelmæssig park for beboere gåture. Fire år senere, et hospice var klar, det kunne rumme 400 gæster. Nogen tid senere, på hver udhus vi har bygget mere på 2 etager. Gradvist bygget op omkring yderligere bygninger og ødelagde kirkegården. Således endte den skæbne af den arkitektoniske kompleks - den smukkeste, romantiske herregård Catherines tid.

Den sovjetiske periode

I 1919 Chesma palads venter på nye test. Beskyttet-bolig blev lukket og i boet skabt en lejr for krigsfanger og fjender af den nye ordning. Chesma Kirke plyndret, frataget sin kors, hejst på plads tænger og hammer, som symboler på den nye æra.

I 1930 bygningen af det tidligere palads Chesmensky rakte Road Institute. For de behov, institutionen at bygge på vingerne igen. Og under Anden Verdenskrig blev kirken og slottet slemt beskadiget af bombardementer. Efter krigen, den komplekse gav Leningrad Institute of Aviation.

I 1946 blev slottet repareret, men ikke særlig pleje om bevarelsen af det oprindelige udseende. Disse værker under ledelse af arkitekten A. Korjagin.

dag i dag

Chesma palads foto er kun i den mindste grad ligner den oprindelige idé om arkitekten i dag er stadig ejet af University of Aerospace Instrumentering.

Manor Park er åben for offentlig adgang. Og i 1994, da den Cesme Kirke tilbage til den ortodokse kirke, begyndte restaureringen af interiør og udvendige udseende af templet. I dag er han ser næsten helt sammenfaldende med opførelsen af det 18. århundrede.

I begyndelsen af 21 århundrede, blev det besluttet at genskabe den store sal i ejendom, og i 2005 blev det officielt åbnet. Salen husede Universitetsbiblioteket og er vært for forskellige ceremonielle begivenheder. Desværre, i dag kun nogle dele af hovedbygningen giver dig mulighed for at se den usædvanlige idé Felten.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.