Sport og FitnessFodbold

Ouen Hargrivz: biografi, billeder

Ouen Hargrivz, hvis biografi er af interesse for mange af hans fans - engelsk fodboldspiller på de legende roller. Han spillede for sit landshold på følgende mesterskaber: verden i 2002 og 2006. og Europa (2004).

familie

Hargrivz Ouen Lee blev født tyvende januar 1981 Canada, i Calgary, der var udvandret fra England med sine forældre i begyndelsen af firserne. Owen var den yngste i familien, den tredje barn. Hans far, Kolin Hargrivz, var en fodboldspiller og spillede i den canadiske League. Owen mor hedder Margaret. Der er ældre brødre - Neil og Darren.

Start en fodboldkarriere

Owens fodbold karriere begyndte med fireoghalvfems. Det er, når han først kom til Akademiet "Calgary Foothills". I det, studerede han indtil 1997. Derefter bemærkede han de tyske klub spejdere. Og i det samme år, havde Owen lavet et tilbud om at deltage i "Bayern München".

Det var hans chance til stjerne som foran ham åbnet store perspektiver for fremtidige karriere allerede i professionel fodbold. Ouen Hargrivz har accepteret tilbuddet og flyttede til Europa. Han spillede i den unge del af to og et halvt år. Derefter seks måneder spille i amatør hold. I 1998 "Bavaria" nåede finalen i den tyske Cup, men tabte straffesparkskonkurrencen "Borussia".

Den første kontrakt

I 2000 blev Owen bedt om at underskrive en kontrakt med den grundlæggende sammensætning af "Bavaria" i rollen som midtbanen. For at indstille spillet formular Hargreaves er blevet midlertidigt overført til reserven. Dens output for en dobbelt var ganske vellykket. Og et år efter den hårde træning, han har allerede taget i det første hold. Så snart Owen har optrådt i det, træneren begyndte at tiltrække ham til at spille mere aktivt, hvilket giver en masse praksis.

debut

Han debuterede i det første hold Ouen Hargrivz tolvte august 2000. På det tidspunkt blev han erstattet ved 83:e minut, Karstena Yankera. Den sekstende af september, havde han allerede spillet en fuld kamp (halvfems minutter) mod "Unterhaching". Sæson 2000-2001 blev "Bavaria" triumf. Klubben vandt Champions League. Det var dengang et fantastisk spil af Owen tiltrukket sig verdens opmærksomhed. Han var en værdig modstander af sådanne berømte kunstnere som Carlos R. og L. Figo. Owen - en af to britiske spillere har vundet Champions League med en ikke-engelsk klub.

Påstanden i det første hold "Bavaria"

Hargrivz Ouen, der har billeder i denne artikel, i løbet af 2000-2001 sæsonen var i den vigtigste del af den tyske klub en regelmæssig spiller. Han spillede for "Bavaria" og fyrre-seks kampe. Og i denne sæson var at afgørende Hargreaves, trods af at miste den tyske Cup og afslutte kvartfinalen i Liga har Owen allerede blevet godkendt som en vigtig aktør rygraden i den prisbelønnede tyske hold.

skade

I slutningen af sommeren 2001, spillede han på landsholdet i Det Forenede Kongerige mod Holland. Og han blev den første spiller at sætte på en engelsk skjorte, selvom han aldrig har boet der, og talte ikke til det for Storbritannien. Men Owen kunne ikke fortsætte kampen indtil slutningen. På den femtende minut, han led en skade og blev erstattet.

Det første mål i Bundesligaen

I 2002-2003 sæsonen, Hargreaves igen forventede succes. Nu i den hjemlige arena. Tysk "Bavaria" stadig vandt Cup og mesterskabet hjem. I januar 2003 Hargrivz Ouen scorede sit første Bundesliga mål. Vi spillede mod "Borussia".

Men på grund af sine kvæstelser tre gange Owen savnet kampe. Først revet lårmuskel, så kalven og tre uger pines med førende. Men han formåede at spille 25 ligakampe, 4 - for den tyske Cup og tre i Champions League.

Så spillede han for den tyske klub "Bavaria" et par flere sæsoner. Modtagne medaljer, hun vandt holdet Cups og mesterskaber, scorede det første mål i den nye "bayerske" stadion. I 2005 blev kontrakten med klubben forlænget med yderligere fire år. På en af de hjem mesterskaber blev Hargreaves stemt bedste spiller af landsholdet.

Går Owen "Manchester United"

Sæson 2006-2007 mislykkedes for Owen og god på samme tid. Det første er det ikke ligefrem heldig. Hargreaves brækkede benet under en kamp og mistede broderparten af sæsonen. Men det lykkedes ham at vende tilbage til klubben for at hjælpe "Bavaria" i Champions League at slå Madrid "Real".

I samme sæson gjorde han et tilbud om engelsk "Manchester United". Owen ikke skjule et ønske om at forlade for at spille for en britisk klub. Men kontraktperioden kom ikke, og træneren af "Bavaria" ønskede ikke at for tidligt at give op værdifulde spiller.

I april, Franz Beckenbauer, præsident for den tyske klub stadig ombestemme sig og blødgøre sin position, så Hargreaves gå til "Manchester United", hvis briterne vil betale for det for omkring tyve millioner pounds. Som et resultat af transaktionen fandt sted. Og det er blevet udstedt en overførsel Hargreaves sytten millioner pounds.

"Manchester United"

Tyve fjerdedel af maj Ouen Hargrivz kom med sin agent på træningsbanen, "Manchester United" engelske klub for at diskutere kontrakt. Som følge heraf blev han underskrev i fire år.

Den første sæson af "Manchester United" var ikke en meget god en for Hargreaves. Under debut i den nye britiske hold led et nederlag. Derefter afspille forhindret den gamle knæskade og ryg. Derfor før nytår, har Owen spillet kun ti kampe. Men situationen begyndte at blive korrigeret siden januar. Generelt for 2007-2008 sæsonen Hargreaves spillede i tyve tre spil i det første hold og elleve for reserveholdet.

Spil Owen blev noteret som meget imponerende. Han var i stand til at score to mål, fremragende frispark. Ball fløj ind i målet, "Fulham" og "Arsenal". Indtil slutningen af sæsonen, Owen var i stand til at vise sig selv, så korrespondance har vundet en plads i startopstillingen til den sidste kamp i Champions League. Og i en kamp med "Chelsea" trygt implementeret et slag under straffesparkskonkurrence. Sejren var for "Manchester United". Så Owen, en anden guldmedalje af Champions League. Han er en af de få spillere, der forvaltes i sin karriere at vinde to gange denne prestigefyldte europæiske turnering.

Vendepunktet i hans karriere

Sæson 2008-2009 blev et vendepunkt for Owen og mislykket. Fra begyndelsen, begyndte vi at minde mig selv tidligere knæskade. Ouen Hargrivz rejste til London og svenske specialister. Men det gav ikke resultater. I november 2008, Owen gik til Richard Stedmenu kendt kirurg fra Colorado.

Som følge heraf blev Hargreaves planlagt til operation på hans højre knæ, som blev afholdt i november 2008 ni andre knæ blev opereret i januar næste år. Operationen var meget kompliceret, og det tog lang periode med opsving.

På grund af dette, Owen savnet et hundrede og tretten kampe - næsten to sæsoner. Og han gik ud på marken kun i syvogtredivte runde af Premier League, der erstatter Luis Nani. Spillet i start lineup er sjældne. Han spillede på bare syvogtyve kampe. Og i november, igen såret, denne gang en forstrækning og forlod banen i det sjette minut.

I 2011 Sir Alex Ferguson, leder af "Manchester United", blev tvunget til at tage beslutningen om ikke at forny kontrakten med Owen. I sine efterfølgende kommentarer, sagde han, at Hargreaves forsøgte meget hårdt at komme i form. Derfor, for at gøre denne beslutning om adskillelsen var meget hårdt.

Den "Manchester City": færdiggørelsen af en karriere

I 2011 Owen som en erfaren spiller, inviterede klub "Manchester City". Vi inviterede ham kun at udskifte de førende midtbanespillere, hvis behovet opstår. I denne engelske hold, han tilbragte to år, stort set uden at spille, lejlighedsvis gå ud at erstatte. Så besluttede jeg at prøve sin hånd som coach. Så trist Ouen Hargrivz pensioneret.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.