FormationVidenskab

Totalitære regime

Ordet "totalitarisme" (fra slutningen af "totalitas") betegner fylde integritet. Dette udtryk kunne spredes i tyverne trediverne. Konceptet blev brugt, når der henvises til de dengang eksisterende politiske systemer i flere lande. For eksempel står der, at der er et totalitært regime i Italien, Nazityskland og den bolsjevikiske Sovjetunionen.

En af de første mennesker, der brugte dette udtryk var Johannes. Amendola. Denne forfatter erklærede, at kommunismen som fascisme - totalitært regime, som er en reaktion på liberalisme og demokrati.

Dette udtryk bruges og George. Gentile. I 1925, definition af starten af brugen af den italienske regering. Gennem aktiviteterne i Gentile, er ideologien om fascisme, udtrykket kom i brug.

Totalitært regime, tegn, der er ganske ejendommelig, der er (som historien viser) i tilfælde af dyb krise. I efterkrigstiden, under krigen, osv På sådanne tidspunkter, du skal tage skrappe foranstaltninger for at genoprette økonomien, standse magtkampene, genoprette ro og orden og sikre stabilitet. På samme tid har behov for beskyttelse sociale grupper spille rollen som de sociale grundlag for staten.

Blandt de gunstige vilkår for fremkomsten af det totalitære regime, forskerne peger på industrialiseringen af samfundet. I dette tilfælde en af de vigtigste forudsætninger for udviklingen af en ny politisk orden er at øge mediemuligheder, der bidrager ikke kun til den universelle ideologization, men også etablering af kontrol over alle aktivitetsområder på den person. Under disse omstændigheder er det født monopolisering af økonomien, kombineret med en styrkelse af statsmagten, samt sine overvågnings- og regulatoriske funktioner.

Et totalitært regime er typisk karakteriseret ved tilstedeværelsen af en, officielt dannet ideologi. Det er defineret af den herskende elite, politisk parti, leder, bevægelse, eller "leder af folket." Uden tvivl dette er, når statens ønske om at erhverve absolut kontrol over alle aspekter af samfundet, samt at fuldføre indsendelse af manden i dominerende ideologi og de eksisterende myndigheder. Samtidig er regeringen og folket behandles som en enkelt, udelelig helhed.

Ideologi afgør politisk leder. Grundlaget for denne ideologi er regelmæssig trafik til et bestemt formål (eller til at bygge kommunismen dominere verden, for eksempel).

Totalitære regime tager kun den ene part. I dette tilfælde, den anden politisk dannelse af spredte, ødelagt, er forbudt. Partiet ved magten (herskende magt) er erklæret lederen, og dets installation præsenteres som hellige dogme.

Med hensyn governance totalitarisme adskiller ekstrem centralisme. Management praksis præsenteres i form af udførelse af kommandoer fra oven. Når dette initiativ er ikke kun tilskyndes, men også straffes hårdt. lokale myndigheder har til opgave at overføre kommandoer.

Den "leder" kommer som centrum for hele systemet. Det annoncerede den mest fair, klog, ufejlbarlig, konstant tænker kun om folkets velfærd. Enhver kritisk holdning til lederen straks undertrykt.

En integreret element i det totalitære regime er en permanent og meget udbredt i forhold til terror af befolkningen. Således er den vigtigste forudsætning for gennemførelsen og konsolideringen af magt er fysisk vold. For at gøre dette, skal du oprette ghettoer og koncentrationslejre, hvor tortur er almindeligt, hårdt fysisk arbejde, overgreb, og der var massedrab. Det skal bemærkes, at der findes politiet i forskellige politiske systemer. Men under totalitarisme manifesterer "terroristichnost" politi kontrol, som, for at dræbe en mand, er det ikke nødvendigt at bevise hans skyld.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.