HjemlighedHavearbejde

Lav iris: fotos, beskrivelse, klasse

Denne spændende venture som blomsterdyrkning, hvert år finder flere og flere fans. For mange voksende blomster blive en reel hobby og af hensyn til denne aktivitet, de er villige til at bruge ikke blot al sin fritid, men også ikke sparet og de jordlodder, som er beregnet til grøntsager og frugter.

Sådanne mennesker kan kun misunde. Efter alt, deres haver ligesom paradiser gennem storheden af frodige blomstrende planter i alle former og farver.

Blooming kontinuerligt have - en drøm gartner

Hver nybegynder avleren drømme om at have sin have blomstrede så meget som muligt, hvilket bringer glæde til din smukke udsigt ikke kun ejerne, men også alle, der kiggede på stedet, og den misundelse i andre. Men uerfarne amatører er ofte konfronteret med en situation, hvor de har plantet foråret primula allerede afsluttet deres flor og sommer sorter endnu flere knopper har ikke indtastet.

Dette sker i det tilfælde, hvor det korrekte valg af blomst afgrøder ikke er opmærksomme kun at vælge prestigefyldte planter. Når en sådan situation opstod, mange begynder at tænke over, hvad der er at fylde den resulterende hul i haven blomstre. De fleste fremragende løsning i dette tilfælde vil dværg iris, Iris stor familie kultur, som desværre er der lidt kendt.

Fordele dværg iris

Næsten alle taler om iris straks er høje planter, som blomstrer om sommeren, i juni måned. Men denne form for familie er en rhizomatous arter, og det ville være ønskeligt at indføre en slags løg avlere, disse små, hvis højde ikke overstiger 15 cm. Over jorden de vises i begyndelsen af april, og i maj, allerede vildt blomstrende.

Lav iris og derfor er i stand til at give en have Eden udseende. Efter alt, ud af jorden er lige begyndt at bryde igennem græsset, men her er virkelig uvirkeligt pragt! Umiddelbart er der en følelse af, at de iris, som alle er bekendt med og vant, blomster brækket af og sidder fast i jorden.

Tøv ikke med, tage på dit websted er et fantastisk sted i anlægget, plante det én gang, og tro mig, fortryder det du vil aldrig have! Hvis en anden tvivl være attraktive, hvilket for enhver have er en dværg iris, et foto af planten, som kan findes i oversigter over gartneren, de helt fjerne.

Dwarf arter iris: nyttige oplysninger

Dette er en ganske lille plante, der hører til familien iris-familien, har i øjeblikket nogle generelle oplysninger. De skal vide noget avleren før plantning. På grund af det faktum, at i forskellige kilder til disse vidunderlige planter som iris dværg, en beskrivelse, som den mest komplette, alle kan for dem at hente en del af haven, hvor de vil lægge vægt storheden af gennemtænkt design området og vil ikke gå tabt blandt resten af sorten plantede træer . Disse omfatter følgende:

  • Dette er en flerårig løgplante, hvis højde varierer fra 10-15 centimeter. Så ville det være at foretrække at landing i sådanne områder, der ikke lukker andre, større anlæg. I dette tilfælde vil den pragt, der giver dværg iris, ikke skjult.
  • flor tid varer fra slutningen af april til midten af juli.
  • Udpeget en mere velstående vækst i denne blomstrende plante tilpasset de godt opvarmede sol placeringer.
  • Er det tilstrækkeligt tåler jord sodding, så det vil være fantastisk at vokse og ser godt ud, selv på græsplæner.

På grund af denne generelle oplysninger om anlægget af enhver gartner har en god mulighed for ham at vælge et hjørne, hvor det ville se endnu mere attraktiv.

Dwarf iris - storslåede skabelse opdrættere

Hvor gjorde denne plante, og hvorfor mange avlere ved ikke om det? Denne form for planter ved deres standarder ganske unge. Kun 60 år siden den dværg iris blev gjort opmærksom på opdrættere, og derefter begyndte hybridisering programmer, der har til formål at opnå de bedste kvaliteter af denne plante ved at krydse den med skæggede iris store. Som et resultat, verdens oplevede de 2 grupper, der er repræsenteret ved hybridsorter.

Den første kategori omfatter de standard dværge. Dette er den største gruppe af lavtvoksende, og de mest populære blandt kendere af disse planter. Stilke, de har 2 til 6 blomster.

Den anden hybrid gruppe - en miniature dværge. Højde, hvilket er en dværg iris denne art når 20 cm. Disse planter er egnede til den stenede bakker og stensætninger, hvilket bidrager til de kulisser fantastiske farver.

De bedste sorter til gartneren

Næsten alle, der nogensinde har set en levende dværg iris eller fotos, der erobrede det øjeblik udfolde disse prægtige planter tilsigtede mål at dyrke denne skønhed i din have. Men hvad slags vælger at matche alle de krav og bringe glæde?

Blandt familien iris-familien planter manifold største fordel til avlere har dværg iris. Sorter af hvilken der er mest populære blandt fans af eksotiske blomster, repræsenteret af to arter: Iris og Iris netto Danford. De rette fortjent titlen på de mennesker, "en lille mirakel af foråret." Efter alt er disse kvaliteter åbne under blomstringen af alle andre arter af iris.

Dværg skæggede iris

Denne form for - en nøjagtig kopi lavet i miniature, deres høje modstykker. Dwarf skæggede iris vil glæde i sin skønhed af enhver, der har valgt denne sort for dit område i May-måned. Og selv efter blomstringen er overstået, grønne blade, de vil forblive lysegrønne indtil efteråret, hvilket gør dem anderledes end deres kolleger med høj vækst.

Alle sorter af dværg skæggede iris kan kaldes et mesterværk, fordi for deres skabelse er blevet anvendt, hvis jeg så må sige, en virkelig håndlavet. EU mand med naturen har givet verden for at se denne storslåede anlæg, afledt ved kunstig bestøvning. En anden bemærkelsesværdig kvalitet takket være langsigtede avlsarbejde erhvervede dværg iris - plantning og omsorg for dem, vil ikke forårsage nogen problemer, selv uerfarne avleren.

Den pragt af skæggede iris

Disse blomster er smukke i deres eksterne data. De fleste moderne sorter har ikke blot en bemærkelsesværdig figur, skabt af naturen, sammen med en person i en anden farve linjer, ind i hinanden, og de komplekse kombinationer af farver, men også en bestemt struktur, der er iboende i deres kronblade.

Dette skaber udmærkede visuelle virkninger, som giver kvaliteter, der har mørk farve, fløjlsagtig dybde og pastel - voksagtig gennemsigtige eller uigennemsigtige alabast. Også blandt disse er der sorter med diamant belægning, der funklende smukt i solen, og den mystiske glimt i sommer tusmørke.

Nuancer, der anvendes i plantning og pleje

Blandt den viden, der er nødvendig blomsterhandler om dværg iris, beplantning og omsorg for dem i første omgang. Enhver, der tror om nogle nye planter til din have, først og fremmest forsøge at få disse oplysninger med henblik på korrekt repræsentere hele volumen af kommende værker.

Dwarf iris og i den henseende nåede den førende position. De er ganske uhøjtidelig og kræver ikke en helt ingen særlig pleje. Det vigtigste vilje er, at jorden i sommermånederne bør være relativt tørt.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.