ModeSmykker

Tiara for bruden - stil og elegance

I dag er der en masse utroligt smukke og interessante hoved ornamenter. En af de mest originale dekorationer til brylluppet er en tiara for bruden. Det er ikke som andre dekorationer, og deres ynde og elegance gør bruden-prinsesse til en dronning. Pige vælge kjole til den eneste eller væsentligste af dagen i sit liv, bør give alle - kjole, frisure charmerende, elegante dekorationer og, selvfølgelig, det er perfekt til et bryllup tiara.

Lidt historie

Fra det græske "diadeo" kan oversættes til "fastgøre omkring ham." Først var det slags dekoration simple almindeligt hvidt bånd, der var bundet som en bøjle omkring hendes hoved. På trods af sin enkelhed, tiara kiggede guddommelige og eksklusivitet personificeret. Lidt senere, har sin form ændret sig, er det blevet som en lukket eller åben krone af metal. I dag tilbehør til bruden i en lang række, men den brudekjole i kombination med diadem og slør fortryller alle med sin elegance og højtidelighed.

Valget af konger

Tiara - et andet navn på denne dekoration. Hver stat udvikler sin diadem. Dens dekoreret med ædelstene. De lægge på den guddommelige skulptur, og dermed hylder guderne. Berømte politikere, store generaler havde dem med stor fornøjelse. Status og magt er blevet tegn på denne smukke smykker. Europæiske stater har udviklet og forvandlet til en diadem til konger i kronen, som blev dekoreret med en bred vifte af ædelstene. Hun blev behandlet meget omhyggeligt, fordi det er gået til de kommende generationer. I det XIX århundrede begyndte det at bære og kvinder. Iført kranse med friske blomster, pigen gik på en dato eller ved sociale sammenkomster. Samtidig var der en tradition for at dekorere tiara brudens hoved.

Hvordan til at vælge en tiara

I dag tiara for bruden er en af de mest festlige dekorationer. Desuden er det bruges i mange andre tilfælde. Et glimrende eksempel er tildelingen af pigerne på skønhedskonkurrencer. Denne lille krone kan være af forskellige syntetiske eller ædelstene. Den er fastgjort, og for korte og lange hår er efterladt åbne eller lave en ring.

Tiara for den valgte som følger bruden:

1. Det skal være i harmoni med et tryk på en brudekjole.

2. Pick up for hendes ansigtsform.

3. brudekjole bør have en lille mængde af sten, og valget af tiaras er nødvendigt at overveje finish af tøj.

4. Det bør ikke bæres på hovedet af de andre dekorationer i form af blomster. Ellers kan du ødelægge hele udseendet af hår.

5. Du skal også huske på, at bortset fra tiaras med sten, er der også en diadem af blonder, stoffer og farver.

6. Sofistikeret tiara for bruden af mange rækker vil være svært at se på og let at overskygge billedet af bruden. I dette tilfælde er det bedre at bruge udsmykningen af én række med en lille mængde af sten, krystaller. Dette vil forstærke billedet af en smuk og charmerende kjole.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.