ModeSmykker

Hvordan at rengøre sølv fra sort? Giv os rent sølv månen lys!

Overvej sølv årsager bruning. Produkter fremstillet af dette metal bliver uinteressant, formørket udseende over tid som følge af kontakt med fugt (herunder den naturlige hudens fugtighed - sved rum), med kosmetiske midler og svovlholdige stoffer. Sidstnævnte omfatter salt, gummiprodukter, æggeblommer og nogle typer af detergenter. Her og der er et presserende problem: hvad og hvordan man kan rense sølv på sort.

Rent sølv smykker i hjemmet

De økonomiske og smykker butikker, du kan købe et specielt værktøj, og spørgsmålet om "hvordan man rent sølv på sort" vil blive løst af sig selv. Men nogle gange finde dette værktøj kræver omkostninger og tid. Bare rolig, fordi der er andre måder.

Ammoniak - og sølv glitter

Begynder at afhente den måde, hvad og hvordan man rent sølv smykker, tænk på den ammoniak, kan det købes uden recept på ethvert apotek. Tør sølvtøj uldne klud med ammoniak. Det er muligt at lave en blanding af et glas vand, en teskefuld af denne alkohol og dryppe til en smule af flydende sæbe og hydrogenperoxid. sølv skal således blød i denne opløsning i 15 minutter eller mere. Efter sin præcisering er nødvendig for at fjerne produktet og tørre dem med en klud fremstillet af microfiber.

Hvordan at rengøre sølv produkter ved hjælp af kartofler?

Kog kartoflerne og vandet løbe i en separat skål. Det bliver nødt til at sætte et lille stykke folie måler ca. 20x20 cm og sølv bare 5 minutter. Smukke måne skinne sølv tilbage! Her ser det ud, end at rense sølv fra sort som muligt, og vigtigst af alt - let.

Almindelig eddike - Sølv skinner meget!

Tag devyatiprotsentny eddike, varme det og sænk det sølvtøj. Efter udløb opløsning tørre dem med et vaskeskind eller en bomuldsklud. Det er gjort, og ikke værd så bedrøvet, gråd: "Hvordan at rengøre sølv fra sort"

Hvordan at rengøre sølvtøj og smykker med salt?

Fælles salt, selvfølgelig, er i hvert hus, og det kan også bruges til rengøring sølv smykker. En teskefuld salt skal opløses i et glas vand. Betyder du er færdig! Din sølv skal behandles ved kogning af opløsningen i 15 minutter. Ved udgangen af - aftørring som beskrevet ovenfor.

En hvordan til at rense sølv smykker med sten?

Tand pulver hjælper godt. Tag en gammel tandbørste, som ikke længere vil bruge til sit formål, anvende en lille tand pulver eller pasta og grundigt rense smykker. Dette er en forholdsvis enkel og effektiv måde, hvorpå stenen er tilgængelig på dekoration, vil ikke lide.

Sværtning lettere at forebygge end at rense

Generelt er det lettere at forhindre mørkfarvning af sølv, men på hvilken måde? Først og fremmest holde disse produkter i forseglede æsker, beskytte dem mod fugt. Desuden bør hver sølvsmykker være indpakket i flannel og holdes adskilt. Men det er kun, hvis du ikke kommer til at bære dem ofte. Og filmet dem, mens rengøring af lejligheden eller besværet på gården for at forebygge skader og mørkere. Under alle omstændigheder, før du puslespil over, hvordan at rengøre sølv på sort, finde sin klasse. Hvis produktet er en prøve på ikke mindre end 625, er det bedre at bruge effektive midler til industriel produktion. Hvis prøven er lavere, skal det anvendes ammoniakopløsning, eller sur fiksernatron som amatører brugt før til udvikling fotografier.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.