HjemlighedMøbler

Etageseng med sine hænder. Næsten det komplekse

Etageseng med sine hænder - en opgave, der kan lade sig gøre for alle. Til den uafhængige produktion krævede materiale, redskaber, hårdt arbejde og, selvfølgelig, ønsket. Behovet for materielle komponenter er indlysende, men vi må ikke glemme, at for at få resultater af høj kvalitet ikke fungere uden ordentlig moral.

Lignende soveværelse design er oftest bruges til at spare plads. Den største fordeling, de har modtaget i børneværelserne. Køjeseng er velegnet til rum med et lille område. Mens ofte kan de findes i områder med et stort område. Dette skyldes det faktum, at dette møbler ser original. Ikke nødvendigvis, at det er designet til to børn. Det kan være konstrueret til et barn. I dette tilfælde kan den nedre zone af sådanne møbler udføre andre funktioner. For eksempel et bord eller et skab.

Etageseng du kan købe næsten enhver møbelforretning. Men prisen på dette produkt til mange kan være skræmmende. I dette tilfælde skal du bare nødt til at gå gennem haller af shopping og mærke den mest foretrukne model. Og derefter gå videre til selv-produktion af møbler. Bunk seng, med hænderne oprettet, kan det få ikke værre end gemme kopier, og endnu bedre i nogle tilfælde. Desuden vil prisen på egenproducerede produkter være meget lavere.

beregning størrelse

Til at begynde produktion af møbler bør være at bestemme størrelsen af den fremtidige konstruktion. Glem ikke, at frem for alt en køjeseng, med hænderne samlet, - et funktionelt produkt, snarere end dekorative. Det betyder, at dens betjening ikke skulle forårsage nogen ubehag.

Beregning af dimensioner bør starte med at identificere det sted, hvor du planlægger at placere sengen. Derefter er det nødvendigt at bestemme den retning, hvorfra vil være lodret stige elevator til anden etage. Disse oplysninger gør det muligt at bestemme størrelsen af de fremtidige senge.

Det næste skridt er at beregne højden af sengen og mezhyarusnoe plads. Må ikke forsømme denne sag, da fra det afhænger i høj grad af brugervenlighed. Afstanden mellem den øvre og nedre lag skal være således at tillade en voksen til at sidde på den nederste hylde. Du må heller ikke fratage den opmærksomhed denne mulighed, da højden på de øverste placeringer. Det skal være placeret således, at børnene ikke bare kunne sove på det, men også lidt løssluppenhed. For eksempel for at hoppe. Desuden er tættere på loftet er en sovekabine, jo mere kvælende atmosfære der er.

Hvad der er behov

At arbejde vil være behov for:

 • stænger af 50 x 100 mm, 50 x 50 mm, 30 x 30 mm;
 • skiverne 25 x 200 mm;
 • skruetrækker;
 • skruer og bolte.

Gør sengen med hænderne

 1. Før man går i gang på design og samling af møbler, du har brug for at give materialet en fuldstændig hvile i rummet i mindst en uge. Desuden bør hele tømmer omhyggeligt håndtag med sandpapir, i sidste ende at få en glat overflade.
 2. Uafhængig produktion bør begynde med at fjerne madrassen størrelser, som du planlægger at bruge. Til disse data, skal du tilføje to centimeter på hver side. Så du kan få dimensioner af rammen.
 3. Det følgende er at samle rammen i overensstemmelse med de parametre, der er defineret i det foregående trin. Barer 50 x 100 mm skal forbindes ved hjælp af skruer.
 4. Det næste skridt er at samle rammen af sengen. For at gøre dette, er du nødt til at fastgøre rammen til de fire poster fremstillet af tømmer på 50 x 50.
 5. Den resulterende konstruktion er allerede stabilt. Næste du nødt til at lave en bund. For at gøre dette omkring omkredsen af den faste ramme på indersiden bør forbindelsesstænger 30 x 30 mm. De bør tilpasses på den nederste kant. Yderligere skal de lægge plader af 25 x 200 mm, mellem hvilke en spalte kan overlades mellem 50 og 100 mm.
 6. Du bør også tage sig af hegnet. Til dette kan vi bruge stænger af 50 x 50 mm til at blive skruet ved hjælp af skruer og skruetrækkeren til lodret søjle. Det er næsten færdig og en køjeseng med sine hænder.
 7. Det sidste trin er at lave en stige. For at gøre dette, fit stænger 50 x 50.
 8. Så gjorde det grundlag er allerede egnet til fuld drift. Hvis sat til at bruge lidt opfindsomhed og fantasi, så er det muligt at udføre et køjesenge til børn med deres egne hænder, passer perfekt ind i ethvert interiør. For at gøre dette, kan du bruge lamineret fiberplader, og krom rør, og mere.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.