HjemlighedMøbler

Hvad karakteriserer væg "Macarena", og hvordan man kan hæve deres hænder?

Efter at købe en lejlighed eller hus at gøre glade beboerne vil skynde mig at reparere værelser og så hurtigt som muligt at fylde dem med nye møbler. Heldigvis produktsortiment i dag er nok til at vælge en mest passende løsning. Især dette gælder for hjørne væg. I dag er en af de mest populære møbeldesigns er en mur af "Macarena".

Hvad gør den speciel?

Denne møbeldesign består af flere rum, som kan bruges til opbevaring af bøger, redskaber, tøj og mange andre husholdningsartikler. Strukturen af denne væg 2 af kabinettet indbefatter en flerhed af skuffer og hylder. Alt, hvad de kan for harmonisk at komponere i en anden position afhængigt af din smag og fantasi. I bymidten, ved den måde, kan du sætte et stort plasma-tv. Væggen af "Macarena" er perfekt til de situationer, hvor du har brug for at placere en masse ting med den maksimale kompakthed. På grund af det faktum, at det er produceret i Rusland, dens omkostninger er den mest overkommelige på markedet - omkring 10-14 tusind rubler.

samling Pris

Med hensyn til samlingen, med køb af "Macarena" væg tilbyder drage fordel af den professionelle mester. Selvfølgelig ikke gratis - gør dette regnskabsår omtrent 15 procent af den samlede pris for produktet. Det vil sige, i dette tilfælde, kommer til at betale omkring 2 tusind rubler. Men hvis dit budget er begrænset til køb af møbler, og du stadig ønsker at købe nogen møbler, er det muligt at spare på samling. Især, at fabrikanten følger med produktet detaljerede instruktioner. Nedenfor giver vi en lille algoritme til disse værker.

Hvordan er den forsamling af "Macarena" væg?

Først skal vi forberede arbejdsområdet og værktøjer. Saml væggen er nødvendig i det rum, hvor det vil stå, så du ikke bære det fra sted til sted. Start bedst med lysbilleder. At indsamle det, skal du bruge et par skruer (de bør indgå i sættet indrettet med de andre lynlåse), en skruetrækker eller en skruetrækker. Som du kan se, er det ret simpelt. Nu er det nødvendigt at beskæftige sig med tv-standeren. Fastgør bagvæggen, være særlig opmærksom på det sted (hul) til ledninger. De skal være placeret over standen. Nu sættes vi de lodrette dias og gå til den lille ting - kasser og hylder. Deres samling bliver nødt til at afsætte ikke mere end 30 minutter. Alt sker på samme måde - ingen nyskabelser, foruden de loops, skruer og klemmer, vægkonstruktion der.

Når dine møbler (mur "Macarena") vil blive næsten helt samlet, vil du kun samle 2 skabe. På det første trin er at skabe en ramme med lodrette og vandrette strukturer, som skal tjene som grundlag for fastsættelsen andre dele af fittings.

På sidste trin for overgangen til glasdele. De skal behandles med stor forsigtighed og i begyndelsen af forsamlingen til at placere dem væk fra arbejdspladsen. Efter alle de skruer og stramme løkken, at placere skuffer og hylder, find ud af alle huller det kan anses, at væggen "Makarov" på dette tidspunkt lykkedes indsamles.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.