BilerBiler

Renault Twizy: tekniske specifikationer, anmeldelser, foto. Renault Twizy 45

Det er svært at forestille sig det moderne liv uden brug af højteknologi og elektricitet. Deres udvikling påvirkes også bilindustrien. Et af højdepunkterne i hendes seneste projekter omfatter elektriske Renault Twizy, et overblik over hvilke præsenteres i denne artikel. På grund af sin rene fra et økologisk synspunkt mobilitet og innovation har fundet beundrere over hele verden.

generel beskrivelse

Debut af produktionen version af modellen til det offentlige fandt sted inden for rammerne af udstillingen i Frankfurt i maj 2012. Mange skeptikere mener, at det er hensigtsmæssigt at forelægge den for ATV. Samtidig, i virkeligheden - det er en bil, der er genstand for obligatorisk registrering. Sami repræsentanter for de franske virksomheder foretrækker at kalde Renault Twizy by- microcars. Modellen er baseret på en rørformet chassis. Samlet det vejer 473 kg. Produceret en nyhed på fabrikken, der ligger i den spanske by Valladolid. Oplad bilen via det almindelige netværk er umuligt. Dette bør gøres enten ved en ladestation eller i en garage gennem en jordet stikkontakt.

udvendig

Model selv er en lille to-sæders bil, en længde på 2,3 meter og bredde - 1,2 meter. Hans krop for at maksimere billigere konstrueret af plast. Maskinen er udstyret med interessante døre, der er kendetegnet ved en manglende side glas. de er ikke installeret i standarden. blinker er orange og en stor "stop" signal bagtil. Udseende, hvilket er vanskeligt at matche med fremkomsten af andre elbiler - er det vigtigste element i Renault Twizy ydre. Foto modeller er endnu en bekræftelse på, at det er mere som en bil for at rejse rundt på golfbanen end på den sædvanlige sedan. I den forreste del er der et rum, hvori der er placeret stik til genopladning, såvel som for glas beholder til væske. Maskinen er ikke udstyret med et centralt låsesystem, så det kan sidde på nogen.

interiør

Alle elementer i passagerkabinen, samt et hus fremstillet af plast. Bilen er designet til den samtidige implementering inden for højst to mennesker, der sidder bag hinanden. For hver af dem fastsat for de bælter og airbags. Pladser i ryggen af forholdsvis små, så passageren ikke er meget komfortable. Desuden er det mere bekvemt at gå til og chaufføren, fordi ellers har han for at maksimere pododvigatsya til rattet. Så mærkeligt det end kan lyde, men designerne har selv givet bagagerummet i Renault Twizy. Features er det ikke imponerende, men det minimum af dagligvarer kan du placere uden problemer. Hvad angår kvaliteten af indvendige efterbehandling materialer, er det ikke det højeste.

Mulighed for justering af rattet er ikke givet. På begge sider af det der er små nicher, der ikke kan kaldes komfortabel. Det faktum, at genstandene placeret der hele tiden slip. Der er også en dyb bugt i forsædernes ryglæn. Men han hurtigt fyldt med gennemtrængende gennem hullerne i støv.

instrumentbræt

Grænseflade Renault Twizy instrumentbrættet kan næppe kaldes rig. Desuden er funktionen sæt er minimal. Lige over rattet monteret monokrom skærm af lille størrelse, der er fremhævet med blåt. Det viser oplysninger om dagen og kilometertal, hastighed, tid, driftsform af gearkassen, samt den resterende gangreserve. Hvis du slutter maskinen til en strømkilde en procentdel af batteriets opladningsstatus vises her.

sikkerhed

For at forbedre sikkerheden af bilen alle sine fire hjul er udstyret med separate bremser. Uanset hvad det var, for at spare energi, når hjulet og bremsesystemet er ikke udstyret med skaberne af modellen forstærker. Således, i første omgang, når føreren stopper skal vænne sig til den hårde og samtidig, det korte træk pedal. Samtidig skal det bemærkes, at der ikke er særligt behov for at bremse her, fordi selve maskinen er aftagende, er det nødvendigt kun at frigive "gas". Hvis skarpt skubbe bremsepedalen med en hastighed på 70 km / t, kan forhjulene i almindelighed gå udskridning, fordi ABS-systemet for ovenstående årsag er biler ikke udstyret med.

optioner

Firma-producent af maskinen er to muligheder til rådighed. Den første af disse kaldes Renault Twizy-45. Det er en europæisk version, og er designet til folk, der er under en alder af seksten. Den maksimale hastighed er begrænset af mærket 45 km / t. Biler udstyret med 5-hestekræfter elektromotor. Den anden mulighed er rettet mod bilister, der har den rette licens kategori "B". Under hætten af disse maskiner er placeret motor udvikler 17 hestekræfter. Den maksimale hastighed af denne version er 81 km / t.

Nøglefunktioner

Motoren asynkron type er den drivende kraft i den elektriske Renault Twizy. Specifikationer tillader sprede motor maskine til et maksimalt niveau på 81 km / t. I dette tilfælde er den maksimale afstand, der kan overvinde den model uden ekstra beregning, er omkring et hundrede km. I dette tilfælde taler vi om økonomien fremføringsmetode. Motorer fungere sammen med automatgear. Front i modellen fjeder uafhængig affjedring og bag - såsom "McPherson". Bilen anvender lithium-ion batteri, som vil være fuldt opladet i ca. fire timer. Maskinen er helt rask opfanger hastighed, hjulpet af sin lave vægt. Chassiset, som angivet af ekspertanmeldelser, afbalanceret perfekt. Dette vil igen, gør det muligt for føreren at opretholde et sikkert og elektrisk temmelig aggressivt, uden frygt for, at han på et tidspunkt kæntre.

Tiltrækningskraft og perspektiver

Den vellykkede kombination af funktionalitet og utrolig økonomi anses for at være den største fordel ved som kan prale af en elektrisk Renault Twizy. Karakteristik af modellen gør det meget konkurrencedygtig og tiltrække potentielle købere på de europæiske markeder. Faktum er, at i de vestlige stater i sådanne køretøjer ikke beskattes. Desuden har de en særskilt gratis parkering næsten overalt. Det er umuligt ikke at bemærke, at bilen er meget nem at betjene og har en perfekt manøvredygtighed. Dette er ikke overraskende, i betragtning af, at radius af et sving overstiger den ikke tre meter. Med alt dette bør vi ikke glemme udgifterne til brændstof, hvis vækst vil ende ingen ved, hvornår. Ja, og det er usandsynligt at ske på alle. Tak til alle disse nuancer, ifølge officielle oplysninger, repræsentanter for producent i Europa i nyere tid anderledes konstant elektrisk salgsvækst.

mangler

Som med ethvert køretøj i Renault Twizy model har sine ulemper. Først og fremmest er de forbundet med komfort for føreren og passageren. Ikke tilhugget noget plast sæder, kombineret med en stiv affjedring, hvilket gør denne bil ikke er en ideel mulighed for at rejse over lange afstande. Det er ikke muligt at lytte til musik eller til at placere et stort antal individuelle ting. Selvom grundlaget for oprettelsen af nye elementer og er kampen for miljøet, folk inde følte ikke, fordi de udstødningsgasser fra forbipasserende biler direkte ind i kabinen. Desuden i tilfælde af en nødsituation side plast døre ikke er i stand til korrekt at beskytte føreren. Glem ikke på samme tid og fraværet af normale bremser og servostyring.

Omkostningerne i Europa

Omkostningerne ved en elektrisk Renault Twizy i forskellige lande er anderledes. Hvis prisen på bilen i Frankrig vil begynde med et mærke af 6990 euro, i Storbritannien er det lig med den mindste værdi af 6690 pounds. I dette tilfælde taler vi om standardversionen af maskinen. Standarden omfatter ikke det genopladelige batteri, så du er nødt til at tage hensyn til omkostningerne ved sin lejekontrakt, hvilket er omkring 540 euro om året. Hvis vi taler om værdien af den maksimale konfiguration, kan det nå mærket af 12 tusind dollars.

Muligheden for at købe i Rusland

Bilen kan leveres og til vores land. På samme tid, kan alle få en model udelukkende ved reservation. Bil omkostninger for private forbrugere i intervallet 300 tusind til 1,45 millioner rubler. I dette tilfælde er det ikke tager højde for forsendelse og pligt.

resultater

Elektrisk Renault Twizi ideelt udgangspunkt for at udforske byen for både mænd og kvinder. Dens største fordel i forhold til andre transportmidler kan kaldes økonomisk og renhed ud fra et miljømæssigt synspunkt. Som det fremgår af de mange anmeldelser af eksperter til daglige ture i storbyen under hans status over fremskridtene er ikke nok. På den anden side, langt væk i bil, og kan du ikke kalde: føreren og passageren dæk hurtigt, fordi, for at sige det mildt, ikke meget komfortable sæder og en stivere affjedring. I indenlandske forhold i vinteren tid til at betjene umulig auto. Uanset hvad det var, på det europæiske marked nyhed nyder meget populært. Uden tvivl, vil købe modellen være i vores land. Samtidig sin målgruppe kan være netop de bilister, der allerede har en fuld bil og en varm garage med sokkel.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.