Nyheder og SamfundNatur

Space solsystem krop

Universet består af et stort antal af kosmiske organer. Hver aften, kan vi overveje stjernerne på himlen, der synes at være meget lille, selv om det ikke er sådan. Faktisk nogle af dem mange gange mere end solen. Det antages, at planetsystemet er dannet omkring hver af Lone Star. For eksempel tæt på Solen dannede solsystemet, der består af otte store og små og dværgplaneter, kometer, sorte huller, kosmisk støv og andre.

Jorden - den kosmiske krop, fordi det er en planet, en sfærisk objekt, der reflekterer sollyset. Syv andre planeter, som vi kun synlige, fordi de reflekterer lyset fra en stjerne. Ud over Merkur, Venus, Mars, Jupiter, Saturn, Uranus, Neptun og Pluto, som indtil 2006 blev også betragtet som en planet i solsystemet er også et stort antal asteroider, også kendt som mindre planeter. Deres antal kommer til 400 tusind, men mange forskere enige om, at der er mere end en milliard.

Kometer - er også himmellegemer bevæger sig langs en langstrakt bane og nærmer på et bestemt tidspunkt i solen. De består af gas, plasma og støv; erhverve is, nå en størrelse på snesevis af kilometer. Nærmer stjernen, kometen gradvist smelte. Fra højtemperatur spiseis fordampe, hvorved der dannes et hoved og en hale, der når forbløffende proportioner.

Asteroider - denne kosmiske krop af solsystemet, også kaldet mindre planeter. Deres vigtigste del er koncentreret mellem Mars og Jupiter. De består af jern og sten, og er opdelt i to typer: lys og mørke. Den første af dem er lettere, den anden - hårdere. Asteroider har en uregelmæssig form. Det antages, at de er dannet fra resterne af kosmisk stof efter dannelsen af de store planeter, eller er det stykker af planeten ligger mellem Mars og Jupiter.

Nogle plads krop og gled op til Jorden, men passerer gennem de tykke lag af atmosfæren opvarmes ved friktion og bryde i små stykker. Derfor er vores planet faldt relativt små meteoritter. Dette fænomen - Det er ikke ualmindeligt asteroide fragmenter findes i mange museer rundt om i verden, blev de fundet i 3.500 lokationer.

I rummet er der ikke kun store genstande, men også lille. F.eks meteoroid kaldet kropsstørrelse op til 10 m. Space Støv og endnu mindre, op til 100 mikron. Det synes at resultere i stjernernes atmosfærer gasser eller eksplosioner. Ikke alle himmellegemer er undersøgt af forskere. Disse omfatter sorte huller, der er i næsten hver galakse. De kan ikke ses, er det kun muligt at bestemme deres placering. Sorte huller har en meget stærk tiltrækning, så de ikke engang lade deres lys. De årligt forbruge enorme mængder af varm gas.

Kosmiske organer har forskellige former, størrelse, placering i forhold til solen. Nogle af dem er samlet i en enkelt gruppe, så de gør det lettere at klassificere. For eksempel, asteroider, Kuiper bælte anbragt mellem og Jupiter kaldes kentaur. Mellem Solen og Merkur formodes at være placeret vulcanoidebæltet, selv om ingen objekt er endnu ikke blevet opdaget.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.