LovSundhed og sikkerhed

Brandslukkere, automatiske brandslukkere: valget af de egenskaber, fordele og ulemper

Ildslukker, automatiske brandslukkere - vil moderne enheder, der kan installeres uafhængigt, og som opererer uden menneskelig indsats. Essensen af deres virkning er baseret på det faktum, at temperaturen er presset på glaslegemet. Automatisk arbejdende udstyr er en enhed med et pulver, som suppleres med sensoren. Det var ham, der reagerer på en åben flamme, eller overdreven varme eller røg. Disse enheder er tilrådeligt at blive monteret på vand typer transport- eller lagerfaciliteter.

Sådan betjenes?

ildslukker, automatiske brandslukkere har en række funktioner:

 1. Øjeblikkelig reaktion på stigende omgivelsestemperatur og automatisk drift.
 2. Optimal ydeevne temperaturområde fra -50 til +50 grader.
 3. Fravær af toksiske elementer i pulveret.
 4. Nem installation med lave driftsomkostninger, da det ikke er nødvendigt at installere yderligere udstyr.
 5. Volatilitet af brandslukkere, som vil blive udløst, uanset om der er en ekstern strømforsyning.

Vejledning til brug

Brandslukkere, er automatiske brandslukkere installeret vidt muligt forekomst af brand. Instruktioner for deres anvendelse er ganske enkel:

 1. Du er nødt til at bruge, skal du sørge for, at der ikke er revner i selve enheden.
 2. Glas pære forsigtigt fjernet fra holderen.
 3. Holderen er monteret vandret.
 4. CAP bør ikke placeres i en højde på over 2 m.
 5. Kolben forsigtigt indsat i holderen, som er tæt knyttet.

CAP-1

Brandslukkere, automatisk brandslukkere SIR-1 - en hermetisk lukket glasbeholdere, der er fyldt med pulverformet slukningsmiddel og en særlig blæsemiddel. Når den omgivende temperatur er over det kritiske niveau, det partikelformige fyldstof i kapslen bliver gas, hvorved ser derfra under højt tryk. GSP-1 virker ved en temperatur over 100 grader.

Brandslukkere, automatiske brandslukkere CAP-1 adskiller integritet. De anvendes til at slukke brande af forskellige stoffer - faste eller flydende, olie, elektrisk udstyr. I dette tilfælde er menneskelig indgriben påkrævet. Det er tilrådeligt at bruge disse modeller i tillæg til de bærbare ildslukkere eller erstatte dem. Automatiske brandslukkere er gode, fordi de forhindrer ilden i at brede sig ind i det omkringliggende område, som beskytter ikke kun plads, men også folk, der ikke har behov for at deltage i brandbekæmpelse. En anden type - GSP-2, kan det anvendes ved opvarmningstemperaturen op til 200 grader.

"Shar-1"

Brandslukkere, automatiske brandslukkere, "Shar-1" lad du håndtere ilden uden menneskelig indgriben. Denne enhed kan anvendes som primær brand slukningsmiddel , når en brand udbrud fast eller flydende brændbare stoffer eller udstyr. Ikke kan anvendes til slukning af brande af metaller (alkali- og jordal-).

Fordelene ved brandslukning: følgende faktorer kan omfatte:

 • Ingen grund til at tænde eller klik på ildslukker, "Shar-1" skulle bare smide i ilden med til at håndtere selv et barn. Da det ikke er forpligtet til at aktivere eller deaktivere enheden med en pejs brand kan håndteres hurtigt og sikkert for sundheden.
 • Den høje reaktionshastighed: "Ball-1" reagerer på enhver brand, når den indendørs temperatur ikke har tid til at nå toppen.
 • Øjeblikkelig reaktion: automatisk ildslukker monteret i brandzoner - fra tavler til tankstationer og industrianlæg.
 • Effektivitet: "Shar-1" omhandler at slukke brande i forskellige klasser.
 • Sikker drift: komponenterne ildslukker, automatisk ildslukker er lavet af blødt materiale, så når hans arbejde ikke vil lide skade på ejendom eller mennesker. Produktet kan arbejde, selv i hænderne, men førte ikke til skade.

De strukturelle træk ved den "Ball-1"

Ildslukker, automatiske ildslukkere "Shar-1" i sin konstruktion er apparat med særlig kemisk sammensætning, hvorved brandslukning er meget effektiv. Brandfarlige snore på hver side af bolden i kontakt med overfladen af branden bidrager til aktiveringen af pulveret output, som forhindrer afbrænding. I hele mængden af slukning det dannede en sky af pulver, der ikke er farligt for menneskers sundhed.

"Buran"

Automatisk brandslukker - det er en moderne måde at beskytte lokalerne mod brand. "Buran" Model tændinger klarer godt med klasse A og B, når slukning flydende og faste brændbare materialer. Der findes flere typer af ildslukker, automatisk ildslukker af dette mærke.

Brandslukkere "Buran 2,5 'kan køre i en elektrisk tvungen start-tilstand, og i samosrabatyvaniya tilstand. Den oprindelige form af produktet giver dig mulighed for at passe harmonisk ind i ethvert interiør. Det er almindeligt anvendt i beskyttelsen af forskellige virksomheder og anlæg, der er monteret i loftet. Ved design ildslukker "Buran" repræsenterer et tilfælde i form af kugler, som er tæt forbundet med hinanden. Inde i dem er brandslukningsmidlet pulver, et blæsemiddel og en elektrisk aktuator. Så snart en varmekilde, er en udviklet gas kraftigt boliger, trykstigninger, hvilket fører til ødelæggelse af skroget, og dannelsen af fragmenter.

"Buran-0,5"

Denne ildslukker er tilfældet med brandslukning pulver, gasfrembringende element og en elektrisk aktivator. På den ene side af kroppen er tæt lukket af en sprængskive, på hvilken indsnittene, - er det for dem membranen begynder at briste under højt tryk. Pulverslukker, er automatisk ildslukker aktiveres som følger: aktivator anvendes strømimpuls, hvilket resulterer i nedbrydning af opblæsningsmidlet og en intens gas. Som følge heraf bliver trykket inde i kabinettet stiger, membranen falder sammen og brandslukningssystemet pulver smides på feltet som skal beskyttes mod brand.

Pro og con

Oftest er GSP sat i forbindelse med montering af brandsikkerhed sensorer, der reagerer på varme, røg. Karakteristik af brandslukkere som en bekvem og sikker måde at beskytte gør det muligt at bruge dem i alle rum. Det er bemærkelsesværdigt, at den fælles landbrugspolitik kan bruges i manuel tilstand, især hvis du har brug for en hurtig indsats. I dette tilfælde er du nødt til at bryde kolben på en hård overflade, og indholdet sprøjtes manuelt.

Med alle de positive egenskaber ildslukker, kan automatiske systemer fejlagtigt svare højere temperatur, for eksempel på grund af sin naturlige opvarmning eller klimaanlægget. Hertil kommer, for store områder er det tilrådeligt at installere flere brandslukkere.

I dag er data sorter er mest populære, let at installere og vedligeholde, og overkommelige. Ændringer af disse systemer, der er mange, så du kan vælge den løsning, der vil appellere til princippet om handling og de særlige kendetegn ved det sted. Hvert sæt er suppleret med en modul ildslukkere Pulver brandslukning, et sæt af lynlåse, pas og betjeningsvejledning.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.