LovSundhed og sikkerhed

Energibesparende foranstaltninger på forskellige områder

Energibesparelser - er et sæt af forskellige foranstaltninger, der er truffet sammen, der skulle føre til en samlet reduktion i energiforbruget fra eksterne kilder, hvilket er vigtigt ikke blot økonomisk, men også miljømæssigt, som reducere mængden af skadelige emissioner og affald. Den mest effektive løsning opnås ved en kombination af faktorer - menneskelige, tekniske og organisatoriske.

Hver person skal være opmærksom på, at han er i stand til at yde et bidrag til energibesparelser proces i det mindste, der vil slukke unødvendigt på dette tidspunkt et elektrisk apparat eller erstatte det på mindre magtfulde. Energibesparende foranstaltninger i hjemmet, selvfølgelig, er ikke globalt, hver boligejer selv regulerer energiforbruget i deres lokaler, men sammen de millioner af husstande, der forbruger store mængder energi. På salg i lang tid var energibesparende lamper, som er dyrere end normalt, men, men er flere gange længere og forbruger energi 80% mindre. Her er spørgsmålet snarere i bevidstheden hos borgerne. De fleste mennesker er ved at tage skridt til at spare på el-regninger, og få mennesker tænker om problemet generelt.

I modsætning til situationen i husholdninger, energibesparende foranstaltninger på fabrikken er centraliseret og organisatorisk. Der er mulighed for at styre energiforbruget, samt indførelse af nye energibesparende teknologier. Mange organisationer foretage forundersøgelse af energiforbruget for at identificere alle mulige måder at reducere energiforbruget. Den mest radikale metode - ændre alt udstyr med mere energieffektive, men også dette er en lang proces, og vigtigst af alt, min kære, der betaler sig længe nok. Derfor, for at reducere energiomkostningerne (og dermed de samlede omkostninger i virksomheden, som er den vigtigste årsag til vedtagelsen af disse foranstaltninger) kan give følgende organisatoriske energibesparende foranstaltninger:

  • rimelig og effektiv drift af energianlæg;
  • streng overholdelse af arbejdskraft disciplin på arbejdspladsen;
  • kontinuerlig og jævn samarbejde kontorer virksomheden.

Ved afslutningen af en bestemt periode bør være at re-audit for at vurdere, om de foranstaltninger, der er truffet for at sikre en effektiv, bemærke svagheder, foretage de nødvendige justeringer til det eksisterende program.

Med hensyn til den offentlige sektor, organiseringen af denne type energibesparende foranstaltninger gjort finansiering fra budgettet. For eksempel, energibesparende foranstaltninger på skolen omfatter komplet udskiftning af alle typer af lamper (type T8 glødelamper, udendørs belysning), samt ændringer til de eksisterende air-condition og ventilationsanlæg. Fuld tilbagebetaling forventes i 6-7 år.

Ud over de tekniske ændringer, udført i skolerne til at arbejde med studerende til at forbedre deres bevidsthed vedrørende bevarelse af ressourcerne. Klasse timer for at spare energi og andre aktiviteter med henblik på at inddrage elever og forældre i den nationale energibesparelser projekt. Pleje om sikkerheden af naturressourcer
Denne sag er nært forbundet med økonomien i familiens budget, som
et resultat af disse foranstaltninger børnene lærer at læne brug af elektriske apparater
hjem.

Energibesparende foranstaltninger - et spørgsmål af national betydning, i en beslutning om, at alle kan yde et bidrag. Menneskehedens fremtid bestemmes af handlinger foretaget af en enkelt beboer af planeten Jorden.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.