LovSundhed og sikkerhed

Dækker for våben og deres typer.

Hvorfor det viser sig, at i nogle områder fremskridt og innovation er på vej med stormskridt, mens andre tilbagegang, stagnation, og løsninger, der er blevet brugt mere af vores forfædre. Førstnævnte omfatter computere og biler, og til sidstnævnte især produktionen af sager til våben og våben-brugbare poser. Men der er et kæmpe felt for aktivitet.

F.eks. Ifølge lovgivningen i transport og transport af våben skal udføres i en sag, men ingen steder står der, hvad der bør være et dække for våben. Men pistol skulle skyde for det og solgt. Det er her, vi kommer til undsætning og teknisk design idé ... at gøre det i den sag, der i hvilke våben vil blive beklædt og klar til brug. Og som det er blevet sagt i de seneste år er der var de eneste, der gør sådanne ting http: //xn--80ajiffcpvr5a5k.xn--p1ai/produkciya/chehol-oruzheynyy-pud/. Det viser sig, at brevet og overholdt loven og våbnet udøver sin funktion!

Selvfølgelig ingen ønsker at komme i en situation, hvor det ville være nødvendigt at bruge våben, men hvis du stadig har det kommet for at blive, er det bedre at være bevæbnet end blot at være.

Næste, lad os se på den klassiske dækker arme og kufferter til våben, som de repræsenterer. Det er sort eller brun, eller et produkt, der lægger vægt konturerne af våben eller hvad det viser på enhver måde "taktisk". Og hvorfor? For alle at se, at du bærer til naboerne på verandaen ved, at du har et våben, og i tilfældet med alle skoler i alle afskrevet på dig? Hvorfor en masse af disse, og vi har ikke brug for.

Måske er det tilrådeligt at gøre en taske til våben er ikke våben? Hvorfor følger forældede kanoner? Jeg er dybt overbevist taske til at bære våben er Strelbischensky / en jagt miljø bør taske til skjulte carry våben, der er sådan, som det er umuligt at tro, at det kunne være et våben. For eksempel sådan http: //xn--80ajiffcpvr5a5k.xn--p1ai/produkciya/sumka-dlya-skrytogo-nosheniya-oruzhiya-golfist/. Det giver ingen mening at følge de forældede kanoner. En anden ting er, hvis du vil have en mand, ja, ligesom det sort sag, ja, jeg vil, og alt ... Og spiste at se på tingene praktiske, der er, og sådanne produkter.

Hvorfor jeg skrev denne artikel? Desuden ville det være valget af noget (ikke nødvendigvis våbnet dækker) først sat et mål, der havde forståelse for det problem, du har, og allerede baggrund af denne yderligere foranstaltninger, såsom ville søge ud og købe, hvad du har brug for, og ikke hvad du sælger hele vejen rundt.

Næsten den tekniske side af problemet. Såsom dækning for våben eller taske skal ikke kun skjule våben fra andres synspunkter, men også at beskytte og bevare det. Det vil sige, hvis de sager våben udgør en klud i ét lag er værd at overveje, og om der er behov dette dæksel? Tilfælde, der skal sammenpresses, er forstærket, fremstillet af tykt stof. Bare brug for en pålidelig låsesystem og ræsonnement vedrørende opbevaring relaterede produkter.

Da poserne for et våben det er slidt, at det er nødvendigt komfortable remme og håndtag, ikke barsk slynge i stedet.

Der er en masse nuancer, men det, der er beskrevet ovenfor, er fundamentet, og hvis du foretager dit valg i henhold til disse kriterier, vil du ikke tage fejl og købe en ting, som du vil blive brugt komfortabelt i længere tid.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.