LovSundhed og sikkerhed

Adfærdsregler med truslen om et terrorangreb: instruktion

Terrorisme, som årtier siden få mennesker troede alvorligt, desværre, i dagens verden er en integrerende del heraf.

Terrorisme fejer planeten

Næsten alle nye udgivelser af udsendelse nyheder ikke vige tilbage fra den hårde kerne emne ved at beskrive de faktiske organiseret terrorisme i alle hjørner af kloden. Terrorisme er en metode til kraft handling dannede en gruppe mennesker eller en bestemt part, en systematisk forsøg på at vold for at nå de erklærede mål på nogen måde. Til afskrækkelse brugt brandstiftelse og bombninger af butikker, administrative og beboelsesejendomme, gidseltagning, væbnede angreb, kapring og andre. Derfor er der regler for adfærd med truslen om en terrorhandling, den viden og overholdelse af som vil hjælpe mest i en truende situation.

Terrorisme - en manifestation af menneskelig sorg og smerte

Manifestationen af de faktiske omstændigheder for terrorisme er optaget i forskellige dele af verden, er altid en overraskelse, falder pludseligt, bærer en lavine af menneskelig smerte og lidelse. Adfærdsregler med truslen om et terrorangreb anbefales at være psykologisk parat til at forsvare sig mod de mulige farer og altid tage forholdsregler, især på offentlige steder.

Instruktioner med truslen om en terrorhandling af generel karakter:

- Behov for at være opmærksom på opførsel af folk omkring dem. Om de mennesker, mistænkelige, straks rapportere til politiet.

- Efterlad ikke uden opsyn din poser og ikke tager andre mennesker fra fremmede.

- Organiser duty lejere, der består i de regelmæssige runder af bygningen og observere andres adfærd.

- Har en tanke og en handlingsplan progovorenny familiemedlemmer, hvis der er risiko for terrorangreb. Relaterede telefonnumre skal kende hinanden, og e-mail adresser. Nødvendigvis kræves på forhånd at diskutere et mødested i nødstilfælde.

- Det er nødvendigt at styrke de interne kældre, gratis trapper af ting for hurtigt at evakuere på den mulige trussel om terrorangreb.

- Når det er muligt brand, eksplosion, jordskælv eller i hvert fald ikke at bruge elevatoren.

Foranstaltninger under truslen om et terrorangreb

Det er vigtigt at maksimere vagt, vagt over for ejerløse ting overalt, uanset om det er en vogn tog, indgangen til huset, markedet eller det andet punkt af en masse overbelastning af mennesker. Udseende forladte objekt kan være misvisende og maskere indholdet af den indre boks under uskadelige, legetøj, eller diskrete vindinger konventionel pose. Der er en ledende opsøgende om farerne ved forladte eller "glemte" elementer blandt børn og unge.

Uden at røre sig de forkerte ting (for at undgå mange ofre og ødelæggelse, med mulig eksplosion) bør isoleres fra dem er en række mennesker, der forsøger at sikre deres tilbagetrækning til en sikker afstand. På samme tid, du ønsker at få mest muligt fra det omgivende oplysninger om mistænkelige objekter, fastsættelse tidspunktet for detektion af sidstnævnte, og at finde ud af nogen detaljer om den person, der forlod det. Hvis ejeren ikke er installeret, opdagelsen er absolut nødvendigt at informere ansat i de retshåndhævende myndigheder, såvel som venter ankomsten af operationelle-efterforskningsmæssige gruppe. Rettidig lydhørhed manifesteret i dette tilfælde kan ikke gemme et menneskeliv og sikre sikkerheden af truslen om et terrorangreb.

Udendørs når de aktiveres, bør de retshåndhævende myndigheder ikke være for stor nysgerrighed. Adfærdsregler med truslen om en terrorhandling bestemme, at den sikreste skridt er at flytte til den modsatte side af gaden og trafik (ro, for ikke at forveksles med fjenden) i den modsatte retning.

Adfærdsregler under evakueringen

I tilfældet med oplysninger om evakuering fortsætter, instruktioner med truslen om en terrorhandling giver, gør følgende:

1. Klargør penge, dokumenter og værdigenstande.

2. Afbryd strømmen -, gas -, vand lejlighed (hus).

3. Mens tage sig at lukke døren af slottet til at beskytte hjem fra plyndringer.

4. For at hjælpe med evakueringen af ældre og alvorligt syge mennesker.

Gebyrer skal udføres i et organiseret, uden tilstedeværelsen af panik. I rummet, kan du returnere først efter tilladelse fra de personer, der er ansvarlige for evakuering, når bestået en trussel til at begå en terrorhandling. Sammenhæng og klarhed i handling for hver direkte indvirkning på at redde liv og beskytte sundheden for mange mennesker.

Hvordan man opfører sig når de rammes af en gade gunfight

At være i offentlige steder bærer en vis risiko for at falde ind i en ildkamp. Hvis personen var et offer for omstændighederne og endte i denne situation, han har brug for at ligge på gulvet, se dig omkring og forsøge at komme til den nærmeste læ, ikke stiger i sin fulde højde. Som en midlertidig husly kan vælge de konkrete søjler, monumenter, afsatser af bygninger, grøfter, kantsten. Når den første mulighed, du ønsker at gemme sig i den underjordiske passage eller indgangen til huset, hvor ventetiden for færdiggørelse af en ildkamp.

Tilstedeværelse nær barnet kræver i første omgang at tage for at sikre dens sikkerhedsforanstaltninger, er det nødvendigt at dække barnets egen krop, hvis det er nødvendigt. Hvis brød i brand og samtidig være hjemme, du vil skjule i badeværelset (for at undgå rebound) og ulegshis på gulvet, der dækker hendes hoved i sine hænder for mere sikkerhed, vente til slutningen af skyderiet.

Opførslen af crowd under en bisse

Opførslen af truslen om et terrorangreb skulle være køligt, kan du ikke bukke under for den almindelige panik, der dækker de fleste mennesker. Derfor er det ønskeligt at undgå store menneskemængder, ignorerer i dette tilfælde hans egen nysgerrighed. Det anbefales ikke at slutte sig til demonstranterne. Hvis du starter optøjer og bisse simpelthen ikke kan undgås, er det nødvendigt at lade publikum bære ham, langsomt forsøger at komme ud af fælden. Det er vigtigt i denne situation at stå på deres fødder og bevægende, at sætte benet så højt som muligt og et punktum. Forstør omkringliggende område vil tage en dyb indånding og skilt i hånden hånd, let bøjet på albuerne. Dette gøres for at undgå kompression af brystkassen. Foranstaltninger under truslen om terrorangreb skal koordineres, klar, der tager sigte på at redde sit eget liv og bevarelsen af andres sikkerhed.

Handlinger i efteråret i en bisse

Hvis knuse modtager en truende karakter, skal være fri for enhver byrde (hvis det findes). Hvis du ønsker at falde tilbage på fode som hurtigt som muligt for at undgå at blive knust af mængden. Man skal ikke stole på hænderne, det er bedre at prøve et øjeblik at stå på tæer og igen stiger kraftigt fra jorden, "kom op." Hvis du ikke kan komme op, er reglerne for adfærd med truslen om et terrorangreb anbefales at krølle op i en bold, beskytter hans hoved med hænderne dækker underarme og nakke.

Hvis der var en gidseltagning

Gidseltagning kan forekomme overalt: transport, street lokaler. I denne situation, som undervises af notatet med truslen om et terrorangreb, er det vigtigt ikke at tiltrække opmærksomhed til sig selv og ikke at se ind i øjnene på aggressorerne. Parallelt med dette, bør du prøve at stille fjerne alle smykker, og kvinder i korte nederdele, er det ønskeligt at dække de udsatte dele af benene.

Du kan prøve at distrahere fra, hvad der sker, for eksempel, læsning eller krydsord. Opførslen af truslen om en terrorhandling skal være bevidst, hver bevægelse er velafbalanceret. Overflødig til unødvendig visning af mod og heltemod, at afvæbne banditter og forsøge at komme ud af fælden. Det kan kun de irritere og provokere negative handlinger.

Når du tager transport kan ikke anbefales:

 • bevæge sig omkring i kabinen;
 • åbne posen uden tilladelse fra terroristerne;
 • med udfordrende adfærd af voldsmænd.

Når du forsøger at særlige tjenester overfald kræves for at ligge på gulvet mellem sæderne og ophold i denne stilling, indtil afslutningen af operationen. Efter sin løsladelse, er det ønskeligt at straks forlade bussen, da der er mulighed for dets minedrift og eksplosion.

Hvordan man opfører sig i en-til-en med angriberne

Memo med truslen om en terrorhandling hedder, at hvis en person viste sig at være et gidsel, må han bevare roen, for at eliminere panik og hysteri for at undgå at forværre en allerede spændte situation, der kunne provokere terroristerne til at bruge våben. Man kan ikke argumentere med aggressorerne, hævder de, er det bedre rolig opfylde alle deres krav, forsøger ikke at kigge ind i øjnene på aggressorerne - nervøs person, opfatter det som en udfordring. Du er nødt til at være konfigureret til at bruge kriminelle facial forbindinger, gags, håndjern og reb. Enhver handling (en drink, gå på toilettet, stå op eller sidde ned) er forpligtet til at koordinere med aggressorerne. Dette vil reducere truslen mod deres eget liv og andre. Enhver ydmygelse, misbrug og afsavn i denne situation er det bedre at udholde. Med fare for at skade er forpligtet til at begrænse sig i bevægelse for at forhindre tab af blod. Vi skal passe på, at forsøge at huske invaders mærker, navne, øgenavne, tatoveringer og ar, især manerer. Forordninger under truslen om et terrorangreb anbefales at være opmærksom på de mindste detaljer, som enhver ændring kan hjælpe efterforskningen.

Når du arbejder for frigivelse af sikkerhedstjenesterne skal være på gulvet, der dækker hovedet med hænderne, og holde sig så langt væk fra døre og vinduer. Du kan ikke køre ud for at møde de særlige tjenester, der kan forveksles med en flygtende kriminel.

Menneskelig adfærd, som er blevet en gidsel til terroristerne

Enhver, der ved et tilfælde kan holdes som gidsler, bliver et middel til at opnå kriminelle mål: det kan være politiske krav eller løsepenge.

På spil i dette tilfælde er et menneskeliv, bliver genstand for intensiv overenskomstforhandlinger. Når gidseltagning er vigtigt at huske, at behandlingen af fanger afhænger af opførsel af sidstnævnte. Derfor skal vi:

 • holde dig i hænderne, forsøger at holde fatningen;
 • ikke modstå, så for ikke at forårsage grusomhed til sig selv;
 • være på vagt, forsøger at fokusere på de lyde, bevægelser;
 • Gør mentale øvelser til at holde løs bevidsthed konstant træne din hukommelse, huske historiske datoer, telefonnumre, navne og velkendte navne;
 • motion, hvis pladsen tillader det og staten;
 • være klar til at gener: toilet fravær, knaphed på vand og mad, dårlige forhold;
 • følge den personlige hygiejne for sig selv og ikke at give op i frustration;
 • være parat til at forklare tilstedeværelsen af de tilgængelige dokumenter, telefonnumre.

Hvis et gidsel er et sundhedsproblem, er det nødvendigt at informere sikkerhedsvagter, og om nødvendigt bede om lægehjælp samt medicin.

Bare ikke i panik! Håbet om frelse er altid en

I tilfældet med muligheden for en telefonsamtale med de pårørende ikke græde, ikke græde, ikke hysteri! Prøv at tale roligt og til det punkt. Man bør forsøge at komme i kontakt med vagterne, der forklarer, at du er den samme person, som de har børn og en familie.
Hvis vagterne ikke gå til den kontakt, du har brug for at snakke, som om sig selv, summende sagte eller højtlæsning. Du kan ikke gå tabt i tiden, så det er tilrådeligt at guide ham igennem, mærkning ved hjælp af de materialer ved hånden (f.eks matcher eller småsten) på væggen i de sidste par dage.

Under ingen omstændigheder bør ikke blive afskrækket og miste håbet: jo mere tiden går det mere - jo mere tilbøjelige til at flygte.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.