LovSundhed og sikkerhed

Kemisk angreb: implikationer. Kemiske våben: påvirker faktorer og beskyttelsesforanstaltninger

War rystet vores planet i hele menneskehedens historie. Og med hvert århundrede de bliver mere blodig, og de våben brugt - mere sofistikeret. Militær opfinde nye typer af våben, som skal være fuldt demoralisere og ødelægge fjenden, uden at påvirke strukturen og infrastruktur. Når sådan noget fordel gav modstandere af kemiske våben, er blevet en ny milepæl i udviklingen af militære udvikling i det nittende århundrede. Og indtil videre er det blevet bedre, fordi det minimerer tab af brug af angribende side, efterlod kun en giftig sky livløs ørken og bjerge af døde kroppe. Er det muligt at beskytte mod kemisk angreb? Er giftige stoffer i teatret af vores dag? Og hvad er deres angreb rækkevidde? Til alle disse spørgsmål vil vi svare i denne artikel.

Masseødelæggelsesvåben: formuleringen

Kemiske våben henviser til en særlig form for våben, som er baseret på brugen af forskellige kemikalier. Disse er giftstoffer og toksiner, der er i stand til at udøve sin virkning på alle levende organismer, herunder planter i eksplosionen radius. Efter at have brugt sådanne våben er ikke kun dræbt mennesker, men den jord selv. Det vides, at i Vietnam, i de steder, hvor amerikanerne brugte kemiske midler, der stadig intet vokser og børn er født med multiple mutationer.

Moderne forskere mener, at kemiske angreb kan føre til en reel økologisk katastrofe, der vil påvirke hver person på planeten. Derfor er mange af det videnskabelige samfund at tale imod enhver udvikling af kemiske våben, der er designet til at finde nye giftige stoffer og øge deres angreb rækkevidde.

Typer af bekæmpe giftige kemikalier

Til dato er der flere tilstande af giftige stoffer, som produceres af et kemisk angreb:

 • damp;
 • gasformig;
 • Væske.

I enhver form for dets agenter forbliver aktive og forårsage uoprettelig skade på alle levende ting, der kommer i kill zone.

Tegn på brug af giftige stoffer

Ammunition proppet giftige stoffer under eksplosionen producerer en sky af damp eller luft tåge eller gullig hvid. Den strækker sig næsten lynhurtigt med vinden over lange afstande, trænge ind i militære udstyr, herberger og boliger. Skjul fra denne giftige skyer umulige.

Undertiden kemiske angreb udføres ved anvendelse af flydende kampstoffer - de derefter hældt ud af planet, som repræsenterer et mørkt bånd. Poison regn lægger sig på græs og træer olieagtig film.

Konsekvenserne af kemisk angreb

Enhver brug af giftige stoffer fører de alvorlige konsekvenser for alle levende ting. Umiddelbart efter påføring af kemiske våben destruktion zone dannes, som har følgende karakteristika:

 • forårsage død af mennesker og dyr, der er fanget i epicentret af eksplosionen;
 • tab af levende organismer, som er langt fra epicentret for det fri;
 • tab af mennesker og dyr skjult i et krisecenter væk fra læsionen;
 • forurening af boligområder, økonomiske faciliteter og infrastruktur;
 • kraftfuld moralsk indflydelse.

Selvfølgelig er dette er en ganske almindelig karakteristik. Faktisk at forudsige virkningerne af giftige stoffer kan være, bare at vide, de hører til, hvilken type.

Klassificering af giftige stoffer

Forskere har udviklet en række måder, hvorpå det er muligt at klassificere de stoffer, der anvendes i kemiske våben:

 • for toksiske manifestationer;
 • i kamp;
 • af resistens.

Hvert område, til gengæld, er opdelt i flere typer. Hvis vi taler om giftige, kan stoffet klassificeres som følger:

 • nerve (fx kemisk angreb sarin);
 • stof blister;
 • kvælning;
 • obscheyadovitye;
 • psychochemical handling;
 • lokalirriterende.

Hver kategori har til flere typer af kendte giftige stoffer, som er ganske let at syntetisere enhver kemisk laboratorium.

disse toksiner kan identificeres i kamp opgave:

 • døden;
 • neutralisere fjenden ad gangen;
 • irriterende.

For militær kemisk holdbarhed og allokere vedholdende ustabil substans. Først bevare deres egenskaber i flere timer eller dage. En anden kan betjene mere end en time senere, de er helt sikkert for alt liv.

Udviklingen af kemiske våben, og den første ansøgning

De første kemiske angreb blev foretaget under Første Verdenskrig. Udvikler af kemiske våben betragtes som en tysk Fritz Haber. Han fik til opgave at skabe et stof, der var i stand til at stoppe en langvarig krig på alle fronter. Det er værd at bemærke, at den meget Gaber imod enhver militær aktion. Han mente, at oprettelsen af det giftige stof vil hjælpe med at forhindre flere massedrab og bringe enden af en langvarig krig.

Sammen med sin kone Haber opfundet og lanceret et våben baseret på klorgas. Den første kemiske angreb blev lavet April 22, 1915. I den nordøstlige del højderyg Iprskogo britiske og franske tropper fast holdt forsvaret i flere måneder, så det er i dette område den tyske kommando blev besluttet at anvende de nyeste våben.

Konsekvenserne var forfærdelige: gul-grøn sky blinde øje overlapper ånde og ætsende for huden. Mange soldater flygtede i rædsel, mens andre ikke har været i stand til at komme ud af skyttegravene. Tyskerne var chokerede over effektiviteten af sine nye våben og hurtigt tog udviklingen af nye giftige stoffer genopbygge deres militære arsenal.

Brugen af kemiske våben i Syrien

Fjerde dag i april i år blev hele verdenssamfundet chokeret over den kemiske angreb i Syrien. Selv tidligt om morgenen i de nyhedsindslag blev frigivet, at som et resultat af officiel Damaskus af giftige stoffer i Idlib provinsen mere end to hundrede civile gik til hospitalet.

Overalt begyndte at udgive de forfærdelige billeder af de døde kroppe og ofre, som de lokale læger forsøgte at redde en anden. Som et resultat af den kemiske angreb dræbte omkring halvfjerds mennesker i Syrien. Alle af dem var almindelige, fredelige mennesker. Naturligvis kan en sådan uhyrlig udryddelsen ikke forårsage en offentlig ramaskrig. den officielle Damaskus sagde dog, at enhver militær aktion mod civilbefolkningen ikke holdt. Som følge af bombardementet ødelagde en warehouse terrorister ammunition, som kunne godt skaller fyldt med giftige stoffer. Rusland understøtter denne version, og er klar til at præsentere tilstrækkeligt bevis for hans ord.

Undersøgelsen af den syriske tragedie

Fotografier af ofre for kemisk angreb er fuld af hele internettet. Her og der er der videointerviews syrere, fortæller om den brutale Bashar al-Assad og hans regime. Naturligvis i forbindelse med alle de beskyldninger kastet officielle Damaskus var der behov for en uafhængig undersøgelse af kemiske angreb.

Det er dog vanskeligt at bevise et punkt, når folk ikke ønsker at se det indlysende. For eksempel, omhyggelige brugere bemærket uoverensstemmelsen i videoerne af angrebet, en erklæring om angrebet tid. Også forstår jeg ikke det faktum, hvor gjorde fotos med ni børn døde i ryggen af en lastbil dagen før den påståede angreb. Alt dette kræver grundig undersøgelse og kontrol, fordi det ikke vides, om det var bevidst sprøjtning af giftige stoffer, eller er det stadig en tragisk ulykke, der hævdede flere dusin uskyldige menneskers liv.

Kemiske våben: påvirker faktorer og beskyttelsesforanstaltninger

Faktorer, der påvirker den kemiske våben er dens evne til at have en effekt, uanset deres status. I alle disse kemiske stoffer er i stand til at ødelægge alle levende organismer. Derfor, på trods af konventionen om forbud mod brug af kemiske våben, støttet af femogtres lande i verden, skal du have en idé om beskyttelse mod giftige stoffer.

For at beskytte befolkningen mod virkningerne af kemiske våben er kun mulig gennem en integreret indsats, der dækker alle områder af livet:

 • kemisk udforskning og opdagelse af, anvendelsen af giftige stoffer;
 • overholdelse af en særlig ordning i det berørte område;
 • befolkning fordeling af personlige værnemidler, og oplysninger om, hvordan man bruger dem;
 • evakuering af det berørte område eller befolkningens fordeling af læskure, hvor de flygtige kemiske midler ikke kan trænge;
 • gennemførelse af foranstaltninger til at rense huden og indføre modgift;
 • tilvejebringelse civile med foder og vand bragt fra det ramte område af grænsen.

Alle de ovennævnte aktiviteter skal udføres konsekvent og i overensstemmelse med klare regler.

Eventuelle midler til beskyttelse mod giftige stoffer reducere risikoen for infektion af befolkningen, men den eneste rigtige løsning er et totalt forbud mod udvikling og anvendelse af kemiske våben. Disse poster indgår i de internationale konventioner, der allerede er nævnt i denne artikel. Men femogtres stater underskrev det - er utilstrækkelig til helt at stoppe marchen over hele planeten af kemiske våben.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.