HjemlighedKonstruktion

Polycarbonat: tekniske egenskaber, ansøgning

I de seneste år, i baggårde alle sjældnere glas drivhus. I stedet for denne skrøbelige materiale kom polycarbonat honeycomb hvis specifikationer er langt overlegen i forhold til andre gennemsigtig panel. En række forskellige størrelser og farver gør det endnu mere populær.

Polycarbonat honeycomb - en to- eller tre-lags polymer med indvendige ribber.

Karakteristik af polycarbonat og dens anvendelse

Dette moderne materiale er valgt købere. Hvorfor? Alt virksomhed i en lav pris. Desuden fabrikanterne hævder, at polycarbonat er i stand til at tjene 10-20 år, og med den rette pleje, kan denne periode steget betydeligt. På den forventede levealder påvirker ikke kun i velordnet drift, men især transport. Opbevaring paneler og overholde alle kravene i de tekniske anbefalinger.

Før installation, værter skal sikre ensartethed af folielaget, fraværet af ridser, revner og folder i materialet. En anden grund tvinger producenterne med vilje angive en kortere levetid, er det, at polycarbonat, de tekniske egenskaber, som gør det muligt at tjene 25 år eller mere, kan falme under påvirkning af direkte sollys. I denne situation, de mest sårbare steder er små beskadigede områder.

Vigtigste karakteristika for polycarbonat

  1. Lav varmeledningsevne, der giver en reduktion i omkostninger til opvarmning og køling i ca. 2 gange.
  2. Fremragende støjisolering giver dig mulighed for at bruge cellulært materiale til hegn og holdere.
  3. Letvægts: lighter polycarbonat glas 16 gange, akryl - 6 gange.
  4. Høj styrke. Materiale ikke smuldre under mekanisk påvirkning og ikke giver skarpe fragmenter. Han er 200 gange stærkere end glas og 8 gange - akryl. På steder bøjning polycarbonat bevarer sin styrke.
  5. Modstand mod miljømæssige påvirkninger, såsom vind, hagl og sne.
  6. Lav brændbarhed koefficient. Han understøtter ikke forbrænding, og kun smelter uden at give off skadelige stoffer.
  7. God lystransmission. Materiale spreder lys godt og har en gennemsigtighed 86%.
  8. Vandabsorption - over 24 timer 0,35%.

Alle disse karakteristika polycarbonat fortjener nærmere overvejelse.

Varmeledningsevnen og varmeisolering af polycarbonat

Bikagepaneler er på den naturlige luftlaget, som er en fremragende termisk isolator.

Karakteristik af den termiske ledningsevne har ret til at sammenligne det med fiberoglassovymi paneler, glas og akryl. Fra det store udvalg af polymere polykarbonat kun har flervæggede struktur, som gør det muligt at bruge det som en erstatning for silicaglas.

Ruder polycarbonat 8 mm tyk bevarer indendørs samme mængde varme som termoruder.

polycarbonat vægt

Cellulær ark favorit for mange gartnere og ejere af forstadsområder på grund af sin lette vægt. Denne funktion reducerer arbejdskraft og installationstiden betydeligt.

Polycarbonater, tekniske detaljer som afhænger af tykkelsen, har en vægt på 0,8-2,7 kg / m2. Bygherrer sammenligne det med enkelt glas og akryl. Dette viser klart fordelen af polycarbonat. For eksempel det cellulære ark med en tykkelse på 8 mm vejer 1,5 kg / m2, et acrylmateriale - 3,5 kg / m2, og enkelt glas - 20 kg / m2.

Lystransmission polycarbonat

Afhængigt af hvilken type af dobbeltlag polymere paneler har forskellig evne til sollys transmittans. Farve polycarbonat, hvis egenskaber varierer afhængigt af toning overflade produceres i et bredt område. Rød, blå, grå, grøn og turkis materiale afgiver lys kun 25-45% afhængig af tykkelse. For behageligt ophold på den person i rummet er designet særlig tone "komfort". Dens lystransmission på 50-55% og ikke forårsager fornemmelser i øjnene og tåreflådforstyrrelser kramper, så det anvendes i ruder, swimmingpools og fitnesscentre. Rige hvide paneler absorbere 70-80% af strålerne, og gennemskinnelige - kun 25-50%.

Iystransmitterende karakteristika af polycarbonat har en anden funktion: den tillader ikke at passere det meste skadelige for mennesker og UV-anlægget. Det er derfor, det er så ofte dækket drivhuse. Eliminering af negative aktive stråler bidrager til særlig stabiliserende lag med UV-beskyttelse, hvis tykkelse ikke er mindre end 50 mikrometer. Det er ikke alle positive karakteristika af polycarbonat.

Tekniske egenskaber af materialet tillader mindstekravene pass-stråler ved infrarød spektrale område, så varmen, der udsendes af planterne forbliver indenfor, skaber et særligt mikroklima. Den såkaldte drivhuseffekt er meget udbredt i store drivhuse og vinterhaver, hvor blomster og træer selv varme.

Det er ikke alle funktioner, der kan prale af polycarbonat honeycomb. Tekniske egenskaber af materialet tilvejebringe ensartet fordeling af de indkommende stråler. Afhængig af farven panelet lyser lyst eller dæmpet.

Udviklerne har gjort det på grund af multiple refleksioner af bjælken falder i afstivninger og lag af materiale. Som et resultat af omfordelingen indendørs skaber en ensartet "lys skærm".

Brandsikkerhed ved arbejde med polycarbonat

Cellular normbladene skal opfylde kravene i tekniske forskrifter om brandsikkerhed. Afhængigt af producenten, kan de henvende sig til en gruppe B1 eller B2 - moderat brændbare og brændbare materialer, hhv. Disse netsektioner tildeles lave fare byggematerialer om toksiciteten af forbrændingsprodukter.

Polycarbonat henviser til materialer med lav røg-dannende evne - D1. Funktion forbrændingen er, at flammen strækker sig over overfladen, men kun smelte og pustes den. Som et resultat, er det let at tynde tråde, der rører jorden allerede ostyvshimi. Materiale smeltet foci, skabe åbninger for røgen. Polycarbonat RP1 henviser til gruppen af SNIP 21-01-97.

Polycarbonat hvis specifikationer for brandsikkerhed er ret høje, men anbefales ikke til brug som et tagmateriale i hjemmene. Du kan ikke bruge det til efterbehandling nødudgange og ruter.

Især polycarbonat brug i forskellige vejrforhold

Specifikke egenskaber af materialet kunne anvendes ved temperaturer på -40 ... + 120 ° C. Denne serie bevarer alle tekniske og optiske egenskaber af produkterne.

Standard plader kan modstå store belastninger fra vind og sne. Når der anvendes bikagepaneler på steder, hvor de vil blive gjort konstant mekanisk virkning, vælg materialetykkelse på 16 mm eller mere.

Ordentlig pleje af polycarbonat

Ordentlig pleje af materialet gør det muligt at opretholde de oprindelige egenskaber polycarbonat. Tekniske specifikationer for panelerne ville være optimalt, hvis det beskyttende lag stable dem udenfor.

Materiale anbefales aftørres med en blød klud eller svamp. Ren kun besparende vaskemidler uden phenoler, klor, acetone, baser, estere, aldehyder og ammoniak.

Således, cellulære polycarbonat, karakteristika, dimensioner, egenskaber og parametre, der ikke er ringere end glas er med held anvendt i dag i forskellige områder af industrien og byggeriet.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.