SundhedSygdomme og betingelser

Dysfori - hvad er det? Dysfori: symptomer, årsager

Alle mennesker er ufuldkomne, nogle gange nogen føler vrede mod verden og samfundet er i en tilstand af øget irritabilitet eller udsættes for andre komponenter i et dårligt humør. Men desværre, meget få mennesker ved, at det er de første tegn på en dårlig sygdom.

beskrivelse

Dysfori - en tilstand af lav humør, som er ledsaget af en særlig ondskab og irritabilitet. Navnet på sygdommen har græske rødder. Ja, i oversættelsen af ordet "dysfori" - "kvaler og lidelse" en Det gør så ondt at beskrive sin formue at se en læge.

Mennesker med dysfori, som regel, ikke lider retardering i psykisk eller fysisk. Men de har ofte anfald af aktivitet, rastløshed og vrede og aggressive tilstand.

Ofte dysfori - en hovedkomponent af den depressive syndrom (depression). Hertil kommer, hun ofte går sammen med andre psykiske sygdomme. For eksempel, i nogle tilfælde af epilepsi før en beslaglæggelse eller efter starten at se tegn på dysfori.

grunde

Tragisk nok i øjeblikket, har forskerne ikke fundet sygdommen, som ville blive ledsaget af en entydigt dysfori. Dens årsager kan være meget forskellige. Læger beskriver følgende liste over sygdomme, hvor der er dysfori:

 • mental retardering;
 • atrofi af hjernen;
 • senil demens;
 • epilepsi;
 • psykopati (som samledes, og andre typer);
 • hjernesygdomme associeret med vaskulær insufficiens;
 • bære-fremadgående slag;
 • organisk hjernesygdom.

Frem for alt, dysfori - en sygdom, der manifesterer sig ikke kun i psykisk sygdom og perioder med hormonelle forandringer, men også med stress, depression.

symptomer

opdeling i to grader af sygdommen blev lavet i verden: en nem og udtryk. Og det første er ofte ikke betragtes alvorligt. I milde symptomer ikke er meget udtalt, og de især ikke i konflikt med patientens liv. Oftest er de simpelthen betragtes som en særlig karakter. Disse omfatter: .. svie, gnavenhed, kynisme, etc. Disse symptomer kan påvirke både de alle områder af menneskelivet, og i nogle tilfælde opstå i forbindelse med nogen særlige ting.

Ved svær grad stadig vanskeligere. Hendes symptomer er ledsaget af frustration, frygt, angst. vrede kan nå det højeste niveau, ledsaget af fysisk vold.
Hvis en patient med en given grad af sygdommen er diagnosticeret "dysfori", symptomerne er som følger:

 • Hyppig motor stimulation.
 • Rastløshed.
 • Periodisk katatoni.
 • Svimmelhed.
 • Distraktion.

Separate grupper dysfori

På grundlag af denne sygdom er blevet identificeret efter separation, som vedrører forskellige forstyrrelser i seksuelle sfære:

 • Postcoitaltesten dysfori - perioden med et dødvande efter samleje. Sådan tilstand kan fortsætte fra nogle få minutter til flere timer. Den første omtale af dette fænomen blev registreret i Rom. Writer Petronius sagde, at alle levende væsener er trist efter samleje. Postcoitaltesten dysfori normalt karakteristisk for mænd. Dette skyldes ændringer i hormonbalancen og bære frem af fysisk træthed. Hos kvinder, denne type af dysfori ofte er psykisk - eller utilfredshed med en partner, vedrører forskellige spørgsmål, og så videre ..
 • Præmenstruelt dysfori. Normalt skyldes observeres ændringer i hormonelle niveauer kun hos kvinder. Denne diagnose kan sættes kun i tilstedeværelsen af mere end fem tegn fra ovenstående liste:
  • Ændring i appetit.
  • Depression eller angst.
  • forværring af søvn.
  • Hyppige skift af stemningen.
  • Hovedpine.
  • Træthed.
  • Irritabilitet.
  • Total inhibering.
  • Depression.

Køn dysfori: hvad er det?

Blandt psykiske lidelser i seksuel identitet tildeles en anden forfærdelig afvigelse. Hvis en person lider af, hvad der føles i kroppen af forkert køn, kan det være diagnosticeret med "kønsdysfori." Hvad er det, og hvad er årsagerne til dens forekomst er stadig ikke kendt præcist. Disse omfatter forskellige hormonelle forstyrrelser, tvekønnethed, nedsat fosterudvikling. Mange mennesker med denne sygdom lider meget på grund af fordømmende holdninger i samfundet og den manglende evne til at opnå den ønskede.

behandling

Eventuelle procedurer for at slippe af med sygdomme tildeles afhængigt af graden af sygdommens sværhedsgrad.

Hvis patienten pleje let dysfori, kan behandlingen kun reduceres til de psykoterapeutiske teknikker og forskellige auditive træning, der kan reducere angst og slippe af med alle mulige spændinger.

Hvis det er en alvorlig form af sygdommen, er processen med at komme af med sygdommen er helt anderledes. Til at begynde med, at patienten udpeget særlige forberedelser med en korrigerende effekt af adfærdsmæssige reaktioner, der har beroligende virkning, såvel som neuroleptika, antipsykotika. Hvis disse foranstaltninger ikke hjælper, behandlingen består af beroligende midler. Efter angreb er stoppet, modtagelse af narkotika fortsætter, indtil årsagen til sygdommen er elimineret.

I særlige former dysfori tilgang til behandling kan variere betydeligt. For eksempel kan postcoitaltesten lidelse ikke helbredes. For at slippe af med det, at patienten er tilstrækkelig til at udøve kraft til selv-forbedring.

Som for præmenstruelt dysforisk syndrom, kan det kræve anvendelsen af forskellige enheder: anæstetika, hypnotika, sedativa. Hvis denne seksuelle afvigelse forekommer meget ofte, bør du besøge en gynækolog for en konsultation. I sådanne tilfælde er det muligt at anvende hormonal korrektion.

Behandlingen af kønsdysfori - en meget vanskelig proces. Det er valgt strengt individuelt til patienten. Oftest er patienten ordineret kønshormoner, anbefales det at besøge en skønhedssalon og gøre laserkirurgi og tilbringe tale korrektion. Disse procedurer tillader den nemmeste måde at vende en mand ind i en kvinde og omvendt. Den mest effektive metode til behandling - operation for at ændre køn. Men sådan indblanding i den menneskelige krop er kun udføres efter samråd med en psykiater for at undgå mulige psykiske lidelser.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.