SkønhedNegle

Manicure på vandet - udvikling af nye teknologier.

Nu er der mange forskellige teknikker for anvendelse af neglelak, men en særlig plads blandt dem er en manicure på vandet, eller, som det kaldes, "en marmor manicure." For kvaliteten af dens resultater er ikke vigtigt at have de færdigheder af kunstneren, men negle produceret original og spektakulære. Få vil gætte på, at en sådan skønhed har du skabt på egen hånd derhjemme, og ikke har betalt en stor sum i kabinen.

Denne manicure kaldes marmor på grund af sin lighed med den naturlige negl tegning mønstre af naturlige mineraler. Hvert søm - en slags en unik mesterværk, som præcis gentage det samme mønster ingen har endnu lykkedes. Trods det faktum, at det kan virke lidt klodset og farverige, manicure kommer altid en interessant og sofistikeret.

Hvordan til at gøre en manicure på dig selv i vandet? Processen med genopbygning teknikker Neil kunst er ganske enkel, men kræver udholdenhed, tålmodighed og omsorg.

Forbered før proceduren, alt hvad du behøver:

  • transparent lak;
  • kapacitans (tilgængelig plastbæger);
  • fedtet håndcreme;
  • vand;
  • flasker med maling den farve du ønsker;
  • neglelakfjerner;
  • papirservietter;
  • stick eller tandstikker.

Det første skridt mod at skabe et mesterværk - er anvendelsen af basislaget. Manicure på vand, samt enhver anden neglelak ville være meget bedre at bo, hvis prestage neglepladen og anvende et transparent lag lak. Lad det første lag tørre grundigt.

Fortsæt derefter til brugen af farve søer. De bør være relativt flydende konsistens, ellers kan det få ingenting. Det er ikke nødvendigt at opløse dem med acetone og andre opløsningsmidler, eller lak blot blandes med vand. Må ikke overdrive det med antallet af farver, fordi manicure vil se ud rasende regnbuen.

Skrive i den kølige vandtanken. dens temperatur skal være højst 40 grader, ellers lakken vil blive spredt over overfladen og minimerer strejke og negle mislykkes.

Før du straks begynde at gøre manicure på vandet, du har brug for en god hud smøre fed creme. Dette er nødvendigt, fordi huden alt er smurt med maling. Prøv ikke plette med søm plade selv, da lakken ikke vil holde.

Tag den første hætteglas med lak og en lille dråbe i drop vand. Gentag proceduren med alle de andre malinger flere gange, indtil den stopper spredt over overfladen.

Hold dig eller tandstikker forsigtigt gøre skilsmisser i det færdige billede. Denne abstraktion og bliver et ornament til dine morgenfruer. Husk, at hele proceduren bør ikke tage mere end et minut.

nedsænkes langsomt søm i vand. Så lillefinger holde vand, indsamle de overskydende lak fra vandet wand og træk forsigtigt neglen til ikke boblede. En vatpind til at fjerne eventuelle rester på neglen huden. Manicure med vand kan yderligere dekorere negle med pailletter eller rhinestones, den vigtigste fangst, indtil lakken er ikke helt tørt. Når neglen er klar, dække den med en hurtigtørrende fiksativ.

Gentag alle trin for hver af de næste søm. Glem ikke at holde vandet overfladen ren: Fjern malingsrester.

Nu hvor du ved, hvordan du gør en manicure med vand, før du åbner ubegrænsede muligheder for kreativitet. For eksempel kan du oprette en fransk marmor Neil kunst. For at gøre dette, satte søm base, omhyggeligt tørre og lim strimler jakke. Derefter fremstille et ønsket mønster på vandet og nedsænke spidsen af sømmet. Når du giver dine negle til tørre, vedhæfte den resulterende effekt lak-lås. Din manicure dræbe alle på stedet!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.