SkønhedNegle

Funny ræv Timmy redde dig fra kedsomhed

Den unikke projekt blev for nylig lanceret på teammy.com. Storslået analog af sociale netværk, bare bedre! Du kan kommunikere, søge efter venner, post noter eller bare for at dele en god stemning.

Sitet møder den muntre rødhåret ræv snude. Af den måde, her ræv tema overalt - funny søgning forstørrelsesglas med en storslået hale, tailed pil "op" munter orange farve. Meget flot, stilfuld, behersket, smagfuld og sjov. Rolig grå baggrund ikke distrahere fra den information felter menuen - en flot blå farve. Hurtig reaktion på klik, er stedet ikke bremse, og glade for at dele information.

ræv-lignende funktioner

På mange måder projektet ligner den populære sociale netværk, men han subtilt anderledes. Ved at registrere på webstedet, får brugeren adgang til de oplysninger, meget forskellige emner, der spænder fast ejendom og HGV og slutter temaer skønhed og indlysende - en utrolig. Kæmpe udvalg af interessante emner, interessefællesskaber. Alle vil finde noget for sig selv.

Piger kan diskutere aktuelle tendenser i modeverdenen i samfundet "stil & mode", alle oplysninger om graviditet og fødsel, børn, fritidsinteresser og madlavning venter i siderne i samfundet "i verden af kvinder."

Enhver pige vil være glade for at finde oplysninger om kropspleje, negle, hår. Det er nok til at slutte sig til social klub og hygge i din fritid. For eksempel i afsnittet Manicure allerede skabt en række interessante emner, fortæller om, hvordan man styrker dine negle derhjemme, gør en usædvanlig manicure eller resistente. Alle, der er forbundet med pleje af neglene, deres udsmykning og skabe et unikt søm design kan findes i dette afsnit.

Emner adskiller sig også i den bedste side fra standard noter på andre sociale netværk. Igen ser ind i sektionen "Manicure" og åbning, for eksempel, emnet "Gradient manicure - farvespil", kan brugeren ikke kun indsamle værdifulde oplysninger, men også til at overveje fotos i høj kvalitet, men efter at have læst videre og se video tutorials. Få samfund kan prale af sådan en ansvarlig tilgang til erhvervslivet. Her og visuelle billeder og værdifuld information og praktisk lektion på video - integrerede og tilgængelige.

Besøger ræv spørger omkring

Talrige samfund tillade os at finde venner med samme interesser. Bilister en direkte rute til afsnittet "Motor", en lidenskabelig elsker af tv-shows, film og historier om den skæbne stjerne klub er "Showbiz". Ud over de ovennævnte emner på hjemmesiden er der mange interessante samfund, der vil hjælpe med at forene folk med lignende hobbyer.

Søg efter venner som muligt, selvom du kender kun kaldenavnet på "Vkontakte" og "Facebook". Praktisk og nemt at søge og finde, at få venner og socialisere i et behageligt selskab. Teammy - nyt produkt med en stor fremtid!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.