Mad og drikkevarerHovedret

Brun rørsukker: den skade og gavn, kalorieindhold og anvendelse

For nylig, på hylderne i vores butikker kan findes sukkerrør sukker. Harm og fordele ved dette produkt er ikke kendt af mange, selv om de fleste helsekost-fans købe det det. Det menes, at det er færre kalorier og ikke så skadeligt. Efter alt sukker længe er blevet kaldt den "hvide død" på grund af dens evne til at forårsage forskellige sygdomme. Mange forsøger at fravælge dette produkt, fordi passe deres helbred. Men lægerne advarer om, at glukose kroppen har brug for. Det er meget vigtigt for hjernen. Derfor sukkerrør uraffineret er et vigtigt produkt på bordet for dem, der ønsker at være sund. Jo mere du kan købe det i ethvert supermarked.

Hvad er brunt sukker

Hvad adskiller den fra konventionelle roer - kun få kender. Hvidt raffineret sukker er mere tilgængeligt, fordi produktionen er billigere, og sukkerroer, hvorfra det er lavet, vokser overalt. Men for at blive egnet sukker til anvendelse, udsættes det for kompliceret oprensning og blegningsprocessen. Det er derfor, det anses for så skadeligt. En brun den slags lavet af sukkerrør. Det er hjemsted for Indien, og i mange hundrede år siden, det blev populær i Europa. Få denne søde ved kogning, og han behøver ikke blegning. Brun masse har en behagelig duft af melasse og er klar til brug uden yderligere behandling. Alligevel er det dyrere end almindeligt sukker. Pris oversøisk sødme er mere end 100 rubler per kilogram.

Nyttige end brunt sukker

På grund af den blide måde forarbejdningen af sukkerrør denne sødme viser sig ikke kun lækre, men også nyttig. Det bevarer alle de vitaminer og mineraler, der er indeholdt i sivene. Hvad er forskellig fra den sædvanlige sukkerrør? Harm og fordele ved det er genstand for mange konflikter. Men det er bevist, at det har følgende fordele:

 • indeholder fibre, B-vitaminer, zink, kalium og jern;
 • det er langt mindre saccharose, men en masse af glucose, som er meget gavnlig for hjernen;
 • det har gavnlige virkninger på aktiviteten af mange organer, især leveren og milten;
 • Det ændrer ikke smagen af mad, som den er tilføjet.

Kan dette produkt være skadeligt

Tilhængere af en sund kost forsøge at kun købe det. De mener, at for at bevare sundhed og en smuk figur passer bedst er sukkerrør. Harm og fordele ved dette produkt, i mange tilfælde, er overdrevne. Efter alt, for eksempel dens kalorie ikke meget lavere end gennemsnittet. Derfor dem, der ønsker at tabe sig, bør også reducere antallet af forbrug af slik, selv om det er brunt sukker. Efter alt, er det, når de anvendes i store mængder bidrager til fedme. Dette er fordi glucose, som er i rørsukker, træder direkte ind i blodbanen og giver kroppen energi. Hvis en mand ikke vil bruge det, så er det er forsinket som reserve. Derfor er den opfattelse, at sukkerrør kan forbruges i store mængder, er ikke sandt. Som hvidt, kan det medføre metabolisk lidelse, en lidelse i bugspytkirtlen immunosuppression, diabetes og aterosklerose.

Hvad er sukkerrør

Brown giver ham sirup. Hvad det mere, at produktet er mørkere. Derfor er nogle producenter, der ønsker at tjene, farvet brun almindeligt sukker. Dens pris er meget højere, og det er ikke godt - kun skade.

Det anses for den bedste råsukker, da det bevarer flere næringsstoffer. At han er populær blandt fans af en sund kost. Der er flere typer af brunt sukker:

 • Grade Demerara importeret fra Sydamerika. Den adskiller klæbrig våde krystaller gyldenbrun farve. Dette sukker er den blødeste af handlingen og betragtes som den mest nyttige.
 • Grade muskovado har en udtalt karamelsmag. Konsistensen af det er vådt og klistret, mørk farve.
 • Grade turbinado - en sukker med en stor tørre partikler. Ved fremstillingen af et delvist oprenset.
 • Barbados Black værdsat mest. Han har en meget mørk og våd, klistret konsistens.

Hvorfor er sådan et populært rørsukker

Når i Rusland, blev dette produkt introduceret for et par århundreder siden, var det kun tilgængelig for de velhavende. Og i de senere år har han optrådt på hylderne i vores butikker. Men ikke alle er nu klar over, hvad er rørsukker. Harm og fordele ved det er stadig genstand for kontrovers. Men erfarne kokke føjes til bagværk kun ham, fordi han giver patties og boller unikke raffinerede smag og aroma. Også bartendere foretrækker at gøre cocktails og kaffe kun med rørsukker.

Hvordan at skelne en falsk

Hvis du ikke vil få en normal tonet sukker, du har brug for at vide, hvad man skal kigge efter, når de køber:

 • på emballagen skal det påpeges, at det er uraffineret;
 • ægte rørsukker kan ikke sælges i form af helt flade eller ensartet sand briketter, da alle dens krystaller have forskellige former;
 • Det gjorde dette sukker kun i Sydamerika, USA eller i Mauritius.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.