SkønhedNegle

Glas manicure: funktioner, teknologi, ideer

Glas manicure Koreanerne kom op med, og denne opdagelse øjeblikkeligt spredt rundt om i verden. Meget almindelig denne type søm design i vores land.

Det ser meget imponerende, der producerer et professionelt indtryk. Selvfølgelig, for at få disse negle, den nemmeste måde at gå til salonen. Mange gør netop det. Men faktisk gøre glas manicure derhjemme er ikke så svært, som det kan synes. Lad os prøve at forstå alle de snørklede af processen.

alt hvad du behøver

For det arbejde har vi ikke brug for en glasskår. Det vil vi simulere bruge holografiske stykker af cellofan.

Vi har brug for følgende:

  • lak-base;
  • søm farve;
  • farveløs;
  • søm-hærder;
  • holografiske cellofan;
  • saks;
  • pincet.

Hvis du beslutter at gøre et glas manicure trin for trin fotos viser tydeligt procesforløbet og hjælpe til at forstå sine forviklingerne.

debris

Det første vi vil skære cellofan stykker på den ønskede form og størrelse. Så længe vi stå for forberedelsen, sæt dem til side.

uddannelse

Vi udfører alle standard procedure: fjerne neglebånd, negle klippet, hvilket giver dem den samme form og længde af neglefil til fil eller behandle buff. Affedtes neglepladen - det vil i høj grad lette arbejdet. Vi dækker neglelak lag base for at manicure varede længere.

Indstiller farven

Det næste skridt - at påføre en base farve lak. Det var fra ham, vil afhænge af skyggen af det færdige arbejde. Tænk over hvordan du vil have det. Måske passer rigt udvalg: kirsebær, mørk blå, chokolade? Eller måske du beslutter at undvære ham, der forlader den naturlige farve af dine negle? Behandlet i denne teknik negle vil se ud gennemskinnelige istapper.

glas tekstur

Giv grundfarve lak til at tørre grundigt. Det er nødvendigt, at resultatet er korrekt.

Et tyndt lag af klar lak. Han vil fungere som en lim. Sæt forsigtigt neglen stykker af cellofan, danner et mønster på egen hånd. Alle højttalerne i kanten af neglen plade fragmenter derefter blot srezh saks, og alligevel, at de ikke skulle blive distraheret.

forankring resultat

Når alle de "fragmenter" vil blive placeret, hvor de hører, kan du gå videre til den afsluttende fase af processen. For at de ikke skulle komme ud fra neglen og ikke spredt, påføres over laget af cellofan stykker fiksativ lak.

Det er alt klar vores glas manicure. Foto lad se, hvor imponerende det ser ud.

en alternativ måde

Hvis processen med at lime stykker af holografiske film virker for kompliceret og du er ikke bange for at håndtere problemet, lave en glas manicure med specielle klistermærker til negle, der simulerer vragrester. De sælges i sæt i butikkerne i søm design. Arbejdet er nemt med dem.

Sorter efter størrelse klistermærker. Tilbring alle de nødvendige indledende procedurer: Trim fingernegle, behandle neglebånd, affedt. Dække neglelak basislaget af den ønskede farve og lad det tørre. Tag klistermærker én efter én med en pincet fordybe i vand. Når papiret er imprægneret med vand, det dekorative lag let adskilles fra basen og det kan limes til en fingernegl. Gør dette omhyggeligt og forsigtigt.

shellak

For at gøre glasset manicure, kan du bruge førerne af shellak tjenester. Lac-Gel har stor modstand, holder på søm til uger. Teknologien er ikke skelnes fra arbejde med konventionel neglelak, med den eneste forskel, at shellak hvert lag skal tørres under en særlig lampe. Selvfølgelig er dette manicure er bedre at have tillid til de professionelle.

usædvanlige ideer

Ifølge denne teknologi kan gøres daglig manicure, hvilket i sig selv vil se meget imponerende og iørefaldende. Store idé til den festlige negle design. Af den måde, dækker ikke nødvendigvis de "fragmenter" af alle ti negle. Du kan slå den idé, når et særligt mønster anvendes kun i nogle søm, mens resten er dækket af en kontrastfarve ensfarvet lak.

For aftenen en manicure , kan du bruge ekstra smykker: rhinstene, polubusiny, dekorative striber. Dette gør det muligt at opnå en meget smuk og usædvanlige glas manicure. Fotografi er et godt eksempel.

En anden effektiv måde - tandem glas manicure og jakke når "fragmentering" coating påføres kun på en del af sømmet gendyrket.

pleje

Fremstillet ved hjælp af en konventionel glas lak manicure negle på hold i flere dage. Hold øje med hjørnerne af "fragmenter" komme galt, lim evt. Periodisk tørre overfladen af dine negle, fjernelse af plak.

demontering

Begyndere har mange spørgsmål om glasset manicure. Hvordan sådan en usædvanlig belægning, har vi allerede regnet ud, og nu vil vi tale om, hvordan man kan slippe af med det, når den tid kommer. Der er intet værre end præparerede negle, delvist oblezshie!

At fjerne dækslet, vi har brug for uld og flydende lak opløsningsmiddel. Det er bedre at vælge intet indhold af acetone.

Påfør væsken til en flok af uld, gælder for neglen, tryk ned og lad det i et stykke tid. Gennemsnitlig aftørring kan ikke være nok. Lad opløsningsmidlet blød. Når belægningen vil blødgøre, fjerne det.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.