Hjem og familieBørn

Skal jeg nødt til at give vand til den nyfødte, og hvordan?

Til dato, spørgsmålet om, hvorvidt du har brug for en nyfødt giver vand, er meget relevant. Svaret kan ikke være unik. Det hele afhænger af, om barnet er om kunstig eller naturlig fodring. I det første tilfælde er svaret indlysende: "Ja". Barnet kan drikke omkring 100 ml vand i dagevis. En sådan mængde betragtes som normalt. Fratages vandet barnet, hvis han anmoder om det. Efter alt, er det nødvendigt, for at kroppen til at fungere normalt.

Betydningen af vand

I dag kan de mødre, der har voksne børn trygt sige, at barnet er meget farligt dehydrering. Derfor er spørgsmålet om, hvorvidt at give vand til den nyfødte behovet opstår hovedsageligt uerfarne forældre. Vores bedstemødre sige, at barnet har brug for at drikke, og moderne læger hævder, at der er. Mange ved simpelthen ikke, hvad slags vand til at give den nyfødte. Nogle mener, at der bør gives kogt, men mange mennesker simpelthen tror, at det er nødvendigt kun specialiserede vand.

Seneste fuldstændig ret. Efter alt, flaskevand anses død. Det mangler alle de nødvendige mikroorganismer og mineraler. Derfor er det bedre at give fortrinsret til børns flaskevand, som er specielt designet til børn. Men det er noget, der vedrører børn på kunstig fodring. Med babyer spørgsmålstegn situationen ugler disse ting forskelligt.

Mange mødre, der ammer din baby, bare ikke ved, om den nyfødte behovet for at give vand. For at kunne besvare dette spørgsmål, må vi gå tilbage et par år siden. Der var ingen renset vand, og forældre frygtede skade dit barns helbred. Derfor foretrak vi simpelthen til at amme. Dopaivat barn begynder først, når han modtog "voksen" mad. WHO anbefaler på det kraftigste ikke at give børn, der er under seks måneder, vandet overhovedet, da dens modtagelse er fyldt med en række farer.

- Underernæring. Børns mave tager så meget mad som han kunne. Derfor, hvis barnet drak 50 gram vand, det vil ikke modtage den samme mængde mælk, som er så vigtig for dens udvikling.

- Reduceret mælkeproduktionen. Et barn, der drak vandet, simpelthen nægter brystet. Derfor er en kvindes mælk kommer meget mindre. Det er især farligt at vande barnet om natten. Efter alt, på dette tidspunkt det forbedrer amning.

- Den ubalance i fordøjelsessystemet af barnet. Den nyfødte har en steril gut, og under amning det sås kun nyttig mikroflora. Vand kan forværre denne balance, og barnet vil udvikle struma.

- afslag på amme. Mor normalt vandes børn Flasker med dummy. Mange børn så nægter simpelthen at tage moderens bryst.

fejlagtige udtalelser

Men der er eksperter, der spørgsmålstegn ved, om den nyfødte giver vand skal være entydigt hævde dette behov. De har en række argumenter.

- Vand er med til at bekæmpe spædbarn gulsot. I virkeligheden er det ikke. Gulsot årsager bilirubin, og han er et fedtopløseligt stof, så det kan vises kun med mælk.

- Mælk - det er mad, som du ønsker at drikke vand. Dette er ikke tilfældet. Næsten 90% af mælk er vand. Den nyfødte skelner ikke begrebet "sult" og "tørst", hvilket er grunden til at der er en falsk mætning.

Nu ser vi, at spørgsmålet om, hvorvidt at give den nyfødte vandet, der er et konkret svar bør være: "Nej". Børn er smartere voksne, og mange af selv de affald fra vandet og begynder at drikke det kun tæt på et år.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.