BilerBiler

Skal jeg have en helbredsundersøgelse i 2013

Offentlige tjenester helt forvirret alle bilister. Meget få mennesker har indtil slutningen var i stand til at finde ud af, om inspektion eller ikke er nødvendig. I nogle tilfælde er du nødt til at passere noget, og i hvad der ikke er? Generelt spørgsmål om det samlet en masse, så vi besluttede at samle dem i én artikel, men på samme tid til at besvare dem.

Tidligere teknisk inspektion af bilen var alle en gang om året. Men sidste sommer, har alt forandret. Lad os finde ud af, hvad der er præcist ændret sig, og hvordan det afspejler sig i bilens ejer. Ifølge de officielle tal, loven om afskaffelse af stempel SÅ trådte i kraft juli den 31., 2012. Men det er i loven ikke er på afskaffelsen af inspektionen. Så der er nu brug for en helbredsundersøgelse? Pass det stadig, men ikke alle. Hvilket bestemt kategori pågældende, vi taler senere. Først finder vi ud af de detaljer, der relaterer sig til selve dokumentet. Fra nu af et oplæg om passage af noget, der hedder en diagnostisk helbredsundersøgelse kort. Men du behøver ikke bekymre dig om dem, der stadig driver det gamle kort. Ifølge samme regering, vil dokumentet være gældende indtil 2015.

Det er alt sammen kun i kraft indtil den 1. januar 2013. Men kalenderen foråret 2013 er i fuld gang, så trådte i kraft en ny lov. Skal jeg have en helbredsundersøgelse nu? Der er nu ingen grund til konstant at bære dokumentet på passerer inspektion, og vil tage ham ingen steder. Nu, i stedet for at udstede et papir virksomhed, som du vil passere MOT, vil bringe dig til en speciel tilstand database.

Ud over denne nyskabelse, der er en mere. Fra nu passere inspektion er påkrævet kun køretøjer, der er ældre end tre år. Teknisk inspektion af en ny bil og ikke har brug for. Selvfølgelig er der visse regler, og for køretøjer, hvis alder har allerede passeret over en nærmere fastsat tærskel. I øjeblikket har staten etableret følgende rækkefølge af inspektion: hvis bilen er over tre år, men yngre end syv, da dens ejer bliver nødt til at komme til eftersyn stationen hvert andet år. De bilister, der rejser med bil over syv år, er forpligtet til at passere inspektion hvert år. En sådan ordre, og de nye regler gælder kun for personbiler samt motorcykler og trailere, der vejer op til 3,5 tons.

Vi har forsøgt at besvare de mest populære spørgsmål. Lad os nu generalisere alle de ovennævnte. Lad os starte med de vigtigste spørgsmål. Skal jeg have en helbredsundersøgelse? Bil under tre år - er ikke nødvendig. Alle, der er over - er påkrævet. Nu om dokumentet. Fra nu af, er det ikke passere MOT og MOT diagnostisk diagram. Alle innovationer vedrører kun personbiler, motorcykler og trailere. Som du kan se, hvis du bryde det ned, nogen problemer med de nye love om inspektion, ikke forbliver. Nu du kan kære bilister kun følge de ændringer hertil, og af implicit adlyde dem. Husk, at regeringen har gjort det bare af hensyn til lette dit liv. Så du behøver ikke stå i endeløse køer, vel vidende, at bilen vil være i stand til at køre mere end et år, fordi det er en ny uden problemer.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.