Hjem og familieKæledyr

Et par ord om, hvordan man passer killinger

Hvordan til at passe killinger? Meget simpelt. Denne brite er helt sikkert en af de mest krævende kæledyr. Det blev endvidere fastsat for status af en forretningsmand kat person, der bruger en masse tid til at arbejde, snarere end på husstanden. Britashki kan nemt tilgive ejeren et par dage væk fra hjemmet, og selv for ikke meget ren toilet (men kun som en undtagelse). Du bliver nødt til at behandle dyr med kærlighed og forståelse, for at leve og vokse med det. Husk, killing, som et barn vil vokse og ændre sig. Du bliver nødt til at gøre alt sammen.

For at sikre, at du har lært alle charmen af indholdet i dit hjem denne pæn britiske kat, er du nødt til at gøre en lille indsats i uddannelse (denne race er lærenem) og arrangere ordentlig pleje.

Hvordan til at passe killinger, at deres hår var i perfekt stand? Stort set intet. Dyr er meget ren af natur. Gartnere, afleverer killingen i hænderne på nye ejere, anbefales ikke at vaske det, kam (vi taler udelukkende om den korte speciel, Highlander og Curley ikke undvære det). Hvis dyret er beskidt, det er selvfølgelig kan vaskes med særlige midler. Før showet bliver nødt til at bruge tør shampoo mulighed.

Og nu om, hvordan man passer killingerne til deres negle sunde. Fordi medlemmer af denne race er næsten altid opbevares i lukkede rum (huse, lejligheder), slibe ned kløer naturligt muligheder, de har. Killinger klare omfang, således du er forpligtet til at lære at bruge klippere og skære kløer. Dette vil ikke kun hjælpe dyret, men også gemme dine møbler. I første omgang vil killingen blive stærk modstand, men din vedholdenhed og tålmodighed vil gøre proceduren i den normale ritual, som katten vænne sig til over tid.

Næste vigtigste aspekt af problemet: hvordan man passer killinger fra et synspunkt om magt? Kan ikke gemme! dyrlæge tjenester dyrere! Kontrolleret! Foder skal vælges specialiseret og kun den højeste kvalitet. Britiske katte er kødspisning. Fisk det er kontraindiceret. Ikke helt, selvfølgelig, men kun for at brødføde deres lodde eller brisling umulig. På trods af den høje pris på high-end-feed, deres forbrug er langt mindre end den mest enkle. Dyret spiser små portioner og føler stor. God mad kan købes i klubber eller felin vetaptekah. De normalt ikke annoncere.

Et par ord om, hvordan man passer en killing, der havde ingen problemer med toilettet. alt her er meget enkel. Du skal vælge den relevante fyldstof og dit kæledyr til at bruge det. Ofte nødt til at ændre højst tre typer, indtil killingen bestemmes. Det kan ekstruderes eller savsmuld behandlet lerkugler, gel pellets. Ud over den grundlæggende fyldstof, kan man bruge pulver eller spray, der fjerner lugt. Ofte rengøre potten, det vil spare dig for ubehagelige overraskelser.

Hvad hvis de britiske killinger fold? Hvordan til at passe dem? På samme måde som for rigtige skotske katte. Af en eller anden grund, repræsentanterne for denne art fejlagtigt kaldes Fold britisk. Det er faktisk et helt forskellige dyrearter. Selv om der ikke er nogen forskel - skotske killinger eller Storbritannien, din hellige pligt - til at beskytte og elske dem, der har tæmmet.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.