Hjem og familieKæledyr

Akvatiske salamandre. Beskrivelse og indhold af padder

Tritons kan dekorere ethvert akvarium. Med korrekt og ordentlig pleje kan de leve op til 30 år.

Akvatiske salamandre. generel beskrivelse

Hjemmet indeholder tre typer af padder:

- Gennemsnitlig Triton vokser til en længde på 8-13 centimeter. Farve har en meget interessant: oliven-brun ryg og gullig mave i talrige gule pletter. På hovedet af almindelige akvarium salamandre har mørke langsgående linier. Under parringssæsonen den kvindelige farveskift, farven bliver mere levende, kontrast og farvemætning. I den mandlige, fra hovedet til spidsen af halen, kammuslinger vokse.

- vandsalamander. Dette større padde, som vokser op til 18 centimeter. Pelsfarve er sort eller sortbrun, til orange abdomen arrangeret utallige pletter. Triton har også denne form for højderyg, men det er lidt kortere, fordi der allerede i slutningen af halen base. Som beskyttelse mod fjender akvarium salamandre af denne type anvender et giftigt stof, der giver huden kirtler. Deres indhold kræver forsigtighed.

- Iberiske ribbede salamander - den største af hus padder, kan det vokse til en fod i længden. Den fik sit navn på grund af de udragende spidsen af ribben på hver side, som hvile skjult i Tuberkler. Udledt til ydersiden, når han føler sig faren, og forårsager betydelig skade på fjenden. Amphibian er malet i mørk grøn, mave - svagt gul. På kroppen er der sorte pletter.

Tritons akvarium er meget langsom, og de kan være en lang tid på et sted, der er tildelt væggene i akvariet eller planter.

Periodisk amfibie skure. Normalt gnider hun sit hoved mod stenene og efter huden pauser, trækker hende og derefter spiser.

Puberteten vandlevende salamandre nå til 2,5-3 år. Amphibian lægger æg og omhyggeligt bevogtet, så i denne periode er det bedre at endnu engang bare rolig. Larverne vises efter tre til fire uger.

Akvatiske salamandre. indhold

I den pleje, de er meget krævende. Dog bør man være særlig opmærksom på vandets temperatur. Det skal være fra 16 til 22 grader. I de varmere måneder, vil vandet have til afkøling, hvis det er nødvendigt. Dette kan gøres i et akvarium for at sætte en flaske is.

Salamandre hovedsageligt lever i vandet, men nogle gange går ud på jorden. Derfor bør akvariet bygge noget som en ø, men pasform og den lille tømmerflåde, men det bliver nødt til at løse ankeret.

Som anvendt jorden grus eller sand. Planter kan være enten levende eller kunstige. Deres amfibie normalt ikke røre, men i yngletiden pakket ind i deres æg. Valg af dekorationer til akvariet, bør du undgå skarpe hjørner, for at undgå skade salamandre.

Det vigtigste kost af levende foder. Det kan være regnorme, rejer, små fisk, haletudser, snegle, fluer og larver. Også akvarium salamandre ikke opgive de små kødstykker, lever eller nyre. En gang om måneden anbefaler vi at give vitaminer.

Unge salamandre fodres hver dag, voksne i en dag, når det er nødvendigt hver 3-4 uger for at arrangere faste dage i længde fra 2 til 4 dage.

Amphibian kan omfatte en eller fra adskillige individer. Men den korte afstand til fisk eller andre hvirvelløse beboere (undtagen snegle) er bedst undgås. De kan ikke kun skade de salamandre, men også inficere dem med deres sygdom.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.