Hjem og familieKæledyr

Det internationale veterinærcertifikat til hunde og katte

I dag, med henblik på at krydse statsgrænsen, ikke blot en person har brug for et pas, men hans kæledyr. Hvis du ønsker at rejse med dit kæledyr, på forhånd, forberede et pas for ham. Og hvis nogle dyr (for eksempel, papegøjer, skildpadder, slanger og gnavere) pas for at få meget vanskeligt, for katte og hunde dokumenter gør det meget hurtigt. De vigtigste ting - omhyggeligt forberede og gøre dyret alle de nødvendige procedurer.

Hvad er den internationale standard veterinærcertifikat

Naturligvis for et dyr pas - det er ikke et identitetskort, et dokument, der fortæller toldvæsenet handler om dit kæledyr sundhed.

Derfor er den veterinærcertifikat til hunde og katte uden mislykkes gøre data ved vaccination og ormekur til identifikation af dyr, herunder afspejle følgende oplysninger:

  • Den øgenavn af dyret, fødselsdato og køn.
  • Race og særlige markeringer.
  • chippen nummer og stempel, hvis nogen.
  • Dato for vaccination og vacciner navn.
  • Foto af dyret.
  • Data om behandlingen foretages af parasitter.
  • Oplysninger om reproduktion eller dens fravær (i tilfælde af kastration eller sterilisation).

Også på det veterinære certifikat for hunde og katte indtastet data ejeren af dyret - dens fulde navn, fødselsdato, adresse og telefonnummer.

Hvorfor har jeg brug for et pas

Dette dokument vil fortælle de ansatte i grænsekontrol veterinære, hvorvidt PET vaccineres, om det er en bærer af nogen sygdom. Dette er vigtigt, fordi enhver stat beskytter sine borgere mod infektioner, der er fælles for dyr og mennesker (såsom rabies), og sygdomme, at dit kæledyr kan overføres til de lokale hunde og katte.

Passport er nødvendig, og ejeren - hvis dyret er tabt eller stjålet, vil kun et pas hjælpe du bevise at du er ejeren. Dette gælder især for fuldblods, udstilling dyre eller sjældne racer af dyr, som ofte ofre for svindlere og tyve.

Hvad der er behov for et pas

Det første du skal gøre er tilhugget dyr, som nogle lande være særligt opmærksomme på, at det skår bør ske før vaccination. Selvom der i mange klinikker og skår, og vaccinationer kan gøres på én gang. Og chippen skal være i overensstemmelse med ISO-standard.

Så gør en hund eller kat alle de nødvendige vaccinationer. Basic - rabies, parvovirus og 2 vaccineret mod pest. Også vaccinationer mod større smitsomme sygdomme som Lyme sygdom, fåresyge, adenovirusinfektion, og andre. I forhold til andre vacciner specificere kravene til et bestemt land. Bemærk, at hvis du har gjort alle vaccinationer, kan dyret transporteres tidligst en måned, men ikke senere end et år. Det er også vigtigt at huske, at der er elementer i transport af en hvalp eller killing - for eksempel, kan EU importeres dyr kun 4 måneder gamle, fordi det første skud kun gøre en to-måneders hvalpe, og vigtigst, fra rabies, - en måned efter den første vaccination. En måned senere, kan du fjerne dyret. Og der er lande, der ikke kræver nogen henvisning til dyr yngre end 3 måneder.

Vær især opmærksom på vaccinen og rabies - ikke alle af dem kan findes på det veterinære kontrol, så tjek hvad tager for givet, og kigge efter den klinik, hvor de gør det.

dyr ormekur bør gøres en gang hver 3-4 måned, hvad de skal skrive i passet, og sidstnævnte procedure er nødvendigt at bruge omkring 5 dage før flyvningen. Også udvikles hund eller kat behandle ved hjælp af lopper og flåter (med en tilhørende markør i databladet).

Sådan får dokumentet

Sætte alle vaccinationer og udføre alle de nødvendige procedurer, vil ejeren med dyret har til at besøge staten veterinære station, hvor de er baseret på det veterinære pas vil blive udstedt et certifikat eller et certifikat formular nummer 1-dyrlæge. Der er behov for dette certifikat for at krydse grænsen, udløbsdatoen - kun 5 dage.

Når de passerer grænsen, er dette certifikat veksles til international veterinær pas. For forskellige lande, kan det være anderledes, for eksempel, ofte det er lyserød, og i nogle lande i Den Europæiske Union - hvid.

Hvor kan man få et pas

Veterinærcertifikat kan udstedes i samme dyrlægeklinik, hvor du laver et dyr vaccinationer. Kun når klinikken, fortrinsret til de største. I dag vetklinik licens tilbagekaldt derfor ikke til at tage fejl, det er bedre at høre offentligheden klinik, hvor dyret og sørg rabiesvaccination (vaccine der er et problem i små private klinikker), og til at udstede de relevante dokumenter. Det vil sige, de kan gøre hvor som helst, men her ved grænsen krydser en lille klinik pas, og endda dekoreret korrekt (hvilket er muligt, hvis dyrlægen har ingen erfaring med udarbejdelse af dokumenter) kan blive udfordret.

Hvad man skal kigge efter

Først og fremmest begynde at forberede for at modtage det på forhånd og senest en måned før turen tjekke reglerne for at opnå et pas og dyr importregler i indlandet hvor du skal hen. Regler, omend sjældent, men ændrer sig, og vil blive såret ved at gøre dette vanskeligt job, ikke at krydse grænsen på grund af nogle små ting.

Bemærk hvordan i det veterinærcertifikat inkluderet data om vaccination - særlige grafer indikerer ikke kun datoen for vaccinationen og navnet på vaccinen, men også vedhæfte en speciel etiket, der slukkes sæl dyrlæger og bekræftet ved underskrift af en dyrlæge. Hvis det ikke er, eller ikke har angivet datoen for pas vaccination kan erklæres ugyldige.

En anden almindelig fejl - data vaccination bringer ikke en læge, og klubben eller opdrætter, mens tilladelse for nogle vaccinationer, især rabies, kun gives til staten dyrlægeklinik, hvilket betyder, at en sådan international veterinærcertifikat til hunde og katte vil blive udfordret.

Desuden kan du bemærke, at de forskellige klinikker kan producere forskellige slags pas, eller givet til dig anderledes end det, du ser på internettet eller fra andre opdrættere. Faktum er, at en enkelt prøve i vores land eller i verden er der, er der flere anbefalede former. Men hvis pas udstedt til du har alle de nødvendige mark, kan du være forvisset om: er du sikker på at krydse grænsen uden problemer.

Hvad hvis en international veterinær pas er tabt

Hvis du mister dit pas dit kæledyr, så husk, at det kan blive genoprettet. Alle offentlige og store klinikker holde deres database, så kontakt det sted, hvor du gjorde det sidste vaccination. I denne klinik, vil du få en kopi af dokumentet.

Så selvfølgelig, hvis du overvåge sundheden for dit kæledyr og rettidig gøre alle de nødvendige procedurer og vaccinationer, vil du ikke have, og problemer med at få et pas til din hund eller kat.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.