Hjem og familieKæledyr

Elektronisk identifikation af dyr: sikkerhed først

"Indtil da jeg gik fremskridt til hidtil usete mirakler" - troede nogen. Men nogen vil sige: "Hvorfor denne indfald?!" Hvad er det for sådanne mikrochips, og hvad de gør, jo flere dyr? Prøv at forstå.

Hvad er skår og hvorfor det skal være et dyr?

I dag, den teknologiske udvikling, når den højeste værdi er den information, skår (identifikation) er stigende popularitet.

Chip i sagens natur - elektronisk kæledyr pas, som indeholder et unikt identifikationsnummer. I civiliserede europæiske lande, tilgængeligheden af chippen i et dyr helt på niveau med passet i person. Således hvert dyr er nødvendigvis udsat for skår.

I Rusland, dyrene chipping bliver bare relevant. Mindst fordi at bringe dyret til den, som enhver europæisk stat vil være umuligt uden tilstedeværelsen af en hund eller kats chip. Og vores borgere elsker at rejse, herunder med deres kæledyr. Og som et maksimum sikkerhedsmæssige årsager. Faktisk kan takket være chippen nemt at finde sin tabte ven spiegelske.

chipping procedure

Elektronisk identifikation af dyr er en elektronisk chip implantation under huden (kapsler). Oftest er det er implanteret i manken. Kapslen er så lille, at det ville være absolut ingen håndgribelige dyr. Det er skabt af materialer, der er biologisk kompatible med legemsvæv og ikke forårsager afstødning og allergiske reaktioner.

Chip indført ved hjælp af en speciel pistol. Proceduren er helt smertefri. Det forårsager ikke nogen ubehag i dyret.

Komme under huden på dyret, til sidst chip overvokset af bindevæv, som tilvejebringer dens ubevægelighed. Udenfor er det umuligt at finde en chip, og dermed dens tilstedeværelse vil kun kender ejeren af kæledyr.

Foretage dyreidentifikation bedre hurtigst muligt (betinget minimum alder - 5 uger gamle). En tidligere introduktion giver maksimal sikkerhed kæledyr i hele sit liv.

Information Storage System

Om dyr chipping der er rimelige spørgsmål. Hvordan er informationen fra chippen kan læses? Hvad garanterer opbevaring og pålideligheden af information eksisterer?

Information opbevaring chip har en særlig central opbevaring database (elektronisk hvælving). Den indeholder alle oplysninger om installerede PET-spåner. Store dyrlægeklinikker er yderligere opbevaring baser. Den vigtigste ting at være opmærksom på de dyrlæger, når de vælger opbevaring, - pålidelighed, effektivitet drift, muligheden for indtastning af data i en central database, og til den internationale butikken, muligheden for at gøre yderligere oplysninger.

For at læse information fra chippen, kræver en særlig scanner. Kan bruges på klinikker etablerede stationære enhed kan være en håndholdt bærbar eller endda håndholdte. Scanner er ekstraudstyr, uden at det er simpelthen umuligt at få oplysninger fra chippen.

De oplysninger, der gemmes på chippen er unikt og indtastes én gang. Elektronisk lagring garantere den absolutte fortrolighed.

Chipping af hunde

Hunde - dyr aktive og det meste af tiden er i bevægelse. Derfor er behovet for elektronisk identifikation er indlysende. Chip til hunde er en garanti for, at hvis dyret løber væk, tabt eller stjålet, vil du finde det lettere. På grund af den indførte oplysninger om ejeren, kan du nemt kontakte dem, blot ved at klikke scanneren på den foreslåede lokalitet af mikrochippen er placeret.

Også, ved grænsen til dyret uden at medbringe ekstra dokumenter i papirform. Efter alt, kan de glemmer eller mister en chip til hunde er altid et dyr.

Hunde chip indsættes i venstre side af halsen eller i midten af manken, subkutant. administration procedure er hurtig og smertefri. Forberedelser til skår er det samme som en normal injektion.

Chipping katte

Katte, som vi alle ved, elsker at gå af sig selv. Sommetider disse ture ender i tårer - dyret er tabt eller falder i de forkerte hænder.

For nylig, frivillige og ejere af katte praktiserende chipping. Denne procedure gør det muligt at beskytte Fluffy Mews og garantere deres tilbagevenden til deres sædvanlige opholdssted.

Det er også i kontakt med dyret til en dyrlægeklinik, der skal scannes, og lægen vil straks modtage de nødvendige data til den. Gøre oplysninger om dyret og værten er bedst maksimeret. Når data ændres nødt til at brug for at se en dyrlæge, der introducerede chippen.

Trods det faktum, at katte - mellemstore dyr, er indførelsen af chippen ikke få dem ubehag. Det tager kun et par minutter.

Chipping katte sikrer PET sikkerhed. Chip sæt til op til 25 år, der er, en gang for alle liv.

Hvor skal der installeres chips, og hvor meget koster det?

Chipping af dyr i dyrlægeklinikker udføres af erfarne specialister. Det er bedst at vælge en klinik, der sætter chips EU-standard. De læses som det område i Den Russiske Føderation og i udlandet.

Efter installation af chip-data indtastes i opbevaring base. Ejer udstedes et certifikat for anlægsidentifikator mærkat med en stregkode og chip nummer.

De gennemsnitlige omkostninger til flisning fra 600 til 2000 rubler. Prisen inkluderer procedure, og en mikrochip. Maksimal Prisen inkluderer afslutte dyrlægen derhjemme.

For et stille liv og et kæledyr ejer, for at vende tilbage til dyret under en nødsituation i sit hjem, for en smidig eksport til udlandet chipping vigtigt og nødvendigt. sikker procedure, hurtig, enkel. Det er bedre at betale et par timer tur til dyrlægen end senere at bruge en masse tid, penge og nerver, løse problemer, som kunne have været undgået.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.