Hjem og familieKæledyr

Newts i et akvarium: vedligeholdelse og pleje

Nu er det svært at overraske nogen skildpadder og fisk, der lever i dit hjem dam. En anden ting - de salamandre i akvariet. Vi kender disse skabninger er meget lille, og alle, fordi de er nataktive, og naturligvis møde dem er meget vanskeligt.

Newts i et akvarium med god pleje kan leve op til tredive år. Højre centenarians! Disse vandlevende salamandre er salamandere nære slægtninge og er under beskyttelse. Deres indhold er begrænset, men de fælles underarter (kam, alpine og echinated) kender til akvarister. I alt er der 10 arter af padder, der kan holdes hjemme.

Dette er en meget langsomme dyr. For dem er der ingen problemer med at fryse i én position og forbliver i denne tilstand i et par timer, og samtidig holde kun én støtte.

Newts i et akvarium: indholdet

Mange tror, at indholdet af padder - generende, og omsorg for dem er tidskrævende. Men det er ikke tilfældet. Under nogle viden til at passe disse dyr kan hver person.

Padder er koldblodede dyr. Den optimale temperatur for dit akvarium kæledyr - i intervallet 15-20 grader. Derfor kan der ikke være tale om varmesystemer, som anvendes til opvarmning af vand i akvarier, og desuden hjemmet dammen skal placeres væk fra varmeapparater. Den mest vanskelige at opretholde den ønskede temperatur i sommermånederne, når vejret er varmt.

Omfanget af levesteder

På trods af at alle de salamandre er padder, der er underarter, der lever udelukkende i vand, men mange kræver periodiske strejftog i landet. Hvis du planlægger at have repræsentanter for begge sorter, er det bedst at købe en Universal dvuhsferny akvarium. Det oprindelige design vil skabe de nødvendige betingelser for dyrene, og endda give dammen en vis eksotisme. Du kan bygge en tømmerflåde, ø fyld, og så videre. D. Optionerne kan være flere, alt afhænger af din fantasi og evner.

Newts i et akvarium godt og føler sig alene, men kan leve og grupper. Hvis du beslutter dig for at have et par tritonchikov, huske på, at hver af dem skal være mindst 12 liter vand. Derfor er det nødvendigt at tænke på forhånd om containeren af passende størrelse. Animal kendetegnet ved en almindelig fældning, hvorefter de straks æde sin gamle shell.

fodring af dyr

Bevidsthed om korrekt vedligeholdelse af deres kæledyr bør ikke være begrænset til disse forslag. Du skal også vide, hvordan at fodre salamander i akvariet, så dit kæledyr bedes du i mange år fremover.

Padder foretrækker levende foder: regnorme, snegle, røde myggelarver, larver, små rejer. Også elsker at spise frosne stykker af fisk, magert kød, nyrer, lever. Vi bør ikke glemme vitaminer. Til dine akvarium salamandre er ikke vokset fedt, du har brug for hver måned for at arrangere for dem at aflade dag.

Indholdet af fisk

Hold tritonchikov med akvariefisk er ikke nødvendigt på grund af kravene i temperaturforhold. For meget af en forskel. Hertil kommer, at sygdommen, der rammer fisk er dødbringende for padder og store fisk kan endda skade dyret, så de salamandre i akvariet bliver ikke sammen med de andre beboere.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.