Kunst og underholdningKunst

Boris Messerer: biografi

Boris Messerer tildelt mange titler, priser og udmærkelser. Han har fortjent den honorære titel af Folkets kunstner i Den Russiske Føderation, Order of Merit, er formand for sammenslutningen af kunstnere i teater, biograf og fjernsyn i Moskva.

Et karakteristisk træk ved hans arbejde er, at Boris aldrig har været et bestemt vektor, hvor han arbejdede. Han er en mand med bred udsigt og en enorm kreativ rækkevidde. Boris Messerer - en kunstner med et stort bogstav, som var aldrig på ét sted. Han er velkendt grafiker, billedhugger, staffeli, den bedste scenografi af både den sovjetiske og post-sovjetiske periode.

biografi

Messerer Boris Asafovich født 15 marts 1933 i Moskva. Aristokratisk efternavnet lød deres familier over hele landet. Messerer - et navn mindeværdig, legendarisk og kendt til denne dag.

Hans far var en koreograf, berømt sovjetiske balletdanser og underviser, og hans mor - en skuespiller af stumfilm og kunstner, hun også arbejdet i mange år som chefdesigner for Moskva Cirkus. I en sådan kreativ atmosfære og øget fremtidig legendariske teater kunstner, berømte russiske scenograf - Boris Messerer. Hans biografi fortsætter med at blive skrevet i dag.

Begyndelsen af en kreativ måde

Med ordene fra Boris Asafovich, fra sin far, arvede han operationen, og fra moderen - den kunstneriske vision af verden. Assaf M. (Boris far) var meget viljestærk og energisk mand, der selv dansede 1/80 af sin berømte koncert værelse "fodboldspiller". Og mor til den store teater kunstner var utroligt smuk kvinde med såkaldt aristokratiske skønhed.

Siden barndommen, Boris anderledes selvstændig karakter, kærlighed til frihed og deres egen mening. Det har altid været uden indflydelse af lærerne.

Når man måtte tage forlader skolen behov for de vigtigste beslutninger i livet: På hvilken universitet gør, Boris Messeser bange for at gå til brugskunst. Han frygtede, at han ikke kunne bestå eksamen og for at modstå de belastninger, så jeg besluttede at gå ind i Institut for Arkitektur. Og jeg har aldrig fortrudt det. Arkitektonisk universitet gav fremtiden for den legendariske scenograf en masse, og han er stadig meget værdsætter det.

maleri

Mange kaldet Boris Messerer ikke-konforme, men altid kaldte sig en kunstner af "rent vand". Selv i de 60 år Messerer Boris Asafovich betragtet som "kongen af Bøhmen Moskva". Stor legendariske kunstner er udstyret med en speciel, sjælden gave: drej almindelige ting i meningsfulde kunstneriske billeder. For eksempel kan en separat serie af malerier helliget de tilsyneladende normale husstand ting. Såsom strygejern, grammofoner, petroleumslamper. Men hver af disse punkter på hans lærred animacy og tilegne sig ny, nogle særlig betydning.

Boris Messerer er altid først og fremmest ønsket at tilslutte sig kunsten at være en berømt kunstner, men på samme tid, han var nødt til at ændre sit erhverv. Og overgangen fra kunsten at skildre virkeligheden maling teater kunstner links, især med sin store lærere og idoler: og med Fonvizin Tyshler, fordi der på det tidspunkt kunne billedet udelukkende blive solgt gennem Kunstrådet. Så snart synes selv den mindste antydning af en usædvanlig, innovativ tænkning, og billedet er det samme afvist.

Så frelse for mange kunstnere blev teater. Det er den samme vej, og derefter gik til den berømte russiske scenograf senere - Boris Messerer. Forestil det præsenteres senere i denne artikel.

teater

I dag er den berømte Borisa Asafovicha Messerera navn forbundet med mere end halvandet Hundrede drama, opera og ballet forestillinger i en række af både russiske og udenlandske teatre.

Hans første forestillinger iscenesat den legendariske scenograf på Moskva "Sovremennik". Forestillinger bragte det straks i front i teatralske kunst. I sidste ende, det var denne praksis gav Messerer stor erfaring og et stort navn.

Med sin hånd stadig binder disse fantastiske forestillinger, som "Carmen Suite" af Alberto Alonso, der bragte ideen om modernismen i Bolshoi Teatret, "The Queen of Spades", "aftale" og "Tredje ønske" i "Moderne". Performance "Så tavshed" i Moskva sovjetiske, "Suicide" og "Andrew" i Theatre of Satire og mange, mange andre.

Personlige liv

Det første ægteskab, som konkluderede, Boris Messerer, var efterbehandling med Nina. Ballet danser State Academic Bolshoi Theatre of Rusland gav Boris en søn, Alexander. Men ægteskabet mellem kunstner og skuespiller ikke profitere så glade, og de snart skilt.

Siden barndommen, Alexander Ninas forsøger at trække ham til ballet, men Boris sagde engang, at barnet ville være kunstner. Og så skete det. Legendary maler har bibragt til sin søn en følelse af farve, jeg lærer at vælge den rigtige sammensætning og tone. Med denne Alexander Messerer blev en berømt kunstner, der har en årlig udstilling af hans malerier.

Hans anden hustru, Bella Akhmadulina Boris mødtes i 1974. Historien om deres lykke, der varede indtil død hans elskede, men stadig lever og ånder i hendes digte og hans malerier.

Den kærlighedshistorie Boris og Bella

Bell var en berømt digter og forfatter. De mødtes ganske spontant og tilfældigt i House of Cinema, beliggende på Kog Street. Nu er der et teater skuespiller.

Boris Messerer var bare fascineret af det. Bell vandt hans hjerte ved første øjekast, da jeg gik i biografen hus i sneen med snefnug på håret. Før mødet med din favorit Boris har ikke læst hendes digte og vidste ikke engang, at hun var en berømt digter.

Efter de mødtes, han stadig bare ikke ønsker at læse hendes digte, fordi forfatteren var altid omkring en masse mennesker. Og aldrig var umuligt at forstå disse mennesker, som beundrede, om poesi, eller den mest Bella. Boris ønskede ikke at blive en af de fans.

Når han vendte hjem efter arbejdsdagen dag, kunstneren fundet Bella skrive et digt. Så for første gang efter at have læst hendes skabelse, Boris greb den første tilgængelige under armen negle og naglet et stykke papir med hende til loftet. Så han hænger fyrre år.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.