Kunst og underholdningKunst

Skriften på maleriet Vasnetsov "Alenka" for skolebørn

Før du skriver et essay om et maleri Vasnetsov "Alenka", kan du se forfatteren bio, at kende baggrunden for oprettelsen af et mesterværk, så udforske landskabet beskrivelse, heltinden. Så det skriftlige arbejde vil være grundig og interessant.

Biografi af kunstneren

Viktor Mihaylovich Vasnetsov blev født 3 maj 1848 i Vyatka provinsen, i landsbyen Lopyal. Fra 1858 til 1862 år blev uddannet på en religiøs skole, så han dimitterede fra Vyatka Theological Seminary. Drengen lærte det grundlæggende i kunstneriske håndværk med en lærer for kunst gymnastiksal N. G. Chernyshevym. Derefter flyttede han til St. Petersborg 1867-1868, Victor tager maleri lektioner fra I. N. Kramskogo på tegneskole. I 1868 indskrevet han på Kunstakademiet, hvor han dimitterede i 1873

I 1869 Vasnetsov begynder at udstille deres udstilling, 1893 Victor M. Fuld Medlem af Academy of Arts.

I sit arbejde, VM Vasnetsov bruger forskellige genrer. Han begyndte som maler af indenlandske scener, hvilket skaber et billede af "Military telegram", "Balagan i Paris", "Fra lejlighed til lejlighed", "Book shop". Derefter bliver det vigtigste fokus for hans arbejde Epic-historiske temaer. I denne genre, kunstneren malet et billede: "Ivan Tsarevitj på Grey Wolf", "Knight at the Crossroads", "Heroes", "Alyonushka".

Hvis den studerende vil blive bedt om at skrive et essay om at male Vasnetsov "Alyonushka", kan du starte med en kort biografi af forfatteren, så fortæl os, hvornår dette maleri blev oprettet. Kunstneren malede det i 1881. Det forestiller Alyonushka, Vasnetsov malede ikke blot billedet af pigen, gav hende sindstilstand, men også ved hjælp af natur gjorde det klart for publikum stemningen i billedet.

Historien om at skrive et mesterværk

Viktor Mikhailovich begyndte at arbejde på lærred i 1880. Maleriet V. M. Vasnetsova "Alenka" begyndte at udvikle sig i Abramtsevo, på bredden af Vorya flod, dam Akhtyrka. Hvis vi sammenligner Abramtsevo naturlige landskaber med kunstnerisk male en fe tema, kan du finde en masse ligheder, denne kyststrækning, mørke vand, træer, buske.

Det er under sådanne forhold, og hovedpersonen er triste malerier. Kunstneren fortalte os, hvordan ideen om maleriet blev født. Siden barndommen vidste han eventyret "Om søster Alyonushka og Ivanushka Bratz." En dag, gå på Romney, kunstneren mødte en pige med hendes hår. Hun fanget fantasien af skaberen, så han sagde Viktor Vasnetsov. "Alenka" - tænkte han. Hun var fuld af sorg og ensomhed.

Under indtryk af dette møde, kunstneren tegnede en skitse. Hvis man ser på det, er det klart, at det er denne pige blev hovedpersonen i billedet. Disse store triste øjne, mørke rande under dem, der viser, at unge skabning ikke får nok søvn, da det var nødvendigt at få op tidligt, arbejde hårdt.

Historien i billedet

Det skriver på maleriet Vasnetsov "Alyonushka", og du kan starte med en historie om plottet. Som nævnt ovenfor, blev lærredet skabt under indtryk fortælling, Abramtsevo landskaber og møde med den unge bonde.

Du kan derefter gå til historien, der er afbildet i billedet - Alenka. Vasnetsov malet en ung pige, der sidder på en stor sten på bredden af dammen. Hun adspredt kigge på vandet, øjne fulde af sorg og sorg. Måske var hun at se på vandoverfladen, og spekulerede da hendes elskede bror, forvandlet til barnet, vil igen blive en dreng. Men dammen er tavs, ikke besvarer de dybeste spørgsmål.

Beskrivelse af hovedpersonen

Pigen er klædt i en simpel russisk tøj, det barfodet. På det - jakke med korte ærmer og russisk sundress. Fra under det kan du se bunden skjorte. Det var så klædt bonde i Rusland. I denne skjorte går i seng, eller nogle gange badet i varmen. Så jeg var klædt og Alenka, malet Vasnetsov den berømte eventyr karakter med lidt pjusket. Tilsyneladende, hun har brugt lang tid på bredden af dammen, ser ind i vandlevende afgrunden.

Hun var ikke ser, ser foran sig, ydmygt bøjede hovedet i hænderne. Jeg vil gerne til sidst fjernet den onde magi, Alionushka ånd svæver og gik hjem i godt humør. Men det dystert billede af maling ikke tillader håb for det.

landskab

Den studerende kan fortsætte med at skabe et essay om at male Vasnetsov "Alenka" beskrivelse af naturen. Det spiller en vigtig rolle i historien og hjælper med at forklare hans drama. Det omkringliggende landskab, samt pigen, fuld af sorg og sorg, han dyster.

I baggrunden ser vi en granskov, er det skrevet i mørke grønne farver, som giver det en luft af mystik.

Fra den mørke vandoverfladen blæser koldt, er det klart, at dammen er sat i forhold til barnet uvenligt. Bit optimistisk notok indført i vandig landskab grønne blade af siv, der er placeret i nærheden af karakter. Alyonushka surround Osinki og venlige, de tilføjer også lidt af regnbuens farver. Når akkumuleres let brise, deres blade raslende, som om at sige pigen, at hun ikke var ked af det, at alle vil være godt. Alt dette transporteres ved hjælp af olie maling og lærred VM Vasnetsov.

"Alyonushka" sammensætning, den sidste del

Ved slutningen af forfatterens arbejde studerende vil drage konklusioner. I denne del af arbejdet kan være at skrive ordene fra kunstneren selv, der sagde, at han i form af Alyonushka sammenfattet den åndelige skønhed russiske kvinder.

Hvis essay spurgt studerende på junior klasser, vil de fortælle om sin vision af billedet, og i slutningen af arbejdet vil fortælle, hvad der vil ske næste. Lad konklusion bliver iriserende, ligesom et eventyr. Alyonushka til sidst mødes en elsket, at gifte sig med ham. Den knægt igen blive til Ivanushka, og alle vil leve i fred, kærlighed og harmoni!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.