TravelingRetninger

Berømte attraktioner i Milano

Den næststørste i smukke Italien, en smuk by i Europa - Milano. I dag er det en stor økonomisk, industri-, transport- og kulturelle centrum af landet. Hertil kommer, Milano - er den anerkendte hovedstad europæisk mode.

Sammen med Rom, det er den ældste by i Italien. Når du er i gamle keltiske bosættelse var på sin plads. I historien om Milano, de regerede alle de europæiske erobrere - romerne, gallere goterne og herskere Frankrig, Østrig og Spanien. Alle af dem har efterladt spor af deres aktiviteter på det område af byen, så seværdighederne i Milano er en stor arkitektonisk, kulturel og historisk værdi.

Den mest berømte monument af arkitektur i byen, som er dens symbol - Milanos domkirke. Det er beliggende i hjertet af byen, er det en kompleks gotisk struktur.

Udforske seværdighederne i Milano, kan du ikke glip af muligheden for at se med egne øjne den berømte over hele verden La Scala Opera. Det blev bygget i 1778. Det er den største kulturelle centrum, som kan prale af ikke blot Milano. Italien og attraktioner , som er kendt langt ud over landets grænser, er med rette betragtes som et symbol på landets La Scala. Italienerne er stolte af de største opera scenen.

Den berømte Basilica di Santa Maria, bygget i det femtende århundrede, er interessant for sin unikke kuppel arbejde D. Bramante. Lige foran kirken er et populært underskønne med en unik fresco "Den sidste nadver" børste Velikogo Leonardo da Vinci.

Hvis du ønsker at udforske de kulturelle seværdigheder i Milano, du først nødt til at besøge den største kunstgalleri i byen - Pinacoteca di Brera, som er beliggende i et palads i den nordlige del af Milano. Samlingen blev grundlagt i slutningen af det attende og begyndelsen af det nittende århundrede, da byen blev regeret af den franske og østrigerne. Det var på dette tidspunkt viste der sig den vigtigste levn af udstillingen - "Ægteskabet af Jomfru" (Rafael). Den Pinakothek udstiller 38 værelser med unikke kunstværker.

Seværdigheder i Milano - er ikke kun museer og kunstgallerier. Byen er kendt for sine kirker, katedraler, templer og basilikaer. Mod vest er basilikaen St. Ambrose. Det er den ældste kirke i byen. Ifølge legenden, blev det bygget Saint Ambrose i år 386 på gravpladsen af de gamle kristne - romerske ofre forfølgelse. Så blev det kaldt Basilica of the Martyrs. Senere blev bygningen ombygget mange gange, og i 1099, er det i fuld overensstemmelse med den romanske stil.

Ved basilika bygget ud to klokketårne. Inde i bygningen er dekoreret med en unik og meget værdifuld mosaik forestillende Kristus Pantokrator (13. århundrede). I 1943, under bombningen af basilikaen blev alvorligt beskadiget, at genskabe det tog mere end ti år.

Det er usandsynligt, at du vil lykkes i en enkelt tur for at se alle seværdighederne. Milano - en by, som du kan udforske livet.

Der er mange store supermarkeder og meget små butikker af kendte modehuse. De bedste butikker er placeret i Via Montenapoleone, der udkom i Milano i det attende århundrede.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.