LovOverholdelse om regulering

Filling cards T-2: prøve. Personlig medarbejder kort

Med hensyn til personaleafdelingen medarbejdernes ansvarsområder omfatter fyldning af kort af T-2. blindprøve og en korrekt anvendelse af de nødvendige oplysninger er en forudsætning for korrekt registrering.

Regler for registrering af ansatte

Rekruttering af personale, som regel ledsaget af en samling af visse dokumenter. Det er nødvendigt for de mest komplette og omfattende regnskabsmæssige personale. Filling cards T-2 (prøven kan ses nedenfor) er fremstillet umiddelbart efter undertegnelsen af størrelsesordenen direktør for ansættelse af medarbejderen.

Bedre at gøre det hurtigst muligt, således at det rigtige tidspunkt havde alle de nødvendige oplysninger til rådighed. Påfyldning kort T-2 (prøven er i artiklen) er obligatorisk for alle nyankomne arbejdstagere, uanset deres stilling, erhverv og kategori. For ægtheden af de oplysninger indført af den ansvarlige personale medarbejder, der er involveret i registreringsprocessen. Alle data bør tages kun fra pålidelige kilder og dokumenteres. Når du udfylder de relevante afsnit er det tilrådeligt ikke at lave fejl, så senere var der ikke behov for at foretage rettelser eller justeringer.

informationskilder

Påfyldning cards T-2, en prøve og som er gengivet i artiklen er baseret på et obligatorisk pakke af dokumenter, som en ny medarbejder er i beskæftigelse. Foretag passende personale medarbejder kan optage kun hvis de er tilgængelige:

 • pas (eller et andet dokument, der kan certificere identiteten af en person);
 • militær ID (kun for mænd);
 • beskæftigelse historie;
 • et dokument vidner til uddannelsesinstitutionen;
 • andre dokumenter, der bekræfter kvalifikationer eller ekspertise;
 • certifikat af folkepension forsikring.

Hertil kommer, at der er behov for registrering:

 • selvbiografi;
 • ordre (efter et job);
 • kontrakt (arbejdskraft).

I betragtning af de forretningsorden og detaljerne i virksomheden, at arbejdsgiveren har ret til at anmode om andre dokumenter fra en borger. Dette kan være en lægeerklæring eller oplysninger om tilstedeværelsen (eller fraværet) af en straffeattest. Under alle omstændigheder, at det er nødvendigt at give den ønskede skal bekræftes af de love, dekreter eller bestemmelser i de relevante myndigheder i den russiske regerings oplysninger.

godkendt form

I øjeblikket i vores land anvendte personlige kort T-2 formular er godkendt af resolution №1 russiske State Statistik udvalget 5. januar 2004.

Denne formular indeholder obligatoriske ti sektioner, hvilket afspejles så fuldstændigt som muligt alle oplysninger om medarbejderen:

 1. Generel information.
 2. Data om militær registrering.
 3. Oplysninger om beskæftigelse og forskellige oversættelser.
 4. Data om certificering.
 5. Oplysninger om faglig udvikling.
 6. Oplysninger om modtaget i de arbejdsprocesser belønninger og forfremmelser.
 7. Data om ferie.
 8. Sociale ydelser til medarbejderen.
 9. For mere information.

Med alle disse oplysninger, et personligt kort T-2 er et ideelt middel til regnskab. Det har alt, du behøver at vide om medarbejderen. Desuden er de nødvendige tilføjelser konstant bliver gjort i de enkelte afsnit i dette dokument. Således på det rigtige tidspunkt, selskabets ledelse, uden at løfte en privat sag, er i stand til at komme på medarbejderen alle nødvendige oplysninger.

retsstaten

T-2 - personlige kort af en medarbejder, hvor alle detaljer er registreret i en bestemt rækkefølge. Efter påfyldning de rå data, som er placeret i de to første afsnit, personaleafdelingen arbejdstager har sin egen signatur for at bekræfte deres ægthed. Det samme har at gøre og ansat personale.

Personale, til gengæld skal sikre tilgængeligheden af nødvendige underskrifter. Ellers kan hans uopmærksomhed betragtes som en grov overtrædelse af loven. I løbet af denne skødesløse medarbejdere bliver nødt til at svare, ikke kun til ledelsen af selskabet. Sådanne handlinger falder ind under artikel 5.27 i den administrative kode for Rusland og true helten i en bøde. Desuden skal man huske, at T-2 (personlig arbejdstager kort) - et dokument, der kopierer oplysninger om medarbejderen lavet til projektmappen. Og på baggrund af punkt 12 i regeringens beslutning №225 fra 2003/04/16, bør borgeren gøre sig bekendt med disse oplysninger. Bekræftelse af denne kendsgerning er hans underskrift på kortet.

Korrektion af data

Særlig opmærksomhed bør være ændringer i kortet T-2. Her skal personaleafdelingen medarbejderen være meget forsigtig.

For at gøre juridiske ændringer (ændring af efternavn eller opholdssted), der er en teknik, der består af tre trin:

 1. For det første skal HR medarbejder anmode det oprindelige dokument på grundlag af hvilken han bliver nødt til at foretage justeringer, lave en fotokopi af det og sætte det i en privat sag.
 2. Strike ud en linje af oprindelige oplysninger og skrive en ny.
 3. I nærheden af det er nødvendigt at skrive sætningen "Ændring", derefter angive sin position og sætte sin underskrift til sin fulde afkodning.

Hvis det er en fejl, der er ophavsmand til handling er begrænset til indførelse af pålidelige oplysninger. Forkerte oplysninger på samme tid, du bare nødt til at krydse ud. Det er ønskeligt, at en sådan situation opstår så lidt som muligt, da flere fejl kontrolmyndighederne betragter som en forsætlig overtrædelse. Straffen for denne overtrædelse er mere alvorlig allerede.

elektronisk version af

For at forenkle arbejdet i personaleafdelingen medarbejderen arkivskab. Med det, kan han til enhver tid at finde oplysninger om hver af dem, der arbejder i virksomheden. For at gøre dette skal han først udfylde kort af T-2. Med udviklingen af teknologi i mange virksomheder højtstående embedsmænd foretrækker at e-mail-konto. Dette gør det muligt i væsentlig grad at lette tidspunktet for søgningen.

Sådanne handlinger betragtes ikke som en overtrædelse. Alle er fri til at gøre som han ønsker. Men ud over den elektroniske database for personale officer bliver nødt til at være endnu en simpel dokument, oversætte oplysningerne på papir. Et sådant krav er kun rimeligt, at overveje behovet for en underskrift arbejdstageren. Sæt det i computeren, kan han ikke. Det er grunden til papirudgaven af dokumentet også skal være til stede. Desuden bør vi ikke glemme, at disse oplysninger skal opbevares ved anlægget i 75 år. Med søgning elektroniske medier til de nødvendige data vil altid medføre nogle vanskeligheder.

Finesser af at udfylde formularen

Enhver personale arbejder ved, hvordan man udfylder det personlige kort T-2. I princippet drift er enkel. Det er kun nødvendigt at danne en klar informationsoverførsel fra den relevante kilde.

Ved udarbejdelsen af et sådant dokument, du har brug for at huske nogle vigtige punkter:

 1. Hvis en medarbejder kombinerer forskellige erhverv, idet der kun to positioner, så er det nødvendigt at have 2 kort.
 2. I nogle tilfælde er der behov for reduktioner. Dermed er ikke forbudt. Kun nødt til at overholde almindeligt anerkendte krav.
 3. I Y, når medarbejderen uddannelse hos arbejdsgiveren, dette faktum være sikker på at specificere. Disse oplysninger kan så tjene som grundlag for tilbagebetaling krav, brugt nu.
 4. I intet tilfælde kan ikke tillade ansatte til selvstændige færdiggørelse kort. En undtagelse kan kun være tilfældet, når det gør rekrutteret personale officer.

Resten af processen med at udfylde kortet er en konventionel manuel betjening. Med den rigtige tilgang til erhvervslivet, bør det ikke medføre nogen komplikationer.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.