LovOverholdelse om regulering

Sådan får hvid billet: drøm og virkelighed

Hvid kort - er drømmen om næsten alle moderne mandlige alderen mellem 18 og 27 år, efter rygter om uro i hæren selv børn hørt i dag. Og selv hvis det lykkes dig at ignorere indkaldelsen til den militære hvervning kontor i 9 år, er din fred stadig truet. Ifølge loven, hvis den kendsgerning, unddragelse fra militærtjeneste for at finde ud af, hvornår du vil være ældre militær alder, så er du stadig venter på strafferetlige og administrative bøder.

Men der er grupper af mennesker, som af den ene eller anden grund er afhængig fritagelse fra hæren. Disse omfatter især mennesker med bestemte sundhedsmæssige problemer, eller unge med en videregående uddannelse, der arbejder for statsejede virksomheder, eller børn af mennesker, der døde under militærtjeneste. Efter at have passeret den medicinske bord draftee bare kan få et hvidt kort og fra den dag til "sove temmelig let" at få et visum eller kørekort, selv om det hele afhænger af årsagen til hans manglende evne til at tjene.

Er han hvid?

Udtrykket "hvide billet" tales, og farven af dokumentet er faktisk rød. Der er to primære versioner af oprindelsen af dette udtryk. Ifølge den første billet af farverne virkelig skilte sig ud i de før-revolutionære russiske rekrutter, der ikke kunne opfylde sin pligt til sit land af helbredsmæssige årsager. Ifølge en anden version, "hvide" det blev kaldt i Sovjettiden grund af det faktum, at faktisk det forblev tom, og kolonnen dedikeret til det sted, hvor tjenesten blev ikke udfyldt.

Kategorier egnethed til tjeneste

Som i dag, efter passage af en medicinsk bord værnepligtig tildelt en af fem kategorier af hylde:

  1. "A" - i form uden nogen restriktioner for militærtjeneste og er underlagt værnepligt.
  2. "B" - fit med mindre restriktioner (kan kun tjene i visse kampvåben).
  3. "B" - er ikke omfattet af værnepligten i fredstid.
  4. "G" - midlertidigt uegnet, den periode er bestemt af sygdommens sværhedsgrad, og efter en forsinkelse på handling er påkrævet for at gennemgå en lægeundersøgelse gentaget.
  5. "D" - uegnet til tjeneste eller i fredstid eller i krigstid.

Som du ved, "B", "G" og "D" og er hvide. For disse rekrutter "unddragelse" af hæren er obligatorisk ved lov.

Risikoen for "belobiletchiki"?

Det bør erindres, at for den ulovlige modtagelse af billetten hvide personen er strafferetligt ansvarlig i henhold til artikel 290 i straffeloven i Den Russiske Føderation, samt modtageren af bestikkelse. I bedste fald vil det pålægge en bøde, der er 15-90 gange størrelsen af hans bestikkelse, og i værste fald - vil slutte i fængsel i 2-12 år, og tvunget til at betale en bøde på 10-70 gange dens volumen. Og den "split" for at få en bestikkelse til en officiel maj til enhver tid.

Hertil kommer, at den hvide billet ikke tillade staten at arbejde. Nogle gange dem, der er frigivet fra tjeneste, kan ikke få et kørekort, visum i nogle lande, og retten til at bære våben (herunder jagt). Siden 2003 har hvide billet og begyndte at være forbundet med HIV-smittede mennesker, narkomaner og homoseksuelle. Men når bestikke dig er der ingen garanti for, at en sådan klausul ikke vil blive skrevet i din "befrielse". Derfor er velmente, er det virkelig du behøver, er en "branded" for livet.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.