SundhedStomatologi

Drug "Holisal". Anmeldelser. instruktion

Medikamentet "Holisal" hvoraf kun positiv feedback, er en kombineret middel, der anvendes i tandpleje, har antiinflammatorisk, analgetisk, antimikrobielle handlinger.

farmakologiske egenskaber

Fremstillingen omfatter cholinsalicylat, i anvendelsesområdet den producerer analgetisk, antiinflammatorisk virkning. Denne komponent hæmmer den funktionelle aktivitet af makrofager, neutrofiler, cyclooxygenaseaktivitet, produktion af interleukin-1, prostaglandin-syntese. I surt og basisk medium cholinsalicylat udviser antimikrobiel, antifungal aktivitet.

Inkluderet i medicin antiseptisk tsetalkoniya chlorid rezultativen relative grampositive organismer, svampe, vira, i mindre grad - Gram-negative organismer. Metiloksibenzoat og propylhydroxybenzoater indeholdt i gel-baserede "Holisal" betyder (anmeldelser giver et godt estimat af lægemiddel), også producere antibakterielle og antifungale virkninger. Due medikament gelbase sidder fast på slimhinden i munden og er ikke vasket væk af spyt.

Absorberes hurtigt og trænger til nerveender af lægemidlet "Holisal". Anmeldelser viser, at efter kun to eller tre minutter efter påføring af smerten går væk, og den smertestillende virkning opretholdes i forskellige mennesker fra tre til otte timer.

Indikationer for brug

I tandlægepraksis bruger stoffet til behandling af infektiøse og inflammatoriske, inflammatoriske og trofiske, ulcerøse og nekrotiske sygdomme af slimhinderne i munden. Antallet af sådanne patologier indbefatter stomatitis af forskellig ætiologi, oral candidiasis, cheilitis, periodontal sygdom, gingivitis, allergisk reaktion, skader på slimhinderne i munden. Til smertelindring foreskrevne midler "Holisal" begyndervanskeligheder hos børn, iført tandproteser, kirurgiske indgreb.

Sammensætning, struktur

Lægemidlet fremstilles i form af en gel. I 1 g af præparatet indeholder cholinsalicylat (vandfrit) 87.1 mg i vægt, tsetalkoniya chlorid 0,1 mg i vægt. Hjælpestoffer er ethylalkohol, metiloksibenzoat, glycerol, anisolie, propylhydroxybenzoater, gidroksiltsellyuloza, renset vand.

dosering

"Holisal" er beregnet til udvortes brug medicin. Anmeldelser har rapporteret, at det tåles godt af patienter. Medicin bør gnides ind i ramte område af slimhinderne to eller tre gange dagligt (før / efter måltider, ved sengetid). Voksne er tilstrækkelige til at anvende en strimmel af 1 cm gel, børn -. 0,5 cm Til behandling af periodontal sygdom skal gnide gelen ind tandkødet, at indføre den i den tandkødslomme eller anvendes som et kompres 1-2 gange om dagen. Læge sætter individuelt behandlingens varighed.

bivirkninger

Normalt er det ikke give bivirkninger medicin "Holisal". Anmeldelser af individer rapporterer, at inden for ansøgningen har set en brændende fornemmelse, men det var kortvarig og holdt deres egne.

Kontraindikationer

Personer med kendt overfølsomhed over for ingredienserne indgår i sammensætningen, ikke ordinerende læger "Holisal". For børn i det første år af livet, gravide og ammende kvinder, er dette stof angives imidlertid ordinere det med forsigtighed.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.