HjemlighedHavearbejde

Adskillige måder at sæde violet værelse

Emnet for vores dagens samtale vil ændre sig, og gengivelsen af en af de mest elskede og populære i vores land stueplanter. Det handler om den violette.

Misforståelser novice gartnere

Ganske ofte nye til havebrug begå den samme fejl af. De mener, at det er nok til at købe en plante, sæt gryden i en lys plads, godt vandes blomster, og han vil længe for at behage sin herre hurtig blomstring og sundt udseende. Dette er imidlertid ikke helt korrekt. Over tid, vil dit kæledyr være tæt på sin pot, det begynder at visne, betydeligt bremse dens vækst. Dette gælder fuldt ud for den elskede blide violet. Hvad gør man i sådanne tilfælde, at hjælpe planten? Erfarne avlere vil gøre en dom straks: det er nødvendigt en transplantation. Hvordan til sæde violet værelse? Dette vil blive diskuteret nedenfor.

Hvorfor har vi brug for en transplantation

Violet værelse behov årlig siddepladser. Proceduren er nødvendigt ikke blot at sikre, at denne skønhed er fortsat med at blomstre hurtigt, men også for at skjule de grimme bliver nøgne trunk planter, samt til dyrkning af nye, unge skud.

Reproduktion af violet blad

Det er den mest almindelige måde. Vil du lære , hvordan man sidder violet blad? Først og fremmest huske, at dette bør ske i foråret eller sommeren. Det er nu godt se på din voksne anlæg. Til avl du får brug for en skærende medium størrelse, påvirkes ikke af sygdomme eller bakterier. Fra den voksne plante er det bedre at tage den anden fra den nederste række. Hvis stilk du give til venner, og ved transport det er lidt podvyal, sænk den helt i varmt kogt vand (25 grader), og tilføje lidt mangan, så løsningen blev lyserød. Lad arket i to timer. Så fjerne det, lufttørre og tage en pæn snit i en afstand på op til fire centimeter fra hinden.

rode ark

Hvis du ikke ved, hvordan man sidder violet hjemme og gøre det for første gang, lytte til vores råd. Sætte en stilk i en lille beholder (fortrinsvis fremstillet af mørkt glas) forsvares med vand og dække det med pakken. I vand, tilsæt aktiveret trækul tablet. Det vil ikke tillade at udvikle skadelige mikroflora. Vand bør ikke ændres, vi bare nødt til at tilføje den efter behov. Når dine stiklinger vil være første rødder, hvis længde er ca. 2 cm, det kan plantes i en blanding jord. Glem ikke om dræning påkrævet.

Så har du lært at sæde violet, rode en skæring i vand. Hvilke andre metoder er der?

Rode i substratet

Denne metode sikrer næsten 100% spiring skæring. Som sæde violet rum, rode det i underlaget, og hvorfor denne metode giver så gode resultater, er vi nu se det i øjnene. Starten: Denne indstilling er især godt, hvis du har en svag eller plantemateriale lånt fra et meget ungt træ stikkontakt. Hertil kommer, er den ideel til avl af miniature arter. Desuden er metoden betydeligt reduceret spiring, stilk meget hurtigere det giver rødder.

Bruge små plastpotter (ikke mere end fem centimeter i diameter). Til dette formål egnede plast 100 grams bægre. Nederst pour dræning eller små stykker af skum fra oven - jordblanding (anbefaler brugen af færdigblandede formuleringer). Centreret plante en ungt træ.

Siddende "kids"

Fra novice gartnere kan ofte høre spørgsmålet om, hvordan man sidder violet efter fremkomsten af "børn." I virkeligheden er det ganske let at gøre. Når i bunden af de skære dine planter vil være processer, der nåede 4-5 cm, bør de blive siddende i separate potter. Jorden på samme tid skal være lidt fugtig. Fjern stilkene fra jorden og meget forsigtigt adskille de "kids", således at hver af dem har fået en del af rødderne. Hvis de har ikke alle nået den ønskede størrelse, så tag kun de største. Sapling plantet igen at få en anden bølge af "børn." Processer med gode sunde rødder kan plantes direkte i blandingen jord. Jorden med dem er bedre ikke at fjerne - så de er lettere at slå rod.

stikkontakter transplantation

Lad os nu diskutere, hvordan at sæde violet unge rosetter. Når de når en størrelse på omkring to gange diameteren af potten, bør de transplanteres til en roomier tank (med en omkreds på omkring syv centimeter i diameter). Nok til at gøre håndtering - med andre ord, at flytte blomsten, ikke obtryahivaya jordovn værelse, og tilsæt den nødvendige mængde af blandingen i bunden af en stor porcelæn. Hvis anlægget er ikke meget stabilt - placere det øverste lag af tørvemos, som bør ændres, som det er salt kontaminering. Hvis der efter at Bush ikke blive mere stabil, bruge konventionelle tandstikkere. Sæt dem mellem bladene af blomsten tættere på centrum stikkontakt. "Baby" (unge) blade fjernes efter fremkomsten af den ægte vare.

Pereukorenenie violer

Som sæde violet når det kræves kun at re-root det? Simpelt nok. Riv de syge blade gulnede. Hvis der er for mange af dem, fjerne hele nederste række. på plads remote skader blad pour pulver af aktivt kul (fundazol kan anvendes). Derefter blev en skarp kniv til at skære muffen under den sidste række af 1 cm og rense den fra kork lag. Efter at hun med succes slå rod i jorden.

Dette kan gøres på forskellige måder. Du ved allerede, hvordan til sæde violet rodfæstet skære i blandingen jord. Princippet er det samme - er uddybning, tilsættes perlit (1: 3) i vådområder, plantet socket. Beskæftigelsesmaterialer vil vare omkring en måned. Må ikke bekymre dig, hvis de nederste blade lidt obmyaknut. Ingen grund til at tage anlægget ud af jorden. Da han vil begynde at dukke op de første rødder, vil bladene komme sig. Vanding bør kun jordblanding som det tørrer. Alt for fugtig jord er skadeligt for unge planter.

Cut stikkontakt kan rode og vand, samt stiklinger. Hold øje med væskeniveauet, og blæse nogle, hvis det er nødvendigt.

I dag du lært at sæde violet rum på forskellige måder. Vi håber, at dette vil give dig mulighed for at nyde udsigten over smukke og sunde blomster.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.