HjemlighedHavearbejde

Gule blade af tomat kimplanter? Find ud af årsagen

Du plantede de planter, omsorg for hende, godt vandes, men en gang opdagede, at bladene bliver gule i tomat frøplanter. Dette er den første advarsel planter, hvad der skete med ham, at noget var galt. Det er værd at være opmærksom, hvis der i fremtiden ikke ønsker at miste en stor del af den planlagte høst.

Hvorfor gule kimplanter

Ganske ofte, avlere har at gøre med en række sygdomme, der påvirker afgrøden. Men forskerne gennemført en række forsøg, og fandt, at de gulnede blade af tomat kimplanter af flere grunde.

- Ustabilitet temperatur, pludselige ændringer kan påvirke frøplanter. For at genoprette starten at overholde ventilation tilstand.

- Manglende lys kan også påvirke de gulnede blade. Sollys er afgørende for fotosyntese, så øge sin adgang til anlægget.

- Mangel på essentielle næringsstoffer i jorden fører til forkrøblede planter. For at undgå dette, blot swipe gøde jorden med nitrogenholdige gødningsstoffer eller kogødning (1:10).

Før plantning af nye frø af tomat tilbringe deres racer behandling skaber kaliumpermanganat (kaliumpermanganat). Selv medium styrke opløsning kan neutralisere frø af mulige forårsagende midler, vil give yderligere beskyttelse, en markant nedsættelse af risikoen for sygdom. En sådan løsning med sprayen kan sprøjtes og unge skud af frøplanter.

Gule "voksen" kimplanter

Nogle gange, selv efter at have foretaget alle nødvendige vedligeholdelsesarbejder efter plantning planterne i jorden bladene bliver gule i tomat frøplanter. I dette tilfælde skal du tjekke flere årsager til gule blade.

Hvis anlægget nulstiller kun de nederste gulfarvning blade, det er en normal naturlig proces. tomater får således slippe af unødig ballast til dem, at alle kræfter og safter gik på dannelsen af blomsterstande og frugter.

Situationen er anden sag, hvis de gulnede blade af tomat kimplanter ikke alene lavere, men også den øvre og hele planten ser svag og sløv. Årsagen til dette kan være svampeinfektion (Fusarium). Det vigtigste særkende for sygdommen - stamceller revnet i steder og sortfarvning.

Beskadigede planter spare ikke længere arbejde, så grave dem op og brænde, og de resterende frøplanter bedre behandle biologiske produkter til forebyggelse af sygdommen. For at neutralisere jorden, tilføjer gødning rig på kalium og fosfor.

Selv de bedste sorter af tomater kan blive udsat for sådanne sygdomme såsom kartoffelskimmel. Fremkomsten af brune pletter på bladene, gulfarvning og tørring af beviser for, at planten er inficeret med denne sygdom. Den virus kan være forholdsvis let at overvintre i jorden på plantedele, og i foråret påvirker unge frøplanter. I (brug drypvanding vanding) forhindre sygdomsprocessen tomaterne fungicide midler, Bordeaux blanding, og også reducere jordfugtighed.

Husk, det er bedre at forebygge forekomsten af sygdommen, end at fjerne det. Rettidig behandling af tomatplanter med ordentlig pleje, vil give dig mulighed for at samle en rig høst af tomater.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.