TravelingRetninger

FCO lufthavn - en mystisk kode: hvad gjorde han skjule?

Alle rejsende er opdelt i begyndere og erfarne. For nogle er der intet svært at beskæftige sig med køb af billetter, finde vej i en fremmed by på den anden side af verden eller at dechifrere de forvirrende tegn. Men andre forvirrer hvert nyt ord i rejseplanen og notation internationale lufthavn. Men for begyndere denne kategori af turister vil helt sikkert være nyttigt for dagens artikel.

FCO lufthavn - mystisk Da Vinci Code

Italien er berømt ikke kun for sin kulturarv, men også puslespil at alt ånder i denne gamle land. Hvis du kommer til at ære hans besøg i Firenze og raffineret statelige Rom, derefter på din billet præcis værd uforståelig kode FCO. Hvilken lufthavn gemmer sig under disse bizarre breve? Skal jeg være bekymret turister, der rejser til Rom og forsøge at behandle det endelige ankomst på italiensk jord?

Hver billet rejseplan kvittering og turist, der går til hjertet af Italien, er indskriften FCO (Lufthavn). Decifrere denne kombination er enkel: tre latinske bogstaver indikerede Roms lufthavn "Fiumicino", som kommer næsten alle udenlandske turister. Den anden navn på lufthavnen gav Velikiy Leonardo da Vinci.

Hvorfor har jeg brug for koden for tre bogstaver?

Hver lufthavnen har sin egen kode, altid består af tre latinske bogstaver. Denne værdi er angivet på interne dokumenter, flybilletter og i kontrolrummet. Vi kan sige, at den korte kode - det er den anden internationale lufthavn i det navn, der er identisk med dens vigtigste titel.

Du må ikke forveksle denne kode med forkortelsen, er det ikke en reduktion, men læste et enkelt ord. Tildeles et brev af den internationale sammenslutning, som giver lufthavnen internationale status og åbner himlen over ham for alle verdens flyselskaber. FCO lufthavn fik sin status kode og omkring midten af det forrige århundrede. Siden åbningen, det er internationalt.

Lufthavn: Rome "Fiumicino" (FCO)

Den primære Roms lufthavn betragtes som en af de største og ældste i landet. Det ligger næsten i centrum af byen, de største attraktioner i Rom, er det adskilt af kun tyve km.

På nuværende tidspunkt er navnet på Leonardo da Vinci lufthavnen tjener mere end hundrede luftfartsselskaber fra hele verden i et år ført igennem det for omkring fyrre millioner passagerer. Dual destination navn på billetterne lidt skræmmende uerfarne turister. Men de lokale plejede at kalde den vigtigste luft porten i Rom, som gav dem deres navn og territorium af den lille forstad til Rom - Fiumicino. Selvom officielt kaldet lufthavnen alle af den store Da Vinci.

Det skal bemærkes, at terminalen ikke er langt fra ny. Et par gange hele omkreds, sammen med fire terminaler underkastet genopbygning. Alligevel Rom "Fiumicino" en af de ti værste i Europa.

Beskrivelse af den internationale lufthavn i Rom

Som tidligere nævnt, FCO lufthavn har fire terminaler, de er placeret ganske tæt på hinanden. Denne afstand kan let dækkes til fods, som bruges af mange turister. Det område af "Fiumicino" godt planlagt og indrettet, inden for gåafstand er tre temmelig god middelklasse hotel.

I første omgang lufthavnens terminaler har en bogstavelig værdi, men nu er de placeret under serienumre. I hver terminal, der er hyggelige cafeer, små butikker og praktisk valutaveksling. I princippet alt ser godt og pæn.

Den værste del af europæiske lufthavne "Fiumicino" var på grund af problemer med strømforsyningen, mangel på personale og lange køer ved check-in skrankerne. Alle disse spørgsmål administrationen forsøger at løse i årevis, men de fundamentale ændringer i lufthavnen Leonardo da Vinci er kun mulig efter en komplet renovering af alle terminaler.

Italien - Det er et smukt land med en fascinerende historie, hvilket afspejles i de flotteste monumenter. For at komme til Rom drømmen om mange rejsende, og indgangen til byen for alle rejsende går igennem Europas største luft-gateway. Måske en dag FCO lufthavn vil være lige så smuk som den mest berømte italienske by.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.