TravelingRetninger

St. Nicholas Naval Cathedral i St. Petersborg: historie, ikoner og adresse

Epiphany St. Nicholas Naval Cathedral er en af de vigtigste helligdomme i St. Petersborg. Det er den klareste monument af kirkearkitektur, designet i den klassiske stil af den elizabethanske barok. De gejstlige i katedralen årligt drys russiske sejlere, velsignelse på langfart.

Byggestart

Sted for æglæggende den første sten af kapellet i midten af det 18. århundrede, ikke uden grund er blevet valgt byen St. Petersborg. St. Nicholas Naval Cathedral esplanade bygget til Admiralitetet. Og i St. Petersborg var den vigtigste skibsværft af imperiet. Mens flåden arbejdere levede i det såkaldte Maritime kvarter. Den gejstlige blev tvunget til at slå sig ned og udføre service i almindelige hjem. , I 1730, flåden besluttede imidlertid at tildele for præsterne separat træ hytte, som senere blev omdannet til en kirke. Snart nær helligdommen voksede et lille kapel.

Kun i 1752, på anmodning af admiral Mikhail Golitsyn kejserinde Elizabeth har lov til at bygge på bekostning af statskassen stenbygning til ære for Nikolaya Chudotvortsa. Administrer projektet blev overdraget til arkitekt Savva Chevakinsky. I juni 1753 konstruktion har indtastet den indledende fase. Men for omkring tre år, vi gennemførte det forberedende arbejde. I 1756 begyndte han efterbehandling og udsmykning af templet. Det eneste problem var produktionen af særlige metalkonstruktioner, som er et skelet til hovederne. For at gøre dette, arkitekten havde gentagne gange gå over detaljerne i Tula plante P. Demidov. I efteråret 1760 St. Nicholas Naval Cathedral blev fuldstændig bygget. Det næste skridt - Boligindretning. Disse værker blev afsluttet på forhånd af sommeren 1762.

I årevis templet var intakt, overlever oversvømmelse ene efter den anden. Ikke desto mindre er mange af bygningerne kræver øjeblikkelig udskiftning. helligdomme rekonstruktion begyndte kun i midten af det 19. århundrede med hovedporten og trapper. Og i 1901 i katedralen i ovne blev installeret til at opvarme rummet. Snart kirken bragte en ny alter og trone.

hårde tider

Under Oktoberrevolutionen, blev St. Nicholas Naval Cathedral tvunget til at ændre sin status. Der blev holdt møder bygningen og møde bolsjevikkerne. I foråret 1922 fra kirken alle værdigenstande blev konfiskeret. Den samlede vægt af beslaglagte til gavn for det sovjetiske regime redskaber udgjorde omkring 330 kg. St. Nicholas Naval Cathedral, og hans tjenere har oplevet svære tider. Før præsterne og derefter få op truslen om anholdelse i forbindelse med rapporter om tilskyndelse og forræderi. I oktober 1922 Biskop Alexis og Nicholas guvernør forvist til Centralasien for en offentlig rapport om vilkårlighed det sovjetiske regime. Talrige klager fra sognebørn var forgæves. Desuden blev snart templets alle de resterende ikoner og lønninger foretaget. I 1934, blev alle klokker fjernet, hvis vægt udgjorde mere end 20 tons. Fortsatte fængslinger af præster og menighedsmedlemmer.

Fuld restaurering af templet værk begyndte i sommeren 1941, efter fik status af en katedral. Under krigen blev hans ydre svært beskadiget, men arbejdet genopbygning blev afsluttet i løbet af få måneder.

moderne liv

I dag, St. Nicholas Naval Cathedral er en af de mest besøgte helligdomme i St. Petersborg. I weekenden foredrag om det grundlæggende i Bibelen for alle. I klassen også diskuterer livet i St. Petersborg Stift, fortalte om de farer, der forårsager hjerte healere og andre magiske indgriben i menneskers liv. Ved kirken driver en kostskole, hvor bønner udføres regelmæssigt. I ferier kan børn deltage i gudstjenester og selv tage del i dem. Hertil kommer, at katedral gejstlige tog forældremyndigheden over Maximilian og Nikolaev hospitaler, Naval hospital og andre medicinske institutioner.

Funktioner af arkitektur

St. Nicholas Naval Cathedral blev bygget på modellen af templet i Astrakhan, der var meget glad for Peter I. Men han har en række forskelle fra alle andre russiske kirkebygninger. Mange marine templer har base form af en traditionel kors understreger deres tilhørsforhold til Kristus Frelseren. Nogle bygninger ser symboliserer skibet, der fører sognebørn til at redde molen. Oftest ved foden af katedralen er en cirkel. Nikolsky templet er i form ottekantede kors.

Kirken er kronet med 5 guldbelagte kupler. Det centrale tårn er ottekantet. På hver kuppel stor gennembrudt indlæg er placeret. Sætte katedral betinget opdelt i to haller: top og bund. Hver af dem er dekoreret med historiske billeder. Den øverste sal udsmykket af lyse gangene og gyldne ornamenter. Lavere - skulpturer og alter. Det er værd at bemærke, fem-differentieret lysekrone, over hvilken svæver en engel med en krone og en palme gren i hånden.

Cathedral helligdomme

Det vigtigste ikon af St. Nicholas Church er billedet Nikolaya Chudotvortsa, skrevet i det 17. århundrede i Grækenland. Den helligdom er lavet i bløde blå-blå toner, understreger tilhører et maritimt tema. Ikonet er dekoreret med ædelstene og mosaikker. De levn fra helgen er i hans medaljon i midten af billedet.

omkring tredive ikoner, der er lagret i Nikolsky katedral. Dette er et billede af Vor Frue af Tikhvin, Cross, Ioanna Kronshtadskogo, Xenia af St. Petersborg og mange andre. Det er også en af de vigtigste helligdomme i templet er en kræft for ærkebiskoppen af Chernigov.

St. Nicholas Naval Cathedral: adresse og service

Templet er åbent for offentligheden fra 07:00 til 22.00 kl. Det holder regelmæssige ritualer dåb, bod, hellige kommunion, Bekræftelse, bryllup og andre hellige ordinancer.

Naval Cathedral of St. Nicholas ligger i området, d. 1/3, nær metrostationen "frelser", "Hay" og "Garden". Det område af kirken kører konstant passagertransport. Templet kan nås med bus, sporvogn og taxier.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.