Intellektuelle udviklingKristendommen

Bøn tid - for begyndere stor åndelig støtte

Når en person begynder at tro på Gud og kommer ind i kirken, han opdager at der er mange regler, som er velkendte og velkendt for troende og ukirkelig mennesker ikke forstår helt. Først en sådan masse af regler synes unødvendige ritualer, og først derefter man indser, at kirken på denne måde sætter en åndelig barriere mellem synd og menneske.

En mand står aldrig stille. Enten han går op eller ned støt glider i hans åndelige tilstand. Det er for at opretholde en person hver dag, har Kirken etableret nogle regler for bøn. Dette, for eksempel morgen bøn, bøn før måltider eller bøn tid. For begyndere, alt dette synes langt ude og unødvendig. Men i virkeligheden kun en regelmæssig påmindelse om Gud nogle gange gør det muligt at afstå fra fordømmelse, vrede, løgne og tyveri, der er, fra de mange synder, som er fyldt hver dag.

Morgen Bøn - en taknemmelighed til Gud for livet og for genoplivning. Start dagen med en bøn, manden straks justeret til den måde af nåde og gode gerninger. Han spørger Guds velsignelse for de kommende aktiviteter.

Slutter dag bøn tid. For startere, en hvilken som helst regel af bøn kan reduceres. For eksempel er den sædvanlige aften begynder som regel med en bøn "Himmelske King". Så er der en kort påkaldelse til Gud, kendt som "Trisagion", så - "Holy Trinity" og "Fadervor". Dette er den sædvanlige begynder bønner, så begynder næsten hver bøn. Sami aftenbønnen sammensat af anerkendte kirkefædre og omfatter omvendelse, indlæg og tak appel.

Hvor meget tid gør bøn tid? For begyndere, er reglen om bøn reduceres sædvanligvis. Det hele afhænger af alder og helbred på den person. For eksempel børn nogle gange læse kun én bøn om natten, de ældre også reducere bøn. Men i virkeligheden, ikke meget tidskrævende aftenbøn. Tekst når udtalen tøvende tager femten minutter, stadig nødt til at tilføje buer, læsning pomyannik. Generelt er den sædvanlige flittige afslappet aften sognebarn beder cirka en halv time.

Dette er ganske lidt, så det er klart, at bøn tid - for begyndere ganske muligt byrde.

Ortodokse kristne går i kirke to gange om ugen og på helligdage. For nogle synes det for besværligt. Du bør ikke tvinge dig selv og bare prøve at stå for al den service fra start til slut. Selvfølgelig, mens alle de uforståelige og mærkeligt, det gør det yderst vanskeligt. Kirkeslavisk sprog - den yderligere kompleksitet. Det svarer til russisk, men mange af ordene er ikke klart, eller på anden måde overdrages. Nogle aftenbønnen i russisk, forsøger at finde en oversættelsestjeneste. Det er korrekt: en bøn - det er en samtale med Gud, må det forstås ved at bede. Men så, når det hele er efterhånden blevet klart, er det nødvendigt at gå til en almindelig kirke sprog.

Bøn tid - et lille skridt for begyndere, det første skridt mod churched og finde sand glæde af Gud. Et træk, der er ikke så svært at passere.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.