RelationerVenskab

Endearments mænd: en liste over henstillinger og

Det er overflødigt at sige venlige ord til mænd? Hver af os ved, hvad det ord, der bryder med den menneskelige mund er absolut den magiske magt. Ikke underligt vores forfædre har bemærket, at talerne kan siges som den helbrede eller dræbe. Hver dag hører vi titusinder af ord. De påvirker os, bære nogle oplysninger fra dem, afhænger af vores humør og psykofysiske tilstand. Men hvor tit siger vi pæne ord? Og vores mænd, der ligesom alle levende ting på jorden, kærlighed venlighed og opmærksomhed? Vi har ikke talt venlige ord til den elskede eller ikke ved, hvordan man gør det? Så, denne information er for dig!

Endearments mænd: hvordan man taler korrekt?

For at behage deres elskede, er det nok at sige et par pæne ord, men har brug for at vide, hvordan at præsentere dem. Lad os se på et par ukompliceret råd:

 1. Aldrig ikke spille "snedige ræv", som ved hjælp af blide fraser ønsker at opnå noget fra deres partner. Venlige ord skal komme fra sjælen.
 2. De fleste mænd er ikke nok komplimenter, de stadig Giv ros, og så, kære kvinder, holde det i tankerne.
 3. I hvert ord investere følelser. Hvis du ikke har kræfter på oprigtighed, i dette tilfælde er det bedre ikke at tage noget.
 4. Vær ikke bange for at tale behagelige ord til manden, fordi den anden chance for du kan ikke være. Ganske mange tilfælde forekommer i vores liv, når forholdet ophørte, og mange kvinder bider albuer på grund af "vigtige usagte og fortrydes." Husk, at jo mere du giver, jo mere tilbøjelige til at få længere - det er loven relationer.
 5. Undgå at give ord højtidelighed, de har brug for at tale henkastet, så det vil være mere naturligt.
 6. Vær ikke bange for at tale om deres følelser eller følelser, holdning til sin elskede. Efter alt oprigtighed - grundlaget for følelsesmæssig intimitet.
 7. Hvis du ikke er forkælet i form af komplimenter, bør du ikke surmule og krænket af sin partner. Start den første! Og måske din favorit værdsætte et sådant skridt, og afhente din legende stemning.

Søde ord for manden: liste

Næste er listet de ord, som du kan sige til din elskede. Altså:

 1. Adjektiver: blid, øm, sexet, bedste, min eneste, min kære, kære. Desuden kan din partner blive kaldt en pålidelig, oprigtig, gavmild, talentfuld, klog, intelligent, forsigtig, omsorgsfuld, venlige og opmærksomme.
 2. Navneord: sol, kat, kanin, i almindelighed, alle former for kærlige øgenavne, at du kun kan vide.
 3. Sætninger: Jeg vil elske dig for evigt, du - min lykke, du - det hjem, som du er en vidunderlig, min beskytter, maskot, støtte.
 4. Dele af kroppen, ansigtstræk. Hvis du kan lide lindring af muskel- og øjenfarve af din mand, skal du ikke være nærig med komplimenter. Gør det klart for din elskede, hvad man vil om ham hele: og en stemme (en blid, sexet, fløjlsagtig, spændende), og et smil (munter, charmerende, fascinerende), og armene på (stærke, varme), og tegn (macho, kæphøj, bekæmpe , inkarnerede).

Endearments mænd: om noten

I intet tilfælde ikke ty til grov smiger og tøv ikke med at deres følelser, faktisk allerede meget godt, at du har dem. Og vigtigst af alt, gøre alt helhjertet og sige venlige ord til mænd fra hjertet. Tro på, at din indsats vil blive værdsat.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.