ForretningLille virksomhed

Business i Ukraine.

Ukraine, ligesom andre post-sovjetiske lande har en meget ejendommelig måde at opbygge en markedsøkonomi, iværksætteri og ledelse. På trods af landets status som en markedsøkonomi at gøre forretning i Ukraine er fortsat vanskelig og hård. Hvorfor? Måske som altid en stor rolle i den hyggelige stemning i landet for erhvervslivet og dets investering tiltrækningskraft er bestemt af staten ...

Enhver forretningsmand i Ukraine står over for mange udfordringer, der påvirker registrering og likvidation af selskabet. Situationen kompliceres også af de endeløse finansielle og juridiske vanskeligheder. Begrundede spørgsmålet om rentabiliteten af eksistensen af privat foretagsomhed i landet? For at skabe et selskab i Ukraine kræver ikke så meget dokumentation. Hvis du lykkes, kan du lave din egen organisation eller virksomhed til at stole på hjælp fra andre selskaber. Men processen med det videre arbejde i institutionen kan være for hård for selv en meget respektabel forretningsmænd.

Denne situation er let at følge eksemplet fra virksomheder og virksomheder, der vises og forsvinder i kataloget over Mariupol. Private virksomheder meget hurtigt og kan forekomme i samme tempo forsvinder ud af syne. Bare kom ud om morgenen til den nærmeste butik, kan du finde, at det er lukket uden kendskab til årsagen. Myndighederne understøtter ikke private iværksættere, skaber forskellige udfordringer for at drive forretning. Hvis der i begyndelsen af 90'erne at få deres bod var rentable, men nu er ideen er usandsynligt at fodre dig i lang tid. For eksempel, i kataloget over Mariupol kan du pludselig finde sådan og sådan har viste os deres favorit café og kaffe Mariupol! Enhver lille privat selskab kan fare vild blandt de stærkeste selskaber. Ikke underligt, at en masse i vores land er besluttet af penge og relaterede indflydelsesrige forbindelser. For hans "gudmor" villige til at stå inde, selv om god forretningsskik er ikke lydefri. Denne politik er solidt forankret på alle niveauer i regeringen, er det vanskeligt at bedømme om skæbnen for almindelige borgere. For mange, er du velkommen til at gøre deres arbejde og synes en nem opgave, men der er også negative aspekter. Et interessant faktum er, at selv de mest lunefulde kunde i kataloget over Mariupol, vil finde, hvad han søger. Det er muligt for en halv snes forskellige virksomheder er kun datterselskaber af magtfulde selskaber. Den stigende popularitet er ved at vinde magtfulde organisation, som en del af hvilken en række filialer. Derfor er mange mennesker ikke kan realisere sig selv i den private sektor.

Desværre likvidere selskabet til tider bliver den eneste løsning på problemerne. Denne proces er ikke gratis, og yde juridisk og notar kontorer. Årsagerne til fjernelse kan være en konkurs, ønsket af iværksætteren eller forening med et andet selskab. De, nødsituation, der har lån, er tvunget til at betale gælden i rater. Ikke for positiv, ikke? For en person endnu sværere at erklære sig konkurs. Og du finder dig selv tilbage i starten, hvor den hårde opstigning til den tidligere stilling. Og før du et valg: enten at fortsætte kampen for at ændre retningslinjerne. Mange siger, at spillet er værd stearinlys. Gennemgang af situationen, vil du indse, at alt ikke var forgæves, og kampen var det værd.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.